Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
εσυ κοιτα να γινει καλα το στομαχακι σου να χεσεις καμια κουραδα της προκοπης και μη γελας
καλο
το παραδεχομαι
εσυ κοιτα να γινει καλα το στομαχακι σου να χεσεις καμια κουραδα της προκοπης και μη γελας
καλο
το παραδεχομαι
Ασχετος;τις μεγαλυτερεςς πιρφοριες εχεις πεταξει και πετας εδω μεσα.βλακα,ασχετε.
Καλησπερίζω τους κτιστούς. Έχει δοκιμάσει κανείς διασπαρτικό οξύ και μία καινούρια καρνητίνη που λένε ότι δρουν ως τέστο μπούστερς?
Γειά σου Βάγγο. Πώς πάει το τζυμ; Δυναμικά;
Τι είναι αυτά που γράφεις; Για όγκο ή γράμμωση;
Αναλόγως τη διατροφή που κάνεις φίλε... Υποτίθεται ότι αυτές οι 2 ουσίες σου ανεβάζουν την τεστοστερόνη φυσικά κατά 42%. Θέλω να δω αν δοκίμασε κανείς να μου πει εντυπώσεις!
οτι ανεβαζει ενα ποσοστο την τεστο ναιΑναλόγως τη διατροφή που κάνεις φίλε... Υποτίθεται ότι αυτές οι 2 ουσίες σου ανεβάζουν την τεστοστερόνη φυσικά κατά 42%. Θέλω να δω αν δοκίμασε κανείς να μου πει εντυπώσεις!
χιστι dawn οι ριζογκοφρετεσ ειανι τιγκα στο αλατι.οι καλαμπογκοφρετεσ δεν εχουν ;) ;) ;) ;) ;)
το διο πραμα πραμα ειανι !εξισου καλα και τα διο με τι διαφορα του αλατιου που σου λεο.χμ...δεν το εχω προσέξει. Θα το έχω υπόψιν μου. Παρόλα αυτά ρύζι > καλαμπόκι.
το διο πραμα πραμα ειανι !εξισου καλα και τα διο με τι διαφορα του αλατιου που σου λεο.
χιστι dawn οι ριζογκοφρετεσ ειανι τιγκα στο αλατι.οι καλαμπογκοφρετεσ δεν εχουν ;) ;) ;) ;) ;)
βασικα κανε 3χ8,βγαλε το πεκ ντεκ δεν πολυβοηθαεισυμπουρδελιαρηδες τα φωτα σας!
θελω να βαλω ογκο στο πανω μερος του στηθους αλλα και να φτιαξω την γραμμη...μ εχει γινει εμμονη ιδεα!
παιζω 3Χ6 καμψεις με μπαρα σε επικληνη,3Χ6 καμψεις με αλτηρες σε επικληνη και 3Χ6 πεκντεκ.
να αλλαξψ τπτ η εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?
αυτουνου το στηθος εχω target
youtube]]
ειμαι 72 κιλα!βασικα κανε 3χ8,βγαλε το πεκ ντεκ δεν πολυβοηθαει
επισης φιλε μου το στηθος ειναι και αρκετα γονιδιακο ζητημα
υπαρχουν μποντιμπιλντεραδες που ειναι κομματια σε ολα τα αλλα μερη αλλα υστερουν στο στηθος
κατ'εμε μια απο τις πιο δυσκολες μυικες ομαδες
επισης πες μας τα κιλα σου,και τι διατροφη κανεις
βασικα κανε 3χ8,βγαλε το πεκ ντεκ δεν πολυβοηθαει
επισης φιλε μου το στηθος ειναι και αρκετα γονιδιακο ζητημα
υπαρχουν μποντιμπιλντεραδες που ειναι κομματια σε ολα τα αλλα μερη αλλα υστερουν στο στηθος
κατ'εμε μια απο τις πιο δυσκολες μυικες ομαδες
επισης πες μας τα κιλα σου,και τι διατροφη κανεις
pitsi οι ρυζογκοφρέτες λένε τπτ από γεύση; % λίπους , πρωτείνης;
οχι ουτε τα σκοινια ειναι για το πανω μεροςειμαι 72 κιλα!
δυστυχως διατροφη τους τελευταιους 4 μηνες βραστα!δεν προσεξα καθολου-ψυχολογικα δεν ημουν στα καλυτερα μου και καταλαβαινεις!
τωρα εχω αρχισει να ξαναμπαινω σε προγραμμα!
να βγαλω το πεκ-ντεκ και να κανω καμια ασκηση σκοινακια?