sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Και τωρα που εφτιαξες βυζια,γεια σου χιστι μου.θα σου πο εγο τιν δικι μου πορνοιστορια και ποσ εφτιαξα τα βιζια μου.
και εγο πανο ειχα οχι γεματο βιζι.
αλλα τα τελευτεα χρονια με τισ εξισ ασκισισ το εχο γεμισι....
επικλινι παγκο στο σμιθ
πιεσισ αλτιρον στον επικλινι(μπορισ να κανισ και στροφι στο ανεβασμα για περισοτερι αποτελεσματικοτιτα τισ ασκισισ)
πιεσισ αλτιρον σε κατακλινι(παλι με στροφι μπορισ)
εκτασεισ αλτιρον σε ισιο κανο...μπορισ να κανισ παλι σε επικλινι μιασ και θελισ να γεμισισ το βιζι σου.
πεκ ντεκ αλλα με τιν προιποθεσι τα χερια να ειναι ελαχιστα πιο ψιλα απο τιν ευθια τον ομον...
ετσι λιπον εγο γεμισα το πανο μεροσ τον βιζιον....
Κοριτσια... ο Λιονταρης
![]()
αυτεσ οι παπαριεσ τα τριμπουλουσ και τα ζμα ειναι πεταμενα λεφτα για καπιον πιτσιρικα σαν κι εμασ...Ούτε καν δεν ισχύει αυτό το ποσοστό. Φτηνά διαφημιστικά κόλπα από τις εταιρίες συμπληρωμάτων. Εάν στη διατροφή σου έχεις λιπαρά(μονοακόρεστα και κορεσμένα), αν κοιμάσαι επαρκώς κι αν κάνεις πολυαρθρικές ασκήσεις με "βαριά κιλά" τότε τα zma και τα τρίμπαλους είναι πεταμένα λεφτά.
Τι θα ντυθείς σήμερα πευκοβελόνα μου;![]()
Για αυτους που δεν εχουν το παραμικρο προβλημα μεσης βεβαια!
αντε πανε να κανεις καμια σκοπια ρεΟύτε καν δεν ισχύει αυτό το ποσοστό. Φτηνά διαφημιστικά κόλπα από τις εταιρίες συμπληρωμάτων. Εάν στη διατροφή σου έχεις λιπαρά(μονοακόρεστα και κορεσμένα), αν κοιμάσαι επαρκώς κι αν κάνεις πολυαρθρικές ασκήσεις με "βαριά κιλά" τότε τα zma και τα τρίμπαλους είναι πεταμένα λεφτά.
το κορμακι σου εμαθα εγινε γυναικωτο[size=20pt]ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!![/size]
να κουβαλας μονος σου τα σοκολατακια στο 104...μην τα στελνεις με φορτηγο...δεν φευγει το ζελε κατω απο τον αφαλο.. και γυρω απο την μεση..
οταν κανω σκληρη προπονηση και μετα διαδρομο..
πειναω σαν λυκος..
ε ρε τι με βρηκε :'( :'(
να κουβαλας μονος σου τα σοκολατακια στο 104...μην τα στελνεις με φορτηγο...
εγω εκανα τον πεθαμενο?εγω ειμαι ακουραστοςσε εβλεπα και σενα ρε.. που ελεγες οτι εκανες πολυ τρεξιμο και εκανες τον πεθαμενο μετα![]()
![]()
ρε αντε παραπερα ρε κρεοπολη![]()
![]()
![]()
και εσενα τι σε πειραζει.. μηπως εισαι εσυ ο νωνταςεγω εκανα τον πεθαμενο?εγω ειμαι ακουραστος
ηλιθια, μ ολα αυτα τα νωντας που γραφεις στο αβαταρ σου ,νομιζουν οτι εσυ εισαι ο νωντας
![]()
λιονταρι τι κανουν οι πορνομιονεσ σου χιστι μου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την παλεύουν. Γράφτηκα σε γυμναστήριο εκεί που είμαι και ψιλοδιατηρούμαι όσο μπορώ. Κι άσε το γαμαϊκανό να λέει
Την παλεύουν. Γράφτηκα σε γυμναστήριο εκεί που είμαι και ψιλοδιατηρούμαι όσο μπορώ. Κι άσε το γαμαϊκανό να λέει
που σε στειλανε κουναβακι?
Kαλησπέρα τύποι. Για όσους ενδιαφέρονται να χάσουν βάρος έχω να προτείνω το Oxyelite της usp lαbs. Μειώνει την πείνα τραγικα, και προκαλεί και μία σχετική εφορία (σου φτιαχνει τη διαθεση) λόγω του γερανίου π έχει.
2 βδομαδες το χρησιμοποιώ και πραγματικα βοηθαει στο να αυτοσυγκρατείσαι από τους οποιδήποτε πειρασμούς σε σημείο που ξεχνας να φας χεχε.
δεν ειναι λογο του γερανιου.απλα ανεβαζει νορεπινεφρινη την βασικη ορμονη μεταβολισμου ;)Kαλησπέρα τύποι. Για όσους ενδιαφέρονται να χάσουν βάρος έχω να προτείνω το Oxyelite της usp lαbs. Μειώνει την πείνα τραγικα, και προκαλεί και μία σχετική εφορία (σου φτιαχνει τη διαθεση) λόγω του γερανίου π έχει.
2 βδομαδες το χρησιμοποιώ και πραγματικα βοηθαει στο να αυτοσυγκρατείσαι από τους οποιδήποτε πειρασμούς σε σημείο που ξεχνας να φας χεχε.