Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
;) δεν υπαρχει πιο δυσκολο, υπαρχει προδιαθεση. για αλλον ειναι το στηθος, για αλλον τα ποδια για αλλον ωμοι κ.ο.κ.
ε..ναι σιγουρα εχεις δικιο
αλλα την θεωρω πιο δυσκολη ομαδα απο τις αλλες
ενω τα χερια η οι ωμοι λιγο πολυ θα μεγαλωσουν οσο σκατα γονιδια και να εχεις
ενω το στηθος αλλαζει αρκετα δυσκολα
εβλεπα ενα βιντεακι με μποντιμπιλντερς και ειχα παρατηρησει αυτο το ζητημα(αν το βρω θα το βαλω)
οπως επισης παρατηρησε το κορμι που χρειαστηκε να φτιαξει ο gerald butler για τις αναγκες της ταινιας
υπολειπεται κατα πολυ απο τα αλλα...στο στηθος

Συνημμένα

• leo.jpg
    leo.jpg
    209,4 KB · Εμφανίσεις: 29

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειμαι 72 κιλα! :rockon:
δυστυχως διατροφη τους τελευταιους 4 μηνες βραστα!δεν προσεξα καθολου-ψυχολογικα δεν ημουν στα καλυτερα μου και καταλαβαινεις!
τωρα εχω αρχισει να ξαναμπαινω σε προγραμμα!
να βγαλω το πεκ-ντεκ και να κανω καμια ασκηση σκοινακια?

τετοια σχοινακια? ναι!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε..ναι σιγουρα εχεις δικιο
αλλα την θεωρω πιο δυσκολη ομαδα απο τις αλλες
ενω τα χερια η οι ωμοι λιγο πολυ θα μεγαλωσουν οσο σκατα γονιδια και να εχεις
ενω το στηθος αλλαζει αρκετα δυσκολα
εβλεπα ενα βιντεακι με μποντιμπιλντερς και ειχα παρατηρησει αυτο το ζητημα(αν το βρω θα το βαλω)
οπως επισης παρατηρησε το κορμι που χρειαστηκε να φτιαξει ο gerald butler για τις αναγκες της ταινιας
υπολειπεται κατα πολυ απο τα αλλα...στο στηθος

να σε στειλω να τα πεις σε κατι τουμπανους που κλαινε ιδρωτα και αιμα για τα μετρια ποδια τους  :grin:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
οχι ουτε τα σκοινια ειναι για το πανω μερος
αυτα τα δυο αν κανεις στον επικληνη ειναι καλα
αλλα θελει χρονο και να ανεβαζεις κιλα σιγα σιγα
ελεγα να κανω την εξης ασκηση στα σκοινακια..
που βαζεις τις βασεις χαμηλα και τραβας τα σκοινακια προς τα πανω!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
τετοια σχοινακια? ναι!

Καλο project, ομως δε νομιζω να απευθυνεται σε γυμναστηριακους.
Αυτην η ασκηση ειναι καλη για δυναμικα αθληματα ή μαχητικα σπορ (εξαιρειται το συστημα του Λαιμοδετη που ειναι πληρες :rockon:)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
συμπουρδελιαρηδες τα φωτα σας!
θελω να βαλω ογκο στο πανω μερος του στηθους αλλα και να φτιαξω την γραμμη...μ εχει γινει εμμονη ιδεα!
παιζω 3Χ6 καμψεις με μπαρα σε επικληνη,3Χ6 καμψεις με αλτηρες σε επικληνη και 3Χ6 πεκντεκ.
να αλλαξψ τπτ η εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?
αυτουνου το στηθος εχω target
youtube]
]

Φίλε μου για να γεμίσει το πάνω μέρος του στήθους όπως βλέπεις σε φωτογραφίες πρέπει το σωματικό σου βάρος να μην υπολείπεται – τουλάχιστον - από το ύψος σου.
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να αρχίσεις με  διατροφή. Προσπάθησε να βάλεις κιλά κάνοντας καλή διατροφή (30% πρωτεΐνες – 20% λίπη – 50% υδατάνθρακες) παράλληλα με την προπόνηση.
Τώρα όσον αφορά τη προπόνηση για πάνω στήθος. Αν αισθάνεσαι ότι η προπόνηση που κάνεις δε σε πιάνει δοκίμασε να ανεβάσεις λίγο τη κλίση του πάγκου. Επίσης δοκίμασε στις πιέσεις με μπάρα να κάνεις μισές ή ¾ επαναλήψεις (φρόντισε να έχεις κάποιον να σε βοηθάει).
Ανέβασε επαναλήψεις στην αρχή 10-12. Για λίγες επαναλήψεις με πολλά κιλά περίμενε να φτάσεις στο «σωστό» σωματικό βάρος.  Στις πιέσεις σε επικληνή με αλτήρες δοκίμασε να τους περιστρέφεις  μέχρι να ενωθούν  παράλληλοι.
Όπως λέει και ο Γαμαϊκανός ξέχνα το πεκντεκ. Βάλε βυθίσεις με τα πόδια όσο μπορείς προς τα πίσω και βάρος τόσο ώστε να κάνεις 12-15 επαναλήψεις. Επίσης αν μπορείς δοκίμασε crossovers από τις καλύτερες ασκήσεις για μένα μαζί με τις βυθίσεις για το στήθος.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ρούκουν για μένα πολύ καλή άσκηση είναι οι κάμψεις για διαμόρφωση στήθους.. Εγώ κάνω 3 ειδών. Συγκεκριμένα τις κλασσικές με ανοιχτά χέρια, μετά με κλειστά σχεδόν να ακουμπάνε που πιάνει πολύ καλά εσωτερικό στήθους, και με κλίση πχ ακρες των δαχτύλων ποδιού στον καναπέ και χέρια στο πάτωμα.. Για μένα δουλεύουν πολύ καλά..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια ωραια ασκησουλα για κοιλιακους...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ρούκουν για μένα πολύ καλή άσκηση είναι οι κάμψεις για διαμόρφωση στήθους.. Εγώ κάνω 3 ειδών. Συγκεκριμένα τις κλασσικές με ανοιχτά χέρια, μετά με κλειστά σχεδόν να ακουμπάνε που πιάνει πολύ καλά εσωτερικό στήθους, και με κλίση πχ ακρες των δαχτύλων ποδιού στον καναπέ και χέρια στο πάτωμα.. Για μένα δουλεύουν πολύ καλά..
αυτην εχω σκοπο και εγω να κανω γτ μετραει πολυ ασχημα!
ρε γαμωτο ενω σε ολο το σωμα ειμαι κομπλε μονο αυτο το σημειο δεν μ αρεσει και το λιωνω καθε φορα που παιζω στηθος!
tnx για τις απαντησεις παιδια!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Υποτίθεται ότι αυτές οι 2 ουσίες σου ανεβάζουν την τεστοστερόνη φυσικά κατά 42%.

Ούτε καν δεν ισχύει αυτό το ποσοστό. Φτηνά διαφημιστικά κόλπα από τις εταιρίες συμπληρωμάτων. Εάν στη διατροφή σου έχεις λιπαρά(μονοακόρεστα και κορεσμένα), αν κοιμάσαι επαρκώς κι αν κάνεις πολυαρθρικές ασκήσεις με "βαριά κιλά" τότε τα zma και τα τρίμπαλους είναι πεταμένα λεφτά.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
Ούτε καν δεν ισχύει αυτό το ποσοστό. Φτηνά διαφημιστικά κόλπα από τις εταιρίες συμπληρωμάτων. Εάν στη διατροφή σου έχεις λιπαρά(μονοακόρεστα και κορεσμένα), αν κοιμάσαι επαρκώς κι αν κάνεις πολυαρθρικές ασκήσεις με "βαριά κιλά" τότε τα zma και τα τρίμπαλους είναι πεταμένα λεφτά.
:offtopic: Πες μια καλημέρα γιατί θα σε στείλω ραντεβού με τις πατάτες που σε περιμένουνε ΨΑΡΑΚΑ!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
[size=20pt]ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!![/size]

Επισκέπτης
συμπουρδελιαρηδες τα φωτα σας!
θελω να βαλω ογκο στο πανω μερος του στηθους αλλα και να φτιαξω την γραμμη...μ εχει γινει εμμονη ιδεα!
παιζω 3Χ6 καμψεις με μπαρα σε επικληνη,3Χ6 καμψεις με αλτηρες σε επικληνη και 3Χ6 πεκντεκ.
να αλλαξψ τπτ η εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?
αυτουνου το στηθος εχω target
youtube]
]
γεια σου χιστι μου.θα σου πο εγο τιν δικι μου πορνοιστορια και ποσ εφτιαξα τα βιζια μου.
και εγο πανο ειχα οχι γεματο βιζι.
αλλα τα τελευτεα χρονια με τισ εξισ ασκισισ το εχο γεμισι....(ε θελι και τιγκα στο φαγιτο με φουλ ιδατανθρακα αλλα αλο κεφαλεο αυτο)
επικλινι παγκο στο σμιθ
πιεσισ αλτιρον στον επικλινι(μπορισ να κανισ και στροφι στο ανεβασμα για περισοτερι αποτελεσματικοτιτα τισ ασκισισ)
πιεσισ αλτιρον σε κατακλινι(παλι με στροφι μπορισ)
εκτασεισ αλτιρον σε ισιο κανο...μπορισ να κανισ παλι σε επικλινι μιασ και θελισ να γεμισισ το βιζι σου.
πεκ ντεκ αλλα με τιν προιποθεσι τα χερια να ειναι ελαχιστα πιο ψιλα απο τιν ευθια τον ομον...
ετσι λιπον εγο γεμισα το πανο μεροσ τον βιζιον....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom