Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Συγχωρεστε με αν υπαρχει σχετικο thread στο site,αλλα στην αναζητηση δεν μου εβγαλε κατι.Παιρνει κανεις απο σας λιποδιαλυτες για να τον βοηθησουν στην απωλεια λιπους?Προσπαθω καιρο να γραμμωσω στην περιοχη της κοιλιας και δεν μπορω να τα καταφερω με τιποτα.Και αν μπορει να δωσει και καποιες συμβουλες για την διατροφη που κανει.Ευχαριστω

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βάγγο πόσα κιλά θες να χάσεις; Πας για γράμμωση; Ε και καθόλου φαγητό δε λέει, χάνεις μυική μάζα μετά.

Ναι φίλε πάω για γράμμωση. Ήδη σε καλό φωτισμό έχω θολό 6 πακ, μπορείς δηλαδή να διακρίνεις τους κοιλιακούς,αλλα σε σκια χαλάει κάπως η εικόνα γιατί χάνεται η λεπτομέρεια. Θέλω να κατέβω λίγο ακόμα. Θα συνεχίσω κάνα 2 βδομάδες ακόμα και μετά σιγα σιγά θα ανεβάζω θερμίδες, αλλά μέχρι θερμίδες διατήρησης, δεν θα τις ξεπεράσω για να μην πάει χαμένος ο κόπος. όσο για μυιακή μάζα επειδή κάνω καλές προπονήσεις και τρώω καλά δεν είχα απώλειες τουλάχιστον στο μάτι χεχε.

Δημήτρη σωστός, πάντως το γεράνιο βοηθάει σε συγκέντρωση και κέφι.. Κάτι σαν χαλαρό ναρκωτικό είναι  :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι φίλε πάω για γράμμωση. Ήδη σε καλό φωτισμό έχω θολό 6 πακ, μπορείς δηλαδή να διακρίνεις τους κοιλιακούς,αλλα σε σκια χαλάει κάπως η εικόνα γιατί χάνεται η λεπτομέρεια. Θέλω να κατέβω λίγο ακόμα. Θα συνεχίσω κάνα 2 βδομάδες ακόμα και μετά σιγα σιγά θα ανεβάζω θερμίδες, αλλά μέχρι θερμίδες διατήρησης, δεν θα τις ξεπεράσω για να μην πάει χαμένος ο κόπος. όσο για μυιακή μάζα επειδή κάνω καλές προπονήσεις και τρώω καλά δεν είχα απώλειες τουλάχιστον στο μάτι χεχε.

Βάγγο στο τελευταίο διάστημα (αυτό που βρίσκεσαι εσύ δλδ) θέλει να περιορίσεις τον υδατάνθρακα όσο μπορείς και να βάλεις περισσότερη πρωτείνη στη διατροφή σου για φανεί το ανάγλυφο έντονα.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Δημήτρη σωστός, πάντως το γεράνιο βοηθάει σε συγκέντρωση και κέφι.. Κάτι σαν χαλαρό ναρκωτικό είναι  :2funny:
συνεχισε ετσι.μεχρι το καλοκαιρι θα σαι ετοιμος.φερτε πισω την ΕΦΕΔΡΙΝΗ :rockon:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά υπάρχουν κλασικές συνταγές για γράμμωση. Άπειρη ώρα αεροβική (πχ τρέξιμο), ελαφρά βάρη για σχηματισμό,
και φυσικά τέλεια διατροφή (νερόβραστα ανάλατα), αντί για ψωμί αγοράστε αλεύρι Atkins (θα με θυμηθείτε).
Και ελαφρά χρήση λιποδιαλυτικών (και μία κρεμούλα με ging seng να φεύγουν τα νερά)- έχει το proteinmarket.gr

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Παιδιά υπάρχουν κλασικές συνταγές για γράμμωση. Άπειρη ώρα αεροβική (πχ τρέξιμο), ελαφρά βάρη για σχηματισμό,
και φυσικά τέλεια διατροφή (νερόβραστα ανάλατα), αντί για ψωμί αγοράστε αλεύρι Atkins (θα με θυμηθείτε).
Και ελαφρά χρήση λιποδιαλυτικών (και μία κρεμούλα με ging seng να φεύγουν τα νερά)- έχει το proteinmarket.gr
ασε ρε τις κρεμες και τις μαλακιες...

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τα νεροβραστα σκετα δεν προσφερουν τιποτα.χρειαζονται αναλογιες.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
νερόβραστη πατάτα με φλούδα προσφέρει 2πλάσια πρωτείνη από την τηγανητή με ελάχιστα λιπαρά. (εννοείται
πως απαιτείται άριστη πρωτείνη κιόλας πχ ασπράδια, cottage cheese 2%, φακές νερόβραστες με ελάχιστο βιολογικό ξύδι, τόνος σε νερό κτλ). Επίσης η κρέμα βελτιώνει επιδερμίδα και κατακράτηση νερού στον υποδόριο ιστό (σημαντικές οι λεπτομέρειες σε ένα πρόγραμμα γράμμωσης νομίζω).

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
νερόβραστη πατάτα με φλούδα προσφέρει 2πλάσια πρωτείνη από την τηγανητή με ελάχιστα λιπαρά. (εννοείται
πως απαιτείται άριστη πρωτείνη κιόλας πχ ασπράδια, cottage cheese 2%, φακές νερόβραστες με ελάχιστο βιολογικό ξύδι, τόνος σε νερό κτλ). Επίσης η κρέμα βελτιώνει επιδερμίδα και κατακράτηση νερού στον υποδόριο ιστό (σημαντικές οι λεπτομέρειες σε ένα πρόγραμμα γράμμωσης νομίζω).
ετσι οκ.ολα εχουν την θεση τους ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βάγγο στο τελευταίο διάστημα (αυτό που βρίσκεσαι εσύ δλδ) θέλει να περιορίσεις τον υδατάνθρακα όσο μπορείς και να βάλεις περισσότερη πρωτείνη στη διατροφή σου για φανεί το ανάγλυφο έντονα.

Έχω περιορίσει πολύ τον υδατάνθρακα φίλε. 4 γεύματα κάνω φουλ πρωτε'ί'νη και καλά λιπαρά και μικρή ποσότητα υδατάνθρακα (Δεν κάνω κέτο).
Κάνω αερόβια 3 φορές τη βδομάδα 30 λεπτά (2 λεπτά περπάτημα στα 7κμ/ώρα , 3 λεπτά τρέξιμο στα 15κμ/ώρα, δηλ 6 τέτοια 5 λεπτα)
και μετά όσο περισσότερα κιλά μπορώ στις ασκήσεις έτσι ώστε να βγάζω 3 σετάκια 12-15 επαναλήψεων. Το oxyelite βοηθάει πολύ από πλευρά εξάλειψης της πείνας και από πλευρά ψυχολογίας..Παλιότερα όταν κατέβαζα τόσο πολύ τον υδατάνθρακα, η διάθεση μου χτυπούσε πάτο που λέμε.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Έχω περιορίσει πολύ τον υδατάνθρακα φίλε. 4 γεύματα κάνω φουλ πρωτε'ί'νη και καλά λιπαρά και μικρή ποσότητα υδατάνθρακα (Δεν κάνω κέτο).
Κάνω αερόβια 3 φορές τη βδομάδα 30 λεπτά (2 λεπτά περπάτημα στα 7κμ/ώρα , 3 λεπτά τρέξιμο στα 15κμ/ώρα, δηλ 6 τέτοια 5 λεπτα)
και μετά όσο περισσότερα κιλά μπορώ στις ασκήσεις έτσι ώστε να βγάζω 3 σετάκια 12-15 επαναλήψεων. Το oxyelite βοηθάει πολύ από πλευρά εξάλειψης της πείνας και από πλευρά ψυχολογίας..Παλιότερα όταν κατέβαζα τόσο πολύ τον υδατάνθρακα, η διάθεση μου χτυπούσε πάτο που λέμε.

Ωραίος, θα είσαι "φέτες" σύντομα. Λιποδιαλυτική δράση έχουν και τα ξυνόμηλα, πράσινο τσάι και γκρέηπτφρουτ (δεν έχω δοκιμάσει). Δεν ξέρω αν σου αρέσουν, απλά για να έχεις και μια ποικιλία στη διατροφή σου. Αυτό που γράφεις ότι η διάθεση χτυπάει κάτω το είχα ζήσει και εγώ στην αρχή, αλλά όσο βλέπεις να σχηματίζεται το 6-pack τα ξεχνάς όλα. :grin:

3 φορές την εβδομάδα αερόβια είναι πάρα πολύ καλά (φαντάζομαι θα πηγαίνεις γυμναστήριο 4 με 5 φορές τη βδομάδα ε;). Παραπάνω αερόβια δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρει και κάτι, το αντίθετο. Και οι κοιλιακοί μυες είναι, για να "φουσκώσουν" χρειάζονται πρωτείνη και λίγο λίπος (ποσοστό σωματικού λίπους κάτω από 15%).

Από πρωτείνη Βάγγο τι τρως;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ωραίος, θα είσαι "φέτες" σύντομα. Λιποδιαλυτική δράση έχουν και τα ξυνόμηλα, πράσινο τσάι και γκρέηπτφρουτ (δεν έχω δοκιμάσει). Δεν ξέρω αν σου αρέσουν, απλά για να έχεις και μια ποικιλία στη διατροφή σου. Αυτό που γράφεις ότι η διάθεση χτυπάει κάτω το είχα ζήσει και εγώ στην αρχή, αλλά όσο βλέπεις να σχηματίζεται το 6-pack τα ξεχνάς όλα. :grin:

3 φορές την εβδομάδα αερόβια είναι πάρα πολύ καλά (φαντάζομαι θα πηγαίνεις γυμναστήριο 4 με 5 φορές τη βδομάδα ε;). Παραπάνω αερόβια δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρει και κάτι, το αντίθετο. Και οι κοιλιακοί μυες είναι, για να "φουσκώσουν" χρειάζονται πρωτείνη και λίγο λίπος (ποσοστό σωματικού λίπους κάτω από 15%).

Από πρωτείνη Βάγγο τι τρως;

Απο πρωτε'ί'νη τρώω κοτόπουλο, αυγά, τόνο, μοσχάρι, χοιρινό, κότατζ, τοτάλ 2%. Από υδατάνθρακα βρώμη και μαύρο ψωμί. Λάδι πάντα ελαιόλαδο και λίγα αμήγδαλα. Μεσημέρι τρώω και μία σαλάτα χεχε.
Γυμναστήριο πάω 5 φορές τη βδομάδα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Απο πρωτε'ί'νη τρώω κοτόπουλο, αυγά, τόνο, μοσχάρι, χοιρινό, κότατζ, τοτάλ 2%. Από υδατάνθρακα βρώμη και μαύρο ψωμί. Λάδι πάντα ελαιόλαδο και λίγα αμήγδαλα. Μεσημέρι τρώω και μία σαλάτα χεχε.
Τυπε, εσυ κι εγω το καλοκαιρι θα ειμαστε ετοιμοι.
Θα τα λυσσαξουμε τα πουτανακια στην ποζα και στο αεροβικο σφυροκοπημα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Πολύ καλή διατροφή Βάγγο. Και 5 φορές πολύ καλά είναι, χρειάζονται και τα ρεπό.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τυπε, εσυ κι εγω το καλοκαιρι θα ειμαστε ετοιμοι.
Θα τα λυσσαξουμε τα πουτανακια στην ποζα και στο αεροβικο σφυροκοπημα.

Έλα ρε σφέρδεκλε. :grin: Έτοιμος να προσφέρεις πόνο και ηδονή στις τουριστριούλες ε;  :sunglasses:

Οποιος ειναι γεννητικα προικισμενος πηγαινει και εξι την εβδομαδα.
Οι υπολοιποι στα σπιτια τους να κανουν παθητικη γυμναστικη :birdman:

:2funny:

Χρειάζονται και τα ρεπό, με την υπερπροπόνηση καίγονται οι μυες, το αντίθετο αποτέλεσμα πετυχαίνεις.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Μήτσο πραγματικά τόσες φορές χρειάζομαι για να μαι στην καλύτερη μου φόρμα. Πόδια δουλεύω 2 φορές τη βδομάδα πλέον.
Μην αποκαλυπτεις τα μυστικα σου.
Μιλας σε κοινους θνητους.
Εμεις ειμαστε κατι απιαστο γι'αυτους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom