Νομίζω έχει τσιμπήσει αρκετά την τιμή. Της προάλες μια κινέζα μπροστά μου στη ρεσεπτιον που ήθελε να πληρώσει μετρητά με το μήνα της είπε 145. Νομίζω αν προπληρώσει κανείς ετήσια εχει 95 ο μήνας? Ας με διορθώσει κάποιος. Εμένα μου έχει διατηρήσει την συνδρομή από όταν γράφτηκα και δίνω 79.
Το 145 euro αφορά μηναια συνδρομή μια κ έξω κ μετά σταματάς.
Δλδ πας για ένα μήνα μόνο χωρίς ανανέωση 2ου μήνα.
το 95 ευρώ το μήνα (ήταν 90 πέρυσι) αφορά μηνιαία συνδρομή με ετήσιο συμβόλαιο κ χρέωση άτοκα 95 ευρώ το μήνα.
υπάρχει νομίζω κ το 85 ευρώ το μήνα, μόνο που εκεί τα σκας ΟΛΑ μαζεμένα (12x85) με εφάπαξ χρέωση 1020 euro στην κάρτα χωρίς άτοκες δόσεις.
Πλέον ξανααλλαξανε ακυρωτική πολιτική: ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό είχες πέναλτυ το 2% του ποσού (ίσως να ήταν κ 3%) που άφηνες (δηλ σταμάταγες τον 3ο μήνα κ για τους 9 μήνες που άφηνες πλήρωνες 9 x 95 x 2% = 17 euro μόνο), τώρα σε σφάζουν κανονικά με δικαίωμα ακύρωσης μόνο στο 8μηνο με πέναλτυ .. 2 μηνών δλδ 190 ευρώ.
Συν κάθε φορά που γράφεσαι (εφόσον έχεις σταματήσει), ξαναπληρώνεις το 30αρι της εγγραφής.
Καβαλήσανε το καλάμι μετά την πανδημία κ εγώ τους είπα στο τηλ πάρτε τα @@@ μου κατάμουτρα γιατί κ 'μείς στην αγορά είμαστε κ δεν έχουμε τέτοια έπαρση..