Είδα αυτό εδω το βίντεο και μου φάνηκε ενδιαφέρον , επίσης ο συγκεκριμένος νομίζω αξίζει μια εγγραφή όποιος θέλει να κάνει , αν δεν κάνω λάθος το έκανε τώρα τελευταία το κανάλι για αυτό μάλλον και οι λίγοι εγγεγραμμένοι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Υπάρχουν σοβαρες εφαρμογές που να βγάζουν σωστά προγράμματα για bb για άνθρωπο που δεν είναι επαγγελματίας;
( Συν αν μπορεί αυτό το πρόγραμμα να δώσει και μακροθρεπτικα)
Φιλοι θεωρειτε τις αρσεις θανατου,εν ετει 2023 απο τις πιο σημαντικες ασκησεις?Εχω κατι θεματακια με τη μεση,οχι κατι σκελετικο,συνφωνα με τις εξετασεις,οσο το οτι ειχα παρει βαρος για καποιο διαστημα,αλλα το εχω πλειν σχεδον χασει.Λετσλε τωρα που θα ξαναρχισω γυμναστικη,να την ενταξω στο προγραμμα μου?Παλια που γυμναζομουν πολυ τακτικά, την ασκηση αυτη την απεφευγα,επειδη φοβομουν οτι ειναι εισιτηριο για δισκοπαθειες κτλ.
Γνωμες?
Γνωμες?
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
ρωτα πρωτα ορθοπεδικοΦιλοι θεωρειτε τις αρσεις θανατου,εν ετει 2023 απο τις πιο σημαντικες ασκησεις?Εχω κατι θεματακια με τη μεση,οχι κατι σκελετικο,συνφωνα με τις εξετασεις,οσο το οτι ειχα παρει βαρος για καποιο διαστημα,αλλα το εχω πλειν σχεδον χασει.Λετσλε τωρα που θα ξαναρχισω γυμναστικη,να την ενταξω στο προγραμμα μου?Παλια που γυμναζομουν πολυ τακτικά, την ασκηση αυτη την απεφευγα,επειδη φοβομουν οτι ειναι εισιτηριο για δισκοπαθειες κτλ.
Γνωμες?
Δεν έχω βρει κάποια που να αξίζει όσο έψαξα. Ωστόσο μια πολύ καλή εφαρμογή διατροφής που βρήκα κ με έσωσε και την προτείνω ανεπιφύλακτα είναι η MyNetDiary στην free εννοείται έκδοσηΥπάρχουν σοβαρες εφαρμογές που να βγάζουν σωστά προγράμματα για bb για άνθρωπο που δεν είναι επαγγελματίας;
Μέτρημα θερμίδων που δεν το είχα με τίποτα, πρωτεινη, υδατάνθρακες, λίπη, στα μετράει όλα εύκολα. Την προτείνω.
Και γω την αποφεύγω λόγω μιας στένωσης σπονδύλων και κάνω εναλλακτικές. Απλά οποίος μπορεί την άρση γυμνάζει ταυτόχρονα όσα γυμνάζεις με 3-4 ασκήσεις.Φιλοι θεωρειτε τις αρσεις θανατου,εν ετει 2023 απο τις πιο σημαντικες ασκησεις?Εχω κατι θεματακια με τη μεση,οχι κατι σκελετικο,συνφωνα με τις εξετασεις,οσο το οτι ειχα παρει βαρος για καποιο διαστημα,αλλα το εχω πλειν σχεδον χασει.Λετσλε τωρα που θα ξαναρχισω γυμναστικη,να την ενταξω στο προγραμμα μου?Παλια που γυμναζομουν πολυ τακτικά, την ασκηση αυτη την απεφευγα,επειδη φοβομουν οτι ειναι εισιτηριο για δισκοπαθειες κτλ.
Γνωμες?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.021
- Πόντοι
- 6.946
Μην φορτώνεις πολύ, με τα μισά κιλά του μέγιστού σου, κάνεις μια χαρά εκγύμναση και υπερτροφία.Φιλοι θεωρειτε τις αρσεις θανατου,εν ετει 2023 απο τις πιο σημαντικες ασκησεις?Εχω κατι θεματακια με τη μεση,οχι κατι σκελετικο,συνφωνα με τις εξετασεις,οσο το οτι ειχα παρει βαρος για καποιο διαστημα,αλλα το εχω πλειν σχεδον χασει.Λετσλε τωρα που θα ξαναρχισω γυμναστικη,να την ενταξω στο προγραμμα μου?Παλια που γυμναζομουν πολυ τακτικά, την ασκηση αυτη την απεφευγα,επειδη φοβομουν οτι ειναι εισιτηριο για δισκοπαθειες κτλ.
Γνωμες?
Αν έχεις σοβαρό πρόβλημα, άστο, κάνε ασκήσεις που δεν σε ενχολούν/πονούν. Δεν είμαστε και επαγγελματίες strongman & powerlifters για να μαραζώσουμε χωρίς τις άρσεις. Γύμνασε περισσότερο τα πόδια σου, πολλές παραλλαγές.
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
Μην τρελενεσαι μυστη μου!κανε οτι γουστερνεις!κανε οτι δεν σε ενοχλει βασικα!οτι ταιριαζει στους δικους σου μυωνες καυλεα μου!!!θα το βρεις!ακου τους μυωνες σου!!!Φιλοι θεωρειτε τις αρσεις θανατου,εν ετει 2023 απο τις πιο σημαντικες ασκησεις?Εχω κατι θεματακια με τη μεση,οχι κατι σκελετικο,συνφωνα με τις εξετασεις,οσο το οτι ειχα παρει βαρος για καποιο διαστημα,αλλα το εχω πλειν σχεδον χασει.Λετσλε τωρα που θα ξαναρχισω γυμναστικη,να την ενταξω στο προγραμμα μου?Παλια που γυμναζομουν πολυ τακτικά, την ασκηση αυτη την απεφευγα,επειδη φοβομουν οτι ειναι εισιτηριο για δισκοπαθειες κτλ.
Γνωμες?
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Σάκο για να κάνεις σωστά πρέπει να ξέρεις. Αν πάει ο κάθε άσχετος κι αρχίσει να ρίχνει μπουνιές όπως να ναι προφανώς και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί στον καρπό ή ακόμα και να σπάσει δάχτυλο. Μιλάω σε περίπτωση που δεν φοράει γάντια.
Το σωστό δέσιμο πρέπει να στο δείξει κάποιος που ξέρει ώστε να είναι ακινητοποιημένος ο καρπός αλλά και να προστατεύονται τα κοκκαλάκια/χόνδροι/τένοντες που συνήθως πρήζονται τις πρώτες φορές. Πάτε σε μια σχολή να κάνετε κάποια μαθήματα τουλάχιστον ένα 6μηνο να μάθετε τη βασική τεχνική και μετά κάνετε όσο θέλετε σάκο ή συνεχίζετε τις προπονήσεις κανονικά που είναι και το καλύτερο.
Το σωστό δέσιμο πρέπει να στο δείξει κάποιος που ξέρει ώστε να είναι ακινητοποιημένος ο καρπός αλλά και να προστατεύονται τα κοκκαλάκια/χόνδροι/τένοντες που συνήθως πρήζονται τις πρώτες φορές. Πάτε σε μια σχολή να κάνετε κάποια μαθήματα τουλάχιστον ένα 6μηνο να μάθετε τη βασική τεχνική και μετά κάνετε όσο θέλετε σάκο ή συνεχίζετε τις προπονήσεις κανονικά που είναι και το καλύτερο.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
Σάκο για να κάνεις σωστά πρέπει να ξέρεις. Αν πάει ο κάθε άσχετος κι αρχίσει να ρίχνει μπουνιές όπως να ναι προφανώς και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί στον καρπό ή ακόμα και να σπάσει δάχτυλο. Μιλάω σε περίπτωση που δεν φοράει γάντια.
σωστος,...αλλα εγω προσωπικα ασχολουμαι χρονια με αυτα δεν εχω θεμα.
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Όσον αφορά την προθέρμανση πριν την προπόνηση υπάρχει μια μεγάλη παραφιλολογία επί του θέματος δυστυχώς.
Εάν είσαι κρύος και αρχίσεις διατάσεις/προθέρμανση αλλά οι κινήσεις σου είναι απότομες ή κάνεις στατικές διατάσεις που κάνουν οι περισσότεροι (δηλαδή εκεί που κάθεσαι αρχίζεις και τεντώνεις απότομα χέρια/πόδια) έχεις μια χαρά κίνδυνο να τραυματιστείς γιατί οι αρθρώσεις σου δουλεύουν απότομα και ξαφνικά...
Προθέρμανση μπορείς να κάνεις ανετότατα στα πρώτα 2-3 σετ οποιασδήποτε άσκησης κάνοντας την ίδια την άσκηση χωρίς βάρος και ελεγχόμενα/προσεκτικά.
10 λεπτά περπάτημα που κάνουν πολλοί πριν ξεκινήσουν στην ουσία δεν θα σε βοηθήσει αν κάνεις πχ πλάτη γιατί πολύ απλά δεν θα έχεις "ζεστάνει" την πλάτη σου αλλά....τα πόδια σου !
Η αποθεραπεία με διατάσεις κάνει δουλειά μετά την προπόνηση κυρίως αλλά και πάλι θέλει ρέγουλα που λέμε, εκεί είναι καλύτερο να κάνεις μια ήπια αερόβια πχ 20 λεπτά περπάτημα ή ποδήλατο χαλαρά για να αποφορτιστείς και να κυκλοφορήσει το αίμα να πέσουν οι παλμοί.
Εάν είσαι κρύος και αρχίσεις διατάσεις/προθέρμανση αλλά οι κινήσεις σου είναι απότομες ή κάνεις στατικές διατάσεις που κάνουν οι περισσότεροι (δηλαδή εκεί που κάθεσαι αρχίζεις και τεντώνεις απότομα χέρια/πόδια) έχεις μια χαρά κίνδυνο να τραυματιστείς γιατί οι αρθρώσεις σου δουλεύουν απότομα και ξαφνικά...
Προθέρμανση μπορείς να κάνεις ανετότατα στα πρώτα 2-3 σετ οποιασδήποτε άσκησης κάνοντας την ίδια την άσκηση χωρίς βάρος και ελεγχόμενα/προσεκτικά.
10 λεπτά περπάτημα που κάνουν πολλοί πριν ξεκινήσουν στην ουσία δεν θα σε βοηθήσει αν κάνεις πχ πλάτη γιατί πολύ απλά δεν θα έχεις "ζεστάνει" την πλάτη σου αλλά....τα πόδια σου !
Η αποθεραπεία με διατάσεις κάνει δουλειά μετά την προπόνηση κυρίως αλλά και πάλι θέλει ρέγουλα που λέμε, εκεί είναι καλύτερο να κάνεις μια ήπια αερόβια πχ 20 λεπτά περπάτημα ή ποδήλατο χαλαρά για να αποφορτιστείς και να κυκλοφορήσει το αίμα να πέσουν οι παλμοί.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
το σωμα μαθαινει ακομα και υστερα απο πολυ καιρο εχει μνημη.Σκεψου παλια ειχα αποχη απο γυμναστηρια για μηνες και οταν ξεκινησα,μπηκα παλι περιπου στα ιδια κιλα χωρις να πιαστωΌσον αφορά την προθέρμανση πριν την προπόνηση υπάρχει μια μεγάλη παραφιλολογία επί του θέματος δυστυχώς.
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Συμφωνώ απόλυτα ότι το σώμα έχει μνήμη.
Απλά θέλει προσοχή όταν ξεκινάς πάλι μετά από καιρό μέχρι να επανέλθεις 100 %
Απλά θέλει προσοχή όταν ξεκινάς πάλι μετά από καιρό μέχρι να επανέλθεις 100 %
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
εχεις δικιο μυστη μου!!!respect!!!Σάκο για να κάνεις σωστά πρέπει να ξέρεις. Αν πάει ο κάθε άσχετος κι αρχίσει να ρίχνει μπουνιές όπως να ναι προφανώς και υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί στον καρπό ή ακόμα και να σπάσει δάχτυλο. Μιλάω σε περίπτωση που δεν φοράει γάντια.
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.021
- Πόντοι
- 6.946
Μύστες μου, τι γυμναστική και διατροφή να προτείνουμε στους τύπους και τύπισσες του βίδεο; (έχει και κοκαλιάρηδες)
Αντίστοιχη είναι και η myfitnesspalΔεν έχω βρει κάποια που να αξίζει όσο έψαξα. Ωστόσο μια πολύ καλή εφαρμογή διατροφής που βρήκα κ με έσωσε και την προτείνω ανεπιφύλακτα είναι η MyNetDiary στην free εννοείται έκδοση
Μέτρημα θερμίδων που δεν το είχα με τίποτα, πρωτεινη, υδατάνθρακες, λίπη, στα μετράει όλα εύκολα. Την προτείνω.
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Για διατροφή όλο και κάτι υπάρχει. Στην γυμναστική είναι το ζόρι μάλλονΔεν έχω βρει κάποια που να αξίζει όσο έψαξα. Ωστόσο μια πολύ καλή εφαρμογή διατροφής που βρήκα κ με έσωσε και την προτείνω ανεπιφύλακτα είναι η MyNetDiary στην free εννοείται έκδοση
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις