jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Φουσκωτίνη!τι να κανω για να τουμπανιασω;
Φουσκωτίνη!τι να κανω για να τουμπανιασω;
τι να κανω για να τουμπανιασω;
κοροιδευεις τυπεΠαίξε με μια σφηκοφωλια
κοροιδευεις τυπε
τι να κανω για να τουμπανιασω;
Ισχυει.Γενικα δεν ειναι γι αολους.Εχω κατι 18-20 ετων που φοβουντε να παρουν κτλ και μια ζωη λενε τα ιδια και τα ιδια.Αμα το πολυ σκεφτεσε..εσυ η ο καθε ενας,απλα δεν το εχετε.Θελει πολυ συγκεκριμενο mind set,οχι μονο τα στεροειδη,αλλα η ολη..φουσκωτικη φαση να οτ πω λαικιστικα.
aπο την DECCA μπορεις να βγαλεις βυζια οχι απο την τεστο..Το μονο που μπορει να παθεις με αυτην ειναι οτι επειδη ειναι εξωγενεις τεστοστερονη ΑΝ ΚΑΝΕΙς ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ κοιμιζεις την δικη σου τεστοστερονη..Για αυτο το μυστικο ειναι να αντι για 2 φορες την εβδομαδα στισ τελευταιες ελλατωνεις την δοση 1 φορα για να φυγει σιγα σιγα και ομοιομορφα απο τον οργανισμο ωστε να μην εχεις προβλημα με την δικη σου...Αυτα.. ;)Δεν ειναι παρανομη.Αν εχουμε καποιον δικηγορο εδω να το τσεκαρει.Το 2010 ηταν να περασει τροπολογια να γινουν,αλλα δεν εγιναν.Τοτε γιατι συλαμβανουν ατομα?Γτ δεν κανουν διακηνηση..ορμονων μονο η αναβολικων.και ποιος καταλαβε καταλαβε...
Η τεστο καλη ειναι αλλα να εχει υποψην οτι οιστογονιζει σε ποσοστο 40%...Απο ενα σημειο και μετ αθα θες προστατευτικα μην βγαλεις βυζια.αυτο.
Εσυ εισαι επικινδυνος.και απο αναβολικα..δεν πεθαινει ΚΑΝΕΙσ.Ισως καποια αλλη φορα αναλυσω τι ενοω.Ειναι μεγαλο θεμα,το εχω γραψει τοσες φορες πουτ εχω βαρεθει.Αλλα απο αναβολικα..δεν πεθαινεις.Απο αλλα πας αδιαβαστος.
μην λε ςμαλακιε ςπυροτουβλο.aπο την DECCA μπορεις να βγαλεις βυζια οχι απο την τεστο..Το μονο που μπορει να παθεις με αυτην ειναι οτι επειδη ειναι εξωγενεις τεστοστερονη ΑΝ ΚΑΝΕΙς ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ κοιμιζεις την δικη σου τεστοστερονη..Για αυτο το μυστικο ειναι να αντι για 2 φορες την εβδομαδα στισ τελευταιες ελλατωνεις την δοση 1 φορα για να φυγει σιγα σιγα και ομοιομορφα απο τον οργανισμο ωστε να μην εχεις προβλημα με την δικη σου...Αυτα.. ;)
εδω συνοψιζεται ολη η μαλακια στο κονσεπτ φαρμακο στην ελλαδα..Ισχυει.Γενικα δεν ειναι γι αολους.Εχω κατι 18-20 ετων που φοβουντε να παρουν κτλ και μια ζωη λενε τα ιδια και τα ιδια.Αμα το πολυ σκεφτεσε..εσυ η ο καθε ενας,απλα δεν το εχετε.Θελει πολυ συγκεκριμενο mind set,οχι μονο τα στεροειδη,αλλα η ολη..φουσκωτικη φαση να οτ πω λαικιστικα.
μην αναλυσεις ποτε-τιποτε,εισαι παντελως αστοιχειωτος..και απο αναβολικα..δεν πεθαινει ΚΑΝΕΙσ.Ισως καποια αλλη φορα αναλυσω τι ενοω.Ειναι μεγαλο θεμα,το εχω γραψει τοσες φορες πουτ εχω βαρεθει.Αλλα απο αναβολικα..δεν πεθαινεις.Απο αλλα πας αδιαβαστος.
Και φυσικη γυμναστικη να κανεις παλι κρεμας ..αναλογα την διατροφη που κανεις..Υπαρχουν πολλα παραδειγματα.Οσο για τα αναβολικα ειπα παραπανω την γνωμη μου..Ολα θελουν μετρο και ΞΕΡΕΙς ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙς..Οσα παραδειγματα υπαρχουν με τους θανατους τοσο υπαρχουν και αυτοι που ζουνε χρονια και ΧΩΡΙς στυτικα,ψυχολογικα και τριχοπτικα προβληματα.Μα είστε με τα καλά σας ρε παιδιά? Τι να πεθαίνει? εγώ σου λέω δεν πεθαίνει, ξέρεις τι θα τραβήξεις σε επίπεδο οικονομικό - ψυχολογικό και σωματικό; Ξέρεις πώς θα ε΄σιαι όταν θα βγαίνεις από θεραπείες; Αφού τα ξέρετε. Τα αναβολικά είναι σκέτη αυτοκτονία εκτός αν είστε επαγγελματίες και βγάζετε χρήματα.
Πρωτον προσεξε πως μιλας γιατι θα σου αλλοιθωρησω και το αλλο ματι οκ παλιοτυροκροκετα?Αν ξερεις τοσα πολλα τοτε το σωμα σου γιατι παρολο που εχει παρει αναβολικα ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ?λοιπον παμε παραπερα.υστερα ειπες οτι δεν εχει πεθανει κανεις απο αναβολικα?ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.ΑΠΛΑ...μην λε ςμαλακιε ςπυροτουβλο.
μισο μγ απο εξωγενεις ορμονη φτανει να σε κλεισει.τι κοιμησμα και μαλακιε ςλες?
αμα δεν ξερεις μην μιλας.
και η καθε ορμονη σε κλεινει διαφορετικα σε επιπεδο κτλ.Καποιε ςοπω ςντεκα σε κλιενουν ανετα 6μηνο.Απο τεστο αναρωνεις σε 3 μηνες.
απο την τεστο ασχετε βγαζεις βυζια απο οιστοργονα,ενω απο ντεκα απο προλακτινη.εισαι που εισια ντιπ,μην λε ςοτι σου κατεβει.στοκε.