Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τωρα τι θα πει αξιοπιστη ντεκα?αξιοπιστη ορμονη?αξιοπιστη ως προς τι?:Ρ

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
τι να κανω για να τουμπανιασω;

Εγώ σου προτείνω αδερφέ να μην "τουμπανιάσεις". Δεν κερδίζεις κάτι. Συν τοις άλλοις είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθείς, και δη με φυσικό τρόπο. Εκτός αν έχεις χρήματα. Τα στεροειδή δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσουν. Σε κάποιους δεν κάνουν κακό, σε άλλους τα βγάζουν όλα μπαμ... Δεν μπορείς να το ελέγξεις.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ισχυει.Γενικα δεν ειναι γι αολους.Εχω κατι 18-20 ετων που φοβουντε να παρουν κτλ και μια ζωη λενε τα ιδια και τα ιδια.Αμα το πολυ σκεφτεσε..εσυ η ο καθε ενας,απλα δεν το εχετε.Θελει πολυ συγκεκριμενο mind set,οχι μονο τα στεροειδη,αλλα η ολη..φουσκωτικη φαση να οτ πω λαικιστικα.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Οπως εχει πει και ο cutler οτι δεν ξερεις ειναι επικυνδινο..Οπως και η οδηγηση αν ΔΕΝ ξερεις..Εγω θα προσθεσω και ενα κιλο ασπιρινες να παρεις κατι θα σου βγαλει γιατι ειναι φαρμακο....Απλα να ξερεις πωσ τα παιρνεις..Επισης ΣΤΑΛΛΟΝΕ,ΣΒΑΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ,ΒΑΝ ΝΤΑΜ και σχεδον ολοι οι αναλωσιμοι παιρνουν αναβολικα πανω απο 20 χρονια ειδικα ο STALLONE KAI O ΣΒΑΤΣΕΝΕΓΚΕΡ  30...Πως δεν εχουν παθει τιποτα?Απλα προσεχουν..Επισης..μια ερωτηση για τον  Embrance
Η TESTO ETHANATE(ΑΙΘΑΝΙΚΗ)ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ?

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ισχυει.Γενικα δεν ειναι γι αολους.Εχω κατι 18-20 ετων που φοβουντε να παρουν κτλ και μια ζωη λενε τα ιδια και τα ιδια.Αμα το πολυ σκεφτεσε..εσυ η ο καθε ενας,απλα δεν το εχετε.Θελει πολυ συγκεκριμενο mind set,οχι μονο τα στεροειδη,αλλα η ολη..φουσκωτικη φαση να οτ πω λαικιστικα.

Άκουσε αδερφέ, ναι σαφώς έχεις δίκιο σε αυτό. Ωστόσο λίγοι ξέρουν και επίσης πολλοί λίγοι θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν. Στην Ελλάδα είναι παράνομη η κατοχή αναβολικών. Διώκεται και ποινικά. Πες το βλακεία των αρχών, πες το μέτρο ότι άλλο θες. Επίσης χρειάζεται ειδικό σύστημα ελέγχου με ιατρούς προπονητές κλπ. Η φάση που το κάθε μαλακισμένο του γυμναστηρίου έχει γίνει ο ειδικός χημικός κλπ δεν είναι καθόλου ακίνδυνη. Πρέπει κάποιος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με κάθε είδους dealers αναβολικών ουσιών.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι παρανομη.Αν εχουμε καποιον δικηγορο εδω να το τσεκαρει.Το 2010 ηταν να περασει τροπολογια να γινουν,αλλα δεν εγιναν.Τοτε γιατι συλαμβανουν ατομα?Γτ δεν κανουν διακηνηση..ορμονων μονο η αναβολικων.και ποιος καταλαβε καταλαβε...

Η τεστο καλη ειναι αλλα να εχει ςυποψην οτι οιστογονιζει σε ποσοστο 40%...Απο ενα σημειο και μετ αθα θες προστατευτικα μην βγαλεις βυζια.αυτο.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και απο αναβολικα..δεν πεθαινει ΚΑΝΕΙσ.Ισως καποια αλλη φορα αναλυσω τι ενοω.Ειναι μεγαλο θεμα,το εχω γραψει τοσες φορες πουτ εχω βαρεθει.Αλλα απο αναβολικα..δεν πεθαινεις.Απο αλλα πας αδιαβαστος.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δεν ειναι παρανομη.Αν εχουμε καποιον δικηγορο εδω να το τσεκαρει.Το 2010 ηταν να περασει τροπολογια να γινουν,αλλα δεν εγιναν.Τοτε γιατι συλαμβανουν ατομα?Γτ δεν κανουν διακηνηση..ορμονων μονο η αναβολικων.και ποιος καταλαβε καταλαβε...

Η τεστο καλη ειναι αλλα να εχει υποψην οτι οιστογονιζει σε ποσοστο 40%...Απο ενα σημειο και μετ αθα θες προστατευτικα μην βγαλεις βυζια.αυτο.
aπο την DECCA μπορεις να βγαλεις βυζια οχι απο την τεστο..Το μονο που μπορει να παθεις με αυτην ειναι οτι επειδη ειναι εξωγενεις τεστοστερονη ΑΝ ΚΑΝΕΙς ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ κοιμιζεις την δικη σου τεστοστερονη..Για αυτο το μυστικο ειναι να αντι για 2 φορες την εβδομαδα στισ τελευταιες ελλατωνεις την δοση 1 φορα για να φυγει σιγα σιγα και ομοιομορφα απο τον οργανισμο ωστε να μην εχεις προβλημα με την δικη σου...Αυτα.. ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και απο αναβολικα..δεν πεθαινει ΚΑΝΕΙσ.Ισως καποια αλλη φορα αναλυσω τι ενοω.Ειναι μεγαλο θεμα,το εχω γραψει τοσες φορες πουτ εχω βαρεθει.Αλλα απο αναβολικα..δεν πεθαινεις.Απο αλλα πας αδιαβαστος.
Εσυ εισαι επικινδυνος.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Μα είστε με τα καλά σας ρε παιδιά? Τι να πεθαίνει? εγώ σου λέω δεν πεθαίνει, ξέρεις τι θα τραβήξεις σε επίπεδο οικονομικό - ψυχολογικό και σωματικό; Ξέρεις πώς θα είσαι όταν θα βγαίνεις από θεραπείες; Αφού τα ξέρετε. Τα αναβολικά είναι  σκέτη αυτοκτονία εκτός αν είστε επαγγελματίες και βγάζετε χρήματα.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
aπο την DECCA μπορεις να βγαλεις βυζια οχι απο την τεστο..Το μονο που μπορει να παθεις με αυτην ειναι οτι επειδη ειναι εξωγενεις τεστοστερονη ΑΝ ΚΑΝΕΙς ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ κοιμιζεις την δικη σου τεστοστερονη..Για αυτο το μυστικο ειναι να αντι για 2 φορες την εβδομαδα στισ τελευταιες ελλατωνεις την δοση 1 φορα για να φυγει σιγα σιγα και ομοιομορφα απο τον οργανισμο ωστε να μην εχεις προβλημα με την δικη σου...Αυτα.. ;)
μην λε ςμαλακιε ςπυροτουβλο.
μισο μγ απο εξωγενεις ορμονη φτανει να σε κλεισει.τι κοιμησμα και μαλακιε ςλες?
αμα δεν ξερεις μην μιλας.
και η καθε ορμονη σε κλεινει διαφορετικα σε επιπεδο κτλ.Καποιε ςοπω ςντεκα σε κλιενουν ανετα 6μηνο.Απο τεστο αναρωνεις σε 3 μηνες.

απο την τεστο ασχετε βγαζεις βυζια απο οιστοργονα,ενω απο ντεκα απο προλακτινη.εισαι που εισια ντιπ,μην λε ςοτι σου κατεβει.στοκε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εδω συνοψιζεται ολη η μαλακια στο κονσεπτ φαρμακο στην ελλαδα..
70κιλα μαλακιστιρια ονειρευονται κοιλιακους και πρησμενα δικεφαλα γρηγορα χωρις κοπο και νοουχαου..
τρυπιουνται,χαπακωνονται ριχνουν και μια προσευχη στον Αι Ζιζζ και εχει ο θεος..
το 90% απο αυτους δε ξερουν να εκτελουν καν σωστα βασικες πολυαρθικες ασκησεις..αλλα το φαρμακο φαρμακο.
και δεν ειναι θεμα mind set ή οποιασδηποτε αλλης μαλακιας..ειναι θεμα ΓΝΩΣΗΣ ιατρικης και φαρμακολογιας.

το μονο σωστο που εγραψες ειναι οτι το φαρμακο δεν ειναι για ολους..αυτο ειναι 100% σωστο.
μην αναλυσεις ποτε-τιποτε,εισαι παντελως αστοιχειωτος..
το γεγονος οτι εχεις κανει τον κωλο σου σουρωτηρι δε σε κανει ειδικο και αρμοδιο
να καταρριψεις ολη τη διεθνη βιβλιογραφια της φαρμακολογιας πανω στο θεμα ΑΑΣ.

ξεκινα να διαβαζεις ορθογραφια και γραμματικη,και ασχολεισαι αργοτερα με τις επιστημες υγειας.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μα είστε με τα καλά σας ρε παιδιά? Τι να πεθαίνει? εγώ σου λέω δεν πεθαίνει, ξέρεις τι θα τραβήξεις σε επίπεδο οικονομικό - ψυχολογικό και σωματικό; Ξέρεις πώς θα ε΄σιαι όταν θα βγαίνεις από θεραπείες; Αφού τα ξέρετε. Τα αναβολικά είναι  σκέτη αυτοκτονία εκτός αν είστε επαγγελματίες και βγάζετε χρήματα.
Και φυσικη γυμναστικη να κανεις παλι κρεμας ..αναλογα την διατροφη που κανεις..Υπαρχουν πολλα παραδειγματα.Οσο για τα αναβολικα ειπα παραπανω την γνωμη μου..Ολα θελουν μετρο και ΞΕΡΕΙς ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙς..Οσα παραδειγματα υπαρχουν με τους θανατους τοσο υπαρχουν και αυτοι που ζουνε χρονια και ΧΩΡΙς στυτικα,ψυχολογικα και τριχοπτικα προβληματα.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
για πες εσυ που ξερεις.γτ πανω απο 70κιλα οπως λες για αλλοςυ δεν σε κοβω.πεταγετε ο καθε ασχετος που παει 3 μηνες τζιμ και δινει συμβουλες που μπαζουν απο παντου,και επιδη δεν εχει να πει τιποτα επι τουθεματος πεταει και μια πιπα περι ορθογραφιας.πανε δες αν ερχομαι.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
μην λε ςμαλακιε ςπυροτουβλο.
μισο μγ απο εξωγενεις ορμονη φτανει να σε κλεισει.τι κοιμησμα και μαλακιε ςλες?
αμα δεν ξερεις μην μιλας.
και η καθε ορμονη σε κλεινει διαφορετικα σε επιπεδο κτλ.Καποιε ςοπω ςντεκα σε κλιενουν ανετα 6μηνο.Απο τεστο αναρωνεις σε 3 μηνες.

απο την τεστο ασχετε βγαζεις βυζια απο οιστοργονα,ενω απο ντεκα απο προλακτινη.εισαι που εισια ντιπ,μην λε ςοτι σου κατεβει.στοκε.
Πρωτον προσεξε πως μιλας γιατι θα σου αλλοιθωρησω και το αλλο ματι οκ παλιοτυροκροκετα?Αν ξερεις τοσα πολλα τοτε το σωμα σου γιατι παρολο που εχει παρει  αναβολικα ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ?λοιπον παμε παραπερα.υστερα ειπες οτι δεν εχει πεθανει κανεις απο αναβολικα?ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.ΑΠΛΑ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom