Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ κουμπώνω δικό μου μιξ αργινίνη + DMAE.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
:grin:

http://[URL unfurl="true"]www.advantagevitamin.com/shop/images/ES4240009.jpeg[/img[/URL]]
[/quote]
billy το παλιό jack3d είχες πάρει,αυτό που απαγορεύσανε επειδή είχε μέσα γεράνιο?  :headbang3:
Δε το πρόλαβα  :- Για πες εντυπώσεις.
Έχω αγοράσει το jack 3d micro αλλά δε το χω ανοίξει επειδή εδώ και καιρό παίρνω κρεατίνη(αλκαλική πριν κανα μήνα και αυτό τον καιρό αιθυλικού εστέρα  :headbang3: ) και ως γνωστόν δεν ενδείκνυται η ταυτόχρονη λήψη καφεϊνης-κρεατίνης.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
billy το παλιό jack3d είχες πάρει,αυτό που απαγορεύσανε επειδή είχε μέσα γεράνιο?  :rockon:
Δε το πρόλαβα  :- Για πες εντυπώσεις.
Έχω αγοράσει το jack 3d micro αλλά δε το χω ανοίξει επειδή εδώ και καιρό παίρνω κρεατίνη(αλκαλική πριν κανα μήνα και αυτό τον καιρό αιθυλικού εστέρα  :rockon: ) και ως γνωστόν δεν ενδείκνυται η ταυτόχρονη λήψη καφεϊνης-κρεατίνης.

Nαι το παλιό...το νέο είναι για τον πούτσο..............

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Μην σου πει κανένας βλάκας,ότι βρήκε το παλιό και καλά.......είναι παραμύθι......... ;)
Όχι ρε συ,καιρό δεν έχει που σταμάτησε έτσι κι αλλιώς ;
Πάντως πρέπει να έδινε καλό pump  ;)
Έχω να πάρω νιτρικό 3 μήνες.
Αυτό το διάστημα αντί για pre-workout κατεβάζω μια whey 45 λεπτά πριν τη προπόνηση και ένα τέταρτο νωρίτερα κουμπώνω και την κρεατίνη αιθυλικού εστέρα και νιώθω μια χαρά όταν φτάνω στα ελεύθερα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
δηλαδη ρε πουστη μου για να γινεται ντουκια (που στην υπερβολη ειναι και αισθητικα ασχημο) παιρνετε ο,τι μαλακια υπαρχει στο εμποριο???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τι πιστευετε οτι δεν θα εχετε σοβαρα προβληματα στο μελλον?αν δει σοβαρος γιατρος αυτα που παιρνετε θα σκισει τα πτυχια του ο ανθρωπος....
εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εχετε καποια ψυχοπαθολογικη νοσο...δεν εξηγειται διαφορετικα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Όχι ρε συ,καιρό δεν έχει που σταμάτησε έτσι κι αλλιώς ;
Πάντως πρέπει να έδινε καλό pump  ;)
Έχω να πάρω νιτρικό 3 μήνες.
τα νιτρικα ειναι πεταμενα λεφτα ιν δε λονγκ ραν..αρχικα  μεχρι να το συνηθησει ο οργανισμος σου ναι ισως βοηθησει,αλλα απο κει και περα θα θες ολοενα και αυξηση της δοσης για να πετυχεις αποτελεσμα μεχρι να βαρεσεις πλατω..το μονο που μπορει να σου δωσει "pump" μακροπροθεσμα ειναι το καθαρο μυαλο(peace of mind),απαλλαγμενο απο σκεψεις που σε φθιρουν..γιατι αν καταναλωνεις ενεργεια σε αυτες,δεν εχεις τιποτα να δωσεις oπουδηποτε αλλου,σε κανεναν τομεα της καθημερινοτητας σου..για αυτο υπαρχουν μερες που σκουαταρεις τη γη και αλλες που εισαι για λυπηση..αν ειμαι αφραγκος ή εχω χωρισει με τη γκομενα οτι και να παρω θα σερνομαι..βεβαια υπαρχουν και καποιοι(λιγοι)που αφηνουν τα προβληματα εξω απο το χωρο..αυτοι ειναι οι πραγματικα δυνατοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
good for you..εγω απο την αλλη εχω να πατησω απο τελη αυγουστου γυμναστηριο,κανοντας το μεγαλυτερο οφφ μου..περιττο να πω πως ολο αυτο το διαστημα την εβγαζα με τζανκ ισο ή υπο-θερμιδικα κ τζακ/τζονυ περιστασιακα..χθες πηγα περισσοτερο για να δω κατι φιλαρακια και χαζοεκανα πλατη τροχαλιες..αποτελεσμα;;να χανω την ανασα μου στο δευτερο σετ με κιλα λιγοτερα απο αυτα που εμπαινα ζεσταμα..και ολα αυτα σε τροχαλια ετσι..τιποτα αρσεις και πεντλευ ροου δεν τολμησα καν..

συμπερασμα;;;αν απομακρυνθεις απομακρυνεται και ο πραγματικος ευατος σου..για αυτο σκεφτειτε το καλα.

τι επαθες ρε παιχτουρι

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1
τα νιτρικα ειναι πεταμενα λεφτα ιν δε λονγκ ραν..αρχικα  μεχρι να το συνηθησει ο οργανισμος σου ναι ισως βοηθησει,αλλα απο κει και περα θα θες ολοενα και αυξηση της δοσης για να πετυχεις αποτελεσμα μεχρι να βαρεσεις πλατω..το μονο που μπορει να σου δωσει "pump" μακροπροθεσμα ειναι το καθαρο μυαλο(peace of mind),απαλλαγμενο απο σκεψεις που σε φθιρουν..γιατι αν καταναλωνεις ενεργεια σε αυτες,δεν εχεις τιποτα να δωσεις oπουδηποτε αλλου,σε κανεναν τομεα της καθημερινοτητας σου..για αυτο υπαρχουν μερες που σκουαταρεις τη γη και αλλες που εισαι για λυπηση..αν ειμαι αφραγκος ή εχω χωρισει με τη γκομενα οτι και να παρω θα σερνομαι..βεβαια υπαρχουν και καποιοι(λιγοι)που αφηνουν τα προβληματα εξω απο το χωρο..αυτοι ειναι οι πραγματικα δυνατοι.
Μου επιρεπεις να συμφωνησω απολυτα!!

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
καλημερα παιδια μπορει καποιος γνωστης να με συμβουλεψει σχετικα με της πρωτεινες ορου γαλακτος και ποια θα με συμβουλευε να παρω ευχαριστω

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
καλημερα παιδια μπορει καποιος γνωστης να με συμβουλεψει σχετικα με της πρωτεινες ορου γαλακτος και ποια θα με συμβουλευε να παρω ευχαριστω
Γνώστης δεν είμαι αλλά έχω δοκιμάσει πολύ πράμα και η Gold Standard 100%Whey της ON πρέπει να είναι από τις καλύτερες.
Δε έχει βγεί 8 χρόνια supplement of the year χωρίς λόγο  ;)

1381903_568506886554849_120477342_n.jpg

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
δηλαδη ρε πουστη μου για να γινεται ντουκια (που στην υπερβολη ειναι και αισθητικα ασχημο) παιρνετε ο,τι μαλακια υπαρχει στο εμποριο???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τι πιστευετε οτι δεν θα εχετε σοβαρα προβληματα στο μελλον?αν δει σοβαρος γιατρος αυτα που παιρνετε θα σκισει τα πτυχια του ο ανθρωπος....
εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εχετε καποια ψυχοπαθολογικη νοσο...δεν εξηγειται διαφορετικα...
Μπορεί να θέλουν να γίνουν πορτιέρηδες  :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Τύπε εγώ παίρνω την Nectar της SYntrax από το bodybuilding.gr. Είναι το μόνο ελληνικό κατάστημα συμπληρωμάτων που εμπιστεύομαι. Είμαι χρόνια στο χώρο, παλιά ψώνιζα από Πανεπιστημίου, και ξέρω ότι γίνονται πολλές απάτες στην Ελλάδα. Μαϊμού πρωτεΐνες, ληγμένα που αλλάζουν ημερομηνίες γενικά ό,τι μπορείς νας φανταστείς γίνεται. Μόνο από το bodybuilding.gr παραγγέλνω ή από το εξωτερικό.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
bodybuilding.gr-> ειπε ο αλλςο οτι το εμπιστευετε και ειπα να κλασω απο τα γελια.το πιο πουλημενο ελληνικο σαιτ.
αν υπαρχιε μερος που οντως ειναι μιμου οι πρωτεινιες(που δεν εχω ξανακουσει να νοθευουν στην ελλαδ απρωτεινες..λολολολ)θα ειναι εκει.

συμπλρηωματ ακαι κρεατινη,ιδσιως εθυλικου..εστερα ειναι γτπ.ασχετοι ολοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
bodybuilding.gr-> ειπε ο αλλςο οτι το εμπιστευετε και ειπα να κλασω απο τα γελια.το πιο πουλημενο ελληνικο σαιτ.
αν υπαρχιε μερος που οντως ειναι μιμου οι πρωτεινιες(που δεν εχω ξανακουσει να νοθευουν στην ελλαδ απρωτεινες..λολολολ)θα ειναι εκει.

καλα φτιαξε κανα αλλο βιντεακι να σε δουλευουν οι φιλοι σου παλι και ασε το bbuilding.gr αν ειναι εμπιστο η οχι
να το γνωριζουμε οι χρηστες του.Εσυ συνεχισε τα χαπια να χαζεψεις περισσοτερο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα φτιαξε κανα αλλο βιντεακι να σε δουλευουν οι φιλοι σου παλι και ασε το bbuilding.gr αν ειναι εμπιστο η οχι
να το γνωριζουμε οι χρηστες του.Εσυ συνεχισε τα χαπια να χαζεψεις περισσοτερο.
  :2on1:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Εγινες και περσοναλ τρεινερ ρε? Ποια σχολη εβγαλες?? Το πανεπιστημιο της ζωης?  :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Κανένα πρόβλημα με το μαγαζί. Χρόνια πελάτης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom