Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δέν πάει γραμμικά. Φλατάρει απότομα.

Το ξέρω τύπε μου. Απλά ενθουσιάστηκα από τη ραγδαία αύξηση της δύναμης μου τον λίγο καιρό που γυμνάζομαι. Έχω γίνει επικίνδυνα δυνατός. Σεισμικός θα έλεγα. :headbang2:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Το ξέρω τύπε μου. Απλά ενθουσιάστηκα από τη ραγδαία αύξηση της δύναμης μου τον λίγο καιρό που γυμνάζομαι. Έχω γίνει επικίνδυνα δυνατός. Σεισμικός θα έλεγα. :headbang2:

:grin: :rockon: :rockon: :rockon: :grin:

seismograf.jpg

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
:grin:

Συνημμένα

• bodybuilding-motivational-posterbodybuilding-sterroids-man-relationsh-demotivational-poster-12855906
    bodybuilding-motivational-posterbodybuilding-sterroids-man-relationsh-demotivational-poster-12855906
    133 KB · Εμφανίσεις: 13

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτό "κουμπώνω"............... :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συνεχισε ετσι και βλεπω να σε "κουμπωνει" ο απολυτος :grin:

Τύπε....είμαι πιο ντούρος από ποτέ.............εξετάσεις κομπλέ...τα πάντα-όλα..............νιώθω 10 χρόνια νεότερος......εύκολα βάζω πολλά πυρφοράκια κάτω....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τύπε....είμαι πιο ντούρος από ποτέ.............εξετάσεις κομπλέ...τα πάντα-όλα..............νιώθω 10 χρόνια νεότερος......εύκολα βάζω πολλά πυρφοράκια κάτω....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τον ποδολαγνο παντως που κανει 4 σετ των 20 επαναληψεων μονοζυγο δεν τον φτανεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συνεχισε ετσι και βλεπω να σε "κουμπωνει" ο απολυτος :grin:

ποσους τετοιους εχουμε εξυπηρετησει να ηξερες τυπε :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τον ποδολαγνο παντως που κανει 4 σετ των 20 επαναληψεων μονοζυγο δεν τον φτανεις.

Αν κάνει 4Χ20....τώρα,βάζω περούκα και πάω Συγγρού.................. :2funny:

ποσους τετοιους εχουμε εξυπηρετησει να ηξερες τυπε :grin:

Έχει δουλίτσα,τώρα τελευταία έχω μάθει....... :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τύπε....είμαι πιο ντούρος από ποτέ.............εξετάσεις κομπλέ...τα πάντα-όλα..............
good for you..εγω απο την αλλη εχω να πατησω απο τελη αυγουστου γυμναστηριο,κανοντας το μεγαλυτερο οφφ μου..περιττο να πω πως ολο αυτο το διαστημα την εβγαζα με τζανκ ισο ή υπο-θερμιδικα κ τζακ/τζονυ περιστασιακα..χθες πηγα περισσοτερο για να δω κατι φιλαρακια και χαζοεκανα πλατη τροχαλιες..αποτελεσμα;;να χανω την ανασα μου στο δευτερο σετ με κιλα λιγοτερα απο αυτα που εμπαινα ζεσταμα..και ολα αυτα σε τροχαλια ετσι..τιποτα αρσεις και πεντλευ ροου δεν τολμησα καν..

συμπερασμα;;;αν απομακρυνθεις απομακρυνεται και ο πραγματικος ευατος σου..για αυτο σκεφτειτε το καλα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
good for you..εγω απο την αλλη εχω να πατησω απο τελη αυγουστου γυμναστηριο,κανοντας το μεγαλυτερο οφφ μου..περιττο να πω πως ολο αυτο το διαστημα την εβγαζα με τζανκ ισο ή υπο-θερμιδικα κ τζακ/τζονυ περιστασιακα..χθες πηγα περισσοτερο για να δω κατι φιλαρακια και χαζοεκανα πλατη τροχαλιες..αποτελεσμα;;να χανω την ανασα μου στο δευτερο σετ με κιλα λιγοτερα απο αυτα που εμπαινα ζεσταμα..και ολα αυτα σε τροχαλια ετσι..τιποτα αρσεις και πεντλευ ροου δεν τολμησα καν..

συμπερασμα;;;αν απομακρυνθεις απομακρυνεται και ο πραγματικος ευατος σου..για αυτο σκεφτειτε το καλα.

:grin:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom