Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ τι παει να πει αυτο?Οτι εδινε συμβουλες και εσυτο παιζεις joe?αντε ρε βρωμιαρη φτιαξε την μαπα σου και κανε και κανενα ξυρισμα.Κι παρε την αλλην την αδελφη να κανετε ραντεβου θανατου ΜΑΛΑΚΕΣ.Εχετε ζωη ρε κοπανοι που θελετε κι ραντεβου θανατου?

Αύριο στις 5 σχολάω από τον Βασιλόπουλο Ν.Ιωνίας που δουλεύω σεκιούριτυ στα είδη υγιεινής. Αν έχεις όρχοις έλα να λογαριαστούμε. Θα σε περειμένω...

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αύριο στις 5 σχολάω από τον Βασιλόπουλο Ν.Ιωνίας που δουλεύω σεκιούριτυ στα είδη υγιεινής. Αν έχεις όρχοις έλα να λογαριαστούμε. Θα σε περειμένω...
σεκιουριτας εισαι;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσα παιρνεις;; 3 κατοσαρικα;;
:2funny: :2funny: :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
σεκιουριτας εισαι;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσα παιρνεις;; 3 κατοσαρικα;;
:2funny: :2funny: :2funny:

Internet warrior κι εσύ; Αν έχεις αρχίδια και δεν είσαι ανάρχιδη κότα που δέρνει απ' το πληκτρολόγιο, έλα να μου τα πεις στα μούτρα αυτά!!!! Δεν ξέρεις με ποιόν τα βαλες! Βλέπεις αυτόν στην υπογραφή μου ρε; Είναι εκπαδευτής μου στις πολεμικαι ΤΕΧΝΑΙ! Όλους μαζί σαε δερνω ρε! Ελάτε και οι δύο ρε! ΟΛΟΥΣ σας δέρνω! ΑΙΜΑ ΣΠΕΡΜΑ ΤΕΡΜΑ!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σε εχω παρακολουθησει ρε κεφτε στα μισα εχεις δικιο και στα αλλα μισα λες μαλακιες.Δεν κανεις την διαφορα.Ο JOE ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ?Οταν ειχε αναλαβει τον σβατσενεγκερ ρε βλημα τι εκανε τοτε?ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ?Τεσπα τερμα εδω βαρεθηκα.Συνεχισε τις ημιμαθεις μαλακιες σου.Δεν ειμαι ψωναρα σαν κι εσενα ηλιθιε και ουτε θα μπω σε διαδικασια να δει το σωμα μου ενα ζωο.ΗΛΙΘΙΕ.

Που είσαι μύστη μου..... :rockon: :rockon: :rockon:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
o paxaras με κραζει και στο φβ.εισαι πολυ εξυπνος φιλε.γραφεις τα ιδια παντου,λες σε ολους τα ιδια και εισια και στεκα.αντε μην βαλω καμια φωτο σου και κλασουμε στο γελιο ολοι εδω.πηρες και ποζα τρομαρα σου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
o paxaras με κραζει και στο φβ.εισαι πολυ εξυπνος φιλε.γραφεις τα ιδια παντου,λες σε ολους τα ιδια και εισια και στεκα.αντε μην βαλω καμια φωτο σου και κλασουμε στο γελιο ολοι εδω.πηρες και ποζα τρομαρα σου.

Πολύ μικρό φαίνεται το γκομενάκι, ποσά λεφτά έφερε απ' τα κάλαντα; :birdman:

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ποτε σε εκραξα στο fb ρε μαλακα;;
ισα ισα με τα καλυτερα λογια μιλω

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
λενε ακομη καλαντα?:Ρ

ναι,εχει ςγραψει κι υμνο προς τιμην μου.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
συνεχισε να βριζεις τους παντες και το μπαν ερχετε.εισαι σιγουρος.

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
λενε ακομη καλαντα?:Ρ

ναι,εχει ςγραψει κι υμνο προς τιμην μου.
εγω οταν σκυλοβριζοσουν με τον αλλον πηρα το μερος σου
και μετα μαλωσα με τον αλλον και με διεγραψε απο φιλο
ας με μπαναρουν χεστηκα

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω και ο αλλςο τσακονομαστε καθε 2η μερα.οταν τον λεω αδερφο μου,το ενοω με ολες τις ενοιες,οπως τσακονομε και με την αδερφη μου.
και του τα εχω πει,και του εχω πει οτι ωρες ωρες ειναι γι αμπουνιες.δεν ειναι κακος σαν ανθρωπος,απλα ειναι..αντρας.και οι αντρες ειμαστε γνωστοι μαλακες σε θεματα τετοια,αλλα παλι καλα δεν ειμαστε γυναικες και τα βρισκουμε εν τελι.

τεσπα..ειναι κανα 2 @@ εκει που ειναι για φαπες.παιζει να σε περασα γι ααλλον.:/

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Να ερθω στην ιωνια για αν πλακωθω με εναν αποτυχημενο σεκιουριτα...χαχαχαχαχα οκ ρε περιμενε με μαλακα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom