τον γιατρο ρε,τον μποντιμπιλντεραο ποιος?
τον πηδας;;
τον γιατρο ρε,τον μποντιμπιλντεραο ποιος?
πηδας εσυ τον πατερα σου?τον γιατρο ρε,τον μποντιμπιλντερα
τον πηδας;;
πατερα σου ειναι;;πηδας εσυ τον πατερα σου?
1.85 104 κιλα
οχι.εσυ παλι εχεις βαλει μετρητες στο κωλο ολων και μετρας ποιος κανει τι?πατερα σου ειναι;;
ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ τι παει να πει αυτο?Οτι εδινε συμβουλες και εσυτο παιζεις joe?αντε ρε βρωμιαρη φτιαξε την μαπα σου και κανε και κανενα ξυρισμα.Κι παρε την αλλην την αδελφη να κανετε ραντεβου θανατου ΜΑΛΑΚΕΣ.Εχετε ζωη ρε κοπανοι που θελετε κι ραντεβου θανατου?
σεκιουριτας εισαι;;;Αύριο στις 5 σχολάω από τον Βασιλόπουλο Ν.Ιωνίας που δουλεύω σεκιούριτυ στα είδη υγιεινής. Αν έχεις όρχοις έλα να λογαριαστούμε. Θα σε περειμένω...
σεκιουριτας εισαι;;;
ποσα παιρνεις;; 3 κατοσαρικα;;
τυπε ειμαι βαρυκοκκαλοςΕίσαι λίγο γιουβαρλακι
Σε εχω παρακολουθησει ρε κεφτε στα μισα εχεις δικιο και στα αλλα μισα λες μαλακιες.Δεν κανεις την διαφορα.Ο JOE ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ?Οταν ειχε αναλαβει τον σβατσενεγκερ ρε βλημα τι εκανε τοτε?ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ?Τεσπα τερμα εδω βαρεθηκα.Συνεχισε τις ημιμαθεις μαλακιες σου.Δεν ειμαι ψωναρα σαν κι εσενα ηλιθιε και ουτε θα μπω σε διαδικασια να δει το σωμα μου ενα ζωο.ΗΛΙΘΙΕ.
....χόντρυνες μικρέ..........1.85 104 κιλα
o paxaras με κραζει και στο φβ.εισαι πολυ εξυπνος φιλε.γραφεις τα ιδια παντου,λες σε ολους τα ιδια και εισια και στεκα.αντε μην βαλω καμια φωτο σου και κλασουμε στο γελιο ολοι εδω.πηρες και ποζα τρομαρα σου.
ποτε σε εκραξα στο fb ρε μαλακα;;o paxaras με κραζει και στο φβ.εισαι πολυ εξυπνος φιλε.γραφεις τα ιδια παντου,λες σε ολους τα ιδια και εισια και στεκα.αντε μην βαλω καμια φωτο σου και κλασουμε στο γελιο ολοι εδω.πηρες και ποζα τρομαρα σου.
εγω οταν σκυλοβριζοσουν με τον αλλον πηρα το μερος σουλενε ακομη καλαντα?:Ρ
ναι,εχει ςγραψει κι υμνο προς τιμην μου.
Να ερθω στην ιωνια για αν πλακωθω με εναν αποτυχημενο σεκιουριτα...χαχαχαχαχα οκ ρε περιμενε με μαλακα..Αύριο στις 5 σχολάω από τον Βασιλόπουλο Ν.Ιωνίας που δουλεύω σεκιούριτυ στα είδη υγιεινής. Αν έχεις όρχοις έλα να λογαριαστούμε. Θα σε περειμένω...
Ελα καυλεουρα μου!!!!!Που είσαι μύστη μου.....