Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πρωτον προσεξε πως μιλας γιατι θα σου αλλοιθωρησω και το αλλο ματι οκ παλιοτυροκροκετα?Αν ξερεις τοσα πολλα τοτε το σωμα σου γιατι παρολο που εχει παρει  αναβολικα ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ?λοιπον παμε παραπερα.υστερα ειπες οτι δεν εχει πεθανει κανεις απο αναβολικα?ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.ΑΠΛΑ...
πωπω εισαι πολυ αντρας.keyboard warrior.
δεν ξαναμιλαω.με φοβησες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
σαλατας ναι,ντοματας σαν εσενα σκετης...εκει προβληματιστικα.ασε.ας σκασω πριν με δειρεις.
Ειπε ο κοπανος τυροκροκετας με το αλοιθωρο ματι και το σωμα πατατας ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ!Χωρις πλακα θελει μεγαλη προσπαθεια για να το πετυχεις αυτο ΓΕΛΟΙΕ δινεις συμβουλες και το παιζεισ joe weider.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
λολ.και καλα να με πεις αληθορο και με σωμα πατατας(ασχετα που εσυ δεν βαζεις και εχει ςδει τα απντα απο εμενα γι ανα σχολιαζεις.haters gonna hate)αλλα να πεις οτι ο Joe εδινε συμβουλες?

Εκδοτης ηταν και διοργανωτης.Εισαι που εισαι..προσεχε τι λες.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
λολ.και καλα να με πεις αληθορο και με σωμα πατατας(ασχετα που εσυ δεν βαζεις και εχει ςδει τα απντα απο εμενα γι ανα σχολιαζεις.haters gonna hate)αλλα να πεις οτι ο Joe εδινε συμβουλες?

Εκδοτης ηταν και διοργανωτης.Εισαι που εισαι..προσεχε τι λες.
Σε εχω παρακολουθησει ρε κεφτε στα μισα εχεις δικιο και στα αλλα μισα λες μαλακιες.Δεν κανεις την διαφορα.Ο JOE ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ?Οταν ειχε αναλαβει τον σβατσενεγκερ ρε βλημα τι εκανε τοτε?ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ?Τεσπα τερμα εδω βαρεθηκα.Συνεχισε τις ημιμαθεις μαλακιες σου.Δεν ειμαι ψωναρα σαν κι εσενα ηλιθιε και ουτε θα μπω σε διαδικασια να δει το σωμα μου ενα ζωο.ΗΛΙΘΙΕ.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειναι πασιφανες οτι απο καπου χανεις λιγο.Διαβσ την αυτοβιογραφια του αρνολντ και ψαξε βρες που λεει οτι ο γουειντερ του εδινε προγραμματα κτλ.Εισαι οτι ναναι.Στα μισα εχω δικιο στα μσια αδικο.Εδω λες οτι η ντεκα κανει βυζι και δνε ξερει ςτιεναι η προλακτινη.Θεωρει ςοτι οποιςο παιρνει ειναι φετες.επιμενει σε ηληθιοτητες,αλλα οπως λεει μαι παροιμια:σολα παπουτσι,μυαλο κουκουτσι.Αν στην τλεικη εισαι τοσο εξυπνος και καλα πληροφορημεος,κανε εσυ βιντεο,να σε δουμε ,να δουμε τι θα πεις.

και επιδη εισαι λιγο ορνιο,θα επιμενςι οτι ο Τζο εδινε στο Αρνολντ συμβουλε ςκαι προγραμματα,ενω στη βιογραφι ατου λεει ξεκαθαρα οτι του πουλησε τα προγραμματα του κτλ.οποτε εισαι λιγο κοπανος.φιλικα παντα.

συνεχυσε να επιμενεις.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ξεκινα να διαβαζεις ορθογραφια και γραμματικη,και ασχολεισαι αργοτερα με τις επιστημες υγειας.

Δε θέλουμε συμβουλες από σπασίκλες τύπε. google experts κι ετς ναούμ! Θέλουμε ανθρώποι που έχουν εμποιρήα στο αθλιμα. Εγώ φάρμακο από άτομο που ξέρει ορθογραφεία δεν πέρνω!

πωπω εισαι πολυ αντρας.keyboard warrior.
δεν ξαναμιλαω.με φοβησες.

:2funny: Άμα τους πεις για κάνα ραντεβού θανάτου κάνουν τις πάπιες. .internet warriors.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δε θέλουμε συμβουλες από σπασίκλες τύπε. google experts κι ετς ναούμ! Θέλουμε ανθρώποι που έχουν εμποιρήα στο αθλιμα. Εγώ φάρμακο από άτομο που ξέρει ορθογραφεία δεν πέρνω!

:2funny: Άμα τους πεις για κάνα ραντεβού θανάτου κάνουν τις πάπιες. .internet warriors.
ΑΝΤΕ ΓΛΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕΣ..

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1

ποια ραντεβου θανατου?
ο πρωτος θα ειναι η ο τελευταιος που οτι και να τους πεις θα σου πει κατι εξτρα?αμα πω σηκωνω τοσα.θα πει εγω πιο πολλα.αμα πω κανω το γυρο της γης σε 5 λεπτα θα πεις εγω σε 4.μετα αμα τοςυ δειξεις βιντεο ,θα εξαφανηστει.
Εγω εχω τα @@ να βαζω φωτο μου,και ας ειμαι χλαπατσας και με χαλια σωμα και αληθορος και κοντος και δνε ξερω εγω τι..ο αλλο ςπαλι...ο καθε 2ος το παιζει μαγκακι και με αποψη.

Οτι να ναι

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κατα φωνη καιο γαιδαρος που λεγαμε.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
ειναι πασιφανες οτι απο καπου χανεις λιγο.Διαβσ την αυτοβιογραφια του αρνολντ και ψαξε βρες που λεει οτι ο γουειντερ του εδινε προγραμματα κτλ.Εισαι οτι ναναι.Στα μισα εχω δικιο στα μσια αδικο.Εδω λες οτι η ντεκα κανει βυζι και δνε ξερει ςτιεναι η προλακτινη.Θεωρει ςοτι οποιςο παιρνει ειναι φετες.επιμενει σε ηληθιοτητες,αλλα οπως λεει μαι παροιμια:σολα παπουτσι,μυαλο κουκουτσι.Αν στην τλεικη εισαι τοσο εξυπνος και καλα πληροφορημεος,κανε εσυ βιντεο,να σε δουμε ,να δουμε τι θα πεις.

και επιδη εισαι λιγο ορνιο,θα επιμενςι οτι ο Τζο εδινε στο Αρνολντ συμβουλε ςκαι προγραμματα,ενω στη βιογραφι ατου λεει ξεκαθαρα οτι του πουλησε τα προγραμματα του κτλ.οποτε εισαι λιγο κοπανος.φιλικα παντα.

συνεχυσε να επιμενεις.
ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ τι παει να πει αυτο?Οτι εδινε συμβουλες και εσυτο παιζεις joe?αντε ρε βρωμιαρη φτιαξε την μαπα σου και κανε και κανενα ξυρισμα.Κι παρε την αλλην την αδελφη να κανετε ραντεβου θανατου ΜΑΛΑΚΕΣ.Εχετε ζωη ρε κοπανοι που θελετε κι ραντεβου θανατου?Αν εγω ποτε κανω βιντεο θα εχω ψαχτει παρα πολυ και οχι σαν κι εσενα που τα ξερες μισα..

Υ.Γ. βαλε την προλακτινη στον κωλο σου.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ τι παει να πει αυτο?Οτι εδινε συμβουλες και εσυτο παιζεις joe?αντε ρε βρωμιαρη φτιαξε την μαπα σου και κανε και κανενα ξυρισμα.Κι παρε την αλλην την αδελφη να κανετε ραντεβου θανατου ΜΑΛΑΚΕΣ.Εχετε ζωη ρε κοπανοι που θελετε κι ραντεβου θανατου?Αν εγω ποτε κανω βιντεο θα εχω ψαχτει παρα πολυ και οχι σαν κι εσενα που τα ξερες μισα..

Υ.Γ. βαλε την προλακτινη στον κωλο σου.
εχει ςπολλα νευρα φιλε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom