Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
μαγκες καλημερα βασικα.
πρωτη φορα γραφω στο παρων τοπικ.
εχω ξεκινησει εδω και 1 μηνα γυμναστηριο, μετα απο απωλεια πολλων κιλων. εχω χασει 27 κιλα μεχρι στιγμης.
τι μου προτεινετε να κανω για να στεγνωσω? δε θελω ογκο, αλλα απωλεια αλλων 20 κιλων και γραμμμωση.

Να τρέχεις όσο περισσότερο μπορείς και όπως θα σου έχουν πει στο gym αφού θες γράμμωση πρέπει να κάνεις πολλές επαναλήψεις με λίγα κιλά

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
για στεγνωμα παω. οντως ετσι μου εχουν δειξει, για να μη κρεμασω κιολας. εχω χασει 27 κιλα απο τις 16 μαη

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
για στεγνωμα παω. οντως ετσι μου εχουν δειξει, για να μη κρεμασω κιολας. εχω χασει 27 κιλα απο τις 16 μαη

Παίζει να κρεμάσεις κιόλας λίγο γιατί κυνηγάς να χάσεις πολλά κιλά ειδικά αν είχες ''κοιλιές'' . . 

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
μαγκα τα κιλα χαθηκαν για λογους υγειας μετα απο επιπλωκες απο χειρουργειο αλλα χαθηκαν πολυ γρηγορα. η διαιτα ηταν των 1800 θερμιδων

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
μαγκα τα κιλα χαθηκαν για λογους υγειας μετα απο επιπλωκες απο χειρουργειο αλλα χαθηκαν πολυ γρηγορα. η διαιτα ηταν των 1800 θερμιδων

ποπο τύπε μου φαίνεται ήταν πολύ σοβαρό το όλο θέμα.  .. ένας ξάδερφος γύρω στα 100 + κιλά απόκτησε πρόβλημα με το γόνατό του και τώρα τρέχει να χάσει κιλά . ..Δυστυχώς. . .

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
εγω εκανα αποστημα στα μαλακα μωρια στο δκσι γλουτο και ηταν επιθετικο μεσα σε 3 μερες παραλιγο να παθω σθψεμια και να σαπισω. μου πειραξε ζαχαρο και αιματοκριτη. για το ζαχαρο ηταν η διαιτα, αν και εκανα με 1800 θερμιδες εχασα πολλα κιλα σε λιγο χρονο. τςρ εχει κολησει η ζυγαρια εδω και 2 βδομαδες. δε με χαλαει κιολας ν χανω νορμαλ τα κιλα μου

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
δοκιμασε αυτο το full body
η το βασικο του steve reeves που ειναι στο ιδιο σαιτ.

thanks θα το ξεκινησω να δουμε....αν και για να γραφει "οπισθολαιμιες" λιγο μαλακια το κοβω μιας που αυτες
πια δεν υφιστανται λογω πιθανοτητων τραυματισμου στον αυχενα.
Ρε συ ανονουσερ να ξες οτι αν φυγαν ετσι τοτε πρεπει να συμβουλευτεις ειδικο και δεν εννοω διατροφολογο,
μαλλον καποιον παθολογο,να κανετε εξετασεις και να σε παρακολουθει ανα διαστηματα.Διαφορετικα τις ταδε ή τις
δεινα συμβουλες να τις ψιλοφοβασαι.Απ τη στιγμη που αναφερεις θεματα υγειας-επιπλοκες-χειρουργεια. :-

Ballbreaker

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
μαγκες καλημερα βασικα.
πρωτη φορα γραφω στο παρων τοπικ.
εχω ξεκινησει εδω και 1 μηνα γυμναστηριο, μετα απο απωλεια πολλων κιλων. εχω χασει 27 κιλα μεχρι στιγμης.
τι μου προτεινετε να κανω για να στεγνωσω? δε θελω ογκο, αλλα απωλεια αλλων 20 κιλων και γραμμμωση.

Καταρχην το να χασεις αλλα 20 κιλα θα ειναι ουσιαστικα mission impossible.
Ξεκινα με στοχο την σταθεροποιηση.
Για να "στεγνωσεις" και για να διατηρησεις υψηλα τον μεταβολισμο σου (που λογικα τωρα ειναι στα τάρταρα), πρεπει να παρεις όγκο-μυικη μάζα.
Να ακολουθεις ομως καποιο διαιτολογιο γιατι με την γυμναστικη ανοιγει η ορεξη.

Υποψην οτι η μυικη αναπτυξη ειναι μία και μοναδικη,τα περι γραμμωσεως και όγκου δεν στέκουν.
Συνηθως γραμμωμενο λεμε καποιον με χαμηλο ποσοστο λιπους.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
thanks θα το ξεκινησω να δουμε....
Ρε συ ανονουσερ να ξες οτι αν φυγαν ετσι τοτε πρεπει να συμβουλευτεις ειδικο και δεν εννοω διατροφολογο,
μαλλον καποιον παθολογο,να κανετε εξετασεις και να σε παρακολουθει ανα διαστηματα.Διαφορετικα τις ταδε ή τις
δεινα συμβουλες να τις ψιλοφοβασαι.Απ τη στιγμη που αναφερεις θεματα υγειας-επιπλοκες-χειρουργεια. :-

με παρακολουθει διαβητολογος/ενδοκρινολογος

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Καταρχην το να χασεις αλλα 20 κιλα θα ειναι ουσιαστικα mission impossible.
Ξεκινα με στοχο την σταθεροποιηση.
Για να "στεγνωσεις" και για να διατηρησεις υψηλα τον μεταβολισμο σου (που λογικα τωρα ειναι στα τάρταρα), πρεπει να παρεις όγκο-μυικη μάζα.
Να ακολουθεις ομως καποιο διαιτολογιο γιατι με την γυμναστικη ανοιγει η ορεξη.

Υποψην οτι η μυικη αναπτυξη ειναι μία και μοναδικη,τα περι γραμμωσεως και όγκου δεν στέκουν.
Συνηθως γραμμωμενο λεμε καποιον με χαμηλο ποσοστο λιπους.

ειπα δε θελω ογκο. σκοπος ειναι να φτασω τα 90 κιλα, εχω κολησει 2 βδομαδες τωρα στα 110 και νιωθω καλα τωρα και οχι αδυναμια.
κανω διαιτα 1800 θερμιδων

παω gym τωρα τα λεμε σε λιγο

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
και να θελες ογκο αυτος δεν θα θελε και δεν εννοω ογκο με πιτσα - γυρο -πανω απο μια στις 15 ετσι
για το ξεσκαλωμα και μετα μαχαιρι στοπ.Το να δεις σταθερα τη ζυγαρια σου ειναι νορμαλ φαινομενο.
Τωρα ειναι που θελει ολη τη συμμετοχη σου και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.Γενικοτερα αφισιωσου διατροφη-αεροβιο και
συμπληρωματικα βαρη

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κανε εμπροσθολαιμιες.εγω οταν κανω,επιδη ξερω τι παιζει με τραυματισμους σε τετοιες κινησεις πανω μεχρι τα χερια να ειναι παραληλα στην γραμμη εδαφους οχι πιο κατω.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μέρες,καλους μηνες στους χτιστους της παρεας.Αυτά περί 12% να τα παρω σαν κολακεια ή μαλ...α
Παιδες αν ημουν τόσο.......δυστυχως κοντα στο 17% είμουν και είμαι και η φωτο ίσως με "φτιαχνει"
γιατί και καλά είμαι σφιγμένος :2funny:

Κατα τ άλλα εμπρανς εννοείται οτι εχω κανει και ξανακανω αυτη την περιοδο φουλ μποντυ σβ μονο στον παγγο
και για 3 κανω :headbang: αρσεις και σκουωτ κανω παραπανω.

Αλλανια θενκς για τα ωραια σχόλια σας αλλα τα ποδια εννοειται δεν τα χω ξεχασμενα και ειναι η καυλα μου
η ατελειωτη  :2on1: (μαζι με τις πουτανες) γι αυτο εγραψα για χρονους μαραθωνιου οχι να το παιξω ο γαμαουα
της παρεας.Απλα το θεμα μου ηταν και ειναι η κοιλια και δεν προκειται να παω σε αγωνες για να φερω το σωμα μου σε
ισσοροπια αλλα χωνω και μια ποδαριαιους ετσι για το γαμωτο.

Οχι χωμα δεν παω "φυλησυχε" γιατι θελει πολλα κιλα μαγγιας για να κανεις κατι τετοιο και εγω τρεχω σε κανα αγωνα
ετσι για να βλεπω κανα γυμνασμενο κολαρακι χωρις κοιταριτιδες :grin: και μου χαζοβγαινει και ο χρονος.

Κατα τ άλλα κανω μια λιστα με :
stam_90
lustforlife
Lion7
redmanftw
Φυλησυχος Πολιτης  για τα καλά σας σχολια και την επομενη φορα που θα ρθω αθηνα σας κερναω το γαμησι στη Φυλης :rockon:
ετσι γιατι λεφτα ακομα υπαρχουν εδω στον καμπο :think:
αποκλειεται το σωμα που χες στην πρωτη φωτο να ναι 17% λιπος.μουφα λιπομετρηση εκανες ,εκτος κι αν ειναι τοσο παραπλανητικη η φωτο

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
και να θελες ογκο αυτος δεν θα θελε και δεν εννοω ογκο με πιτσα - γυρο -πανω απο μια στις 15 ετσι
για το ξεσκαλωμα και μετα μαχαιρι στοπ.Το να δεις σταθερα τη ζυγαρια σου ειναι νορμαλ φαινομενο.
Τωρα ειναι που θελει ολη τη συμμετοχη σου και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.Γενικοτερα αφισιωσου διατροφη-αεροβιο και
συμπληρωματικα βαρη

Αυτο κανω τυπε. Απλα αντι για 3φορες τη βδομαδα θα πηγαινω 5 αναλογα τις δοθλιες μου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
με παρακολουθει διαβητολογος/ενδοκρινολογος
φιλε εχεις σ.δ. τυπου 1-2;;με βαση τα κιλα σου μαλλον για 2 σε κοβω..παιρνεις ινσουλινη ή καποιο αντιδιαβ φαρμακο απο στομα;;
αν ισχυει κατι απο τα παραπανω πρεπει τα γευματα σου να ναι αυστηρα σε συσταση και σε σταθερα ωραρια.
δε μπορεις να πειραξεις τη διατροφη σου χωρις την επιβλεψη ειδικου.

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες ξερετε κανενα καλο λιποδιαλητη να ξεκινησω τωρα απο τον Σεπτεβμριο?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα.. :) Μηπως ξερει καποιος το εμπλαστρο στην μεση αν εχουμε καποιον πονο  ποση ωρα μπορουμε να το αφησουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom