Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
ρε παιδια ξερετε κανα σαιτ για συμπληρωματα απο εξωτερικο να ειναι φθηνο και δοκιμασμενο?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπερα.Κανω 10 χρονια μποντυμπιλντινκ!Λογο εντονεις δουλειας ,παλαιων τραυματησμον,μη καλης διατροφις και εντονου σεχ  αδυνατιζο σε δραματικους βαθμους...Ειχα παρει στο παρελθον παρα πολλα συμπληροματα διατροφις κτλ..Τωρα σκευτομε να παρω καθαρη τεστοστερονι αλλα δεν ξερω τι και πως..εχω διαβασι αλλα αυτο δεν αρκει...Κποιος που να εχει εμπειρια;;Η καποιος ουρολογος εδω να πει την γνωμη του .Ευχαρηστο εκ των προτερον που με διαβασατε τυποι μου!!! :rockon: :rockon:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα.Κανω 10 χρονια μποντυμπιλντινκ!Λογο εντονεις δουλειας ,παλαιων τραυματησμον,μη καλης διατροφις και εντονου σεχ  αδυνατιζο σε δραματικους βαθμους...Ειχα παρει στο παρελθον παρα πολλα συμπληροματα διατροφις κτλ..Τωρα σκευτομε να παρω καθαρη τεστοστερονι αλλα δεν ξερω τι και πως..εχω διαβασι αλλα αυτο δεν αρκει...Κποιος που να εχει εμπειρια;;Η καποιος ουρολογος εδω να πει την γνωμη του .Ευχαρηστο εκ των προτερον που με διαβασατε τυποι μου!!! :rockon: :rockon:

σιγουρα ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
σιγουρα ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?
Ναι τυπε μου γνωριζο οτι θελει συγκεκριμενο τυπο τεστοστερονις ο καθενας..απισις 5 ακομα φαρμακα συνχοριγηση για αποτροπη των τυχον παρενεργειον της τεστο...Απλα ειναι πολυ πιο καλυτερο αν εχεισ καποιοσ προσοπικη εμεπειρια η αν μειληση καποιοσ ουρολογος :rockon:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε..τι ανεκδοτα διαβαζω εδω.λολ.ο αλλςο λει παιρνει αυξητικη και εχιε και εοιτμο το pct του.μουαχαχα...τεσπα.
ζω ακομη που λετε..αιματολογικα ολα οκ.τωρα ειμαισε 600 ντεκα,600 εκουαποζ.,350τεστο. ειχα και αναντρολ αλλα μουφα τλεικα το πραγμα.ειχα παριε καλυτεορ πιο παλια και μου εκανε μπαμ οτι ειναι κιμολια.αυτο γι ανα ξερετε οτι δεν βρησκετε καθαρες ορμονες,ποσο μαλλον αυξητικες,αριστερα και δεξια.

Συνημμένα

• 1000156_546752702050043_701182583_n.jpg
    1000156_546752702050043_701182583_n.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 17
  • DSCI0694.JPG
    DSCI0694.JPG
    332,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και μια ακομη τελευταια...

Συνημμένα

• DSCI0699.JPG
    DSCI0699.JPG
    315,5 KB · Εμφανίσεις: 33

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι τυπε μου γνωριζο οτι θελει συγκεκριμενο τυπο τεστοστερονις ο καθενας..απισις 5 ακομα φαρμακα συνχοριγηση για αποτροπη των τυχον παρενεργειον της τεστο...Απλα ειναι πολυ πιο καλυτερο αν εχεισ καποιοσ προσοπικη εμεπειρια η αν μειληση καποιοσ ουρολογος :rockon:
εγω πως μεκοβεις?τι τυπο τεστο εχω?θελ ωτην γνωση σου...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο ογκο (πανω σωματος τουλχιστον) εισαι πολυ καλα. εχεις ανεβει σε σχεση με την τελευταια φορα που ειχες ποσταρει κατι βιντεο. ριξε κ ενα στεγνωμα, η εστω μια γραμμωση κ θα εισαι κομπλε

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχω πολυ σκατα διατροφη αυτο τον καιρο.μετα τις 8-9 που θα επιστρεψω απο κρητη θα ξεκινησω λιγο πιο καθαρα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
απο ογκο (πανω σωματος τουλχιστον) εισαι πολυ καλα. εχεις ανεβει σε σχεση με την τελευταια φορα που ειχες ποσταρει κατι βιντεο. ριξε κ ενα στεγνωμα, η εστω μια γραμμωση κ θα εισαι κομπλε
:S

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.. Αν ξερει καποιος φιλος να μας πει αν ειναι καλυτερο το γρηγορο περπατημα... η το να κανεις ποδηλατο  σαν γυμναστικη.!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλησπερα :).  Παιδια το σακουλακι lays πατατακι με ριγανι των 33 γραμμαριων. Ποσες θερμιδες εχει??.. αν ξερει καποιος.. :) Ευχαριστω εκ των προτερων  :)Παιδια σορρυ 175 εχει :grin: το καταλαβα το γραφει. Απλα δεν ξερω αγγλικα εβαλα την μεταφραση στο google  και καταλαβα οτι ειναι θερμιδες :)

Eλα ρε μετρατε και τις θερμιδες σαν τις γκομενες ελεος  :headbang: :headbang:

διαλεξε 2 μερες της εβδομαδας και φάε εκει μεσα οτι σκατολοιδι θες και θα εισαι μια χαρα χωρις να εχεις κοψει τις προπονησεις σου.

Χθες που πηγα για τρεξιματακι εκανα και 100μετρα σε 14.5 δευτερολεπτα  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και μια που είπαμε για outdoor προπόνηση καλοκαιριάτικο ας δούμε δύο που δεν είναι για πολύ προχωρημένους. Μια πιο πολύ για δύναμη και μια περισσότερο για φυσική κατάσταση.

ΠΟΤΕ δεν ξεκινάμε χωρίς προθέρμανση
ΠΟΤΕ δεν ξεκινάμε εάν νοιώθουμε καταβεβλημένοι
ΠΟΤΕ δεν συνεχίζουμε εάν πονάμε κάπου

Εάν είστε σε στάδιο Ολυμπιακών διαστάσεων τότε ένας γύρος είναι 400μ. Αλλιώς μπορείτε να χιλιομετρήσετε μια απόσταση με το αυτοκίνητο και να την έχετε ως στανταρ.

Προπόνηση 1 <-- Φυσική Κατάσταση
Εκτέλεση για 2 έως 4 φορές. Εάν επαναλαμβάνω το σετ παραλείπω το ελαφρύ τρέξιμο jog και περπατάω για 3 λεπτά

• [li]Ελαφρύ τρέξιμο περίπου στο 1χλμ ή 2 γύροι στο στάδιο ολυμπιακών διαστάσεων[/li]
    [li]1 γύρος στο 7/10 της μέγιστης ταχύτητας[/li]
    [li]Περιπάτημα για 2'[/li]
    [li]2 γύροι στο 7/10 της μέγιστης ταχύτητας[/li]
    [li]3 γύροι στο 7/10 της μέγιστης ταχύτητας[/li]
    [li]30 burpees[/li]

Ένας γυρος ειναι 400μ μονο στο εσωτερικο κουλουάρ αλλιως δεν ειναι 400 αλλα 450 ή κατι τετοιο. Εγω θα προτεινα να μην τρεξουν πουθενα αλλου περα απο το σταδιο που εχετε στην περιοχη σας. Με κανονικο αθλητικο σωσρτσακι λιγο πανω απο το γονατο και παπουτσι με αεροσολα.

Αν καποιος ειναι τελειως αγυμναστος απλα προσπαθει να βγαλει τις πρωτες τρεις φορες 5 λεπτα τρεξιμο. Τις επομενες 10 λεπτα τρεξιμο. Την δευτερη ή τριτη εβδομαδα 10 λεπτα τρεξιμο στο οποιο το καθε λεπτο θα περιλαμβανει 50'' χαλαρο τρεξιμο ενω 10'' σπριντάρισμα.

Μολις τελειωσουμε εννοειται κανουμε διατασεις για προσαγωγους , δικεφαλους και τετρακεφαλους. Οποιος θελει και νιωθει καλα μπορει να συνεχισει με ανοιγματα λιγο κατω απο 100αρι.Εγω χθες εκανα 1 χιλιάρι πολυ χαλαρα για ζεσταμα και μετα εκανα το 100αρι φουλ σπρινταρισμα. Ή να συνεχισετε με καμψεις και κοιλιακους. Για κοιλιακους εγω μπορει να παρω κανονικα και το μηχανηματακι μαζι μου που εχω σπιτι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα καπνιζετε μην περιμενετε φυσικη κατασταση. Τα πνευμονια δεν λειτουργουν τοσο οπως ενος μη καπνιστη εγω θα ημουν ευχαριστημενος αμα ενας καπνιστης εβγαζε το 100αρι στα 18-20 δευτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom