stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
κατι απαχο και χορταστικο για βραδακι εχεις να πεις?Αβγό κότας, γαμάει
κατι απαχο και χορταστικο για βραδακι εχεις να πεις?Αβγό κότας, γαμάει
κατι απαχο και χορταστικο για βραδακι εχεις να πεις?
Καλησπερα.Κανω 10 χρονια μποντυμπιλντινκ!Λογο εντονεις δουλειας ,παλαιων τραυματησμον,μη καλης διατροφις και εντονου σεχ αδυνατιζο σε δραματικους βαθμους...Ειχα παρει στο παρελθον παρα πολλα συμπληροματα διατροφις κτλ..Τωρα σκευτομε να παρω καθαρη τεστοστερονι αλλα δεν ξερω τι και πως..εχω διαβασι αλλα αυτο δεν αρκει...Κποιος που να εχει εμπειρια;;Η καποιος ουρολογος εδω να πει την γνωμη του .Ευχαρηστο εκ των προτερον που με διαβασατε τυποι μου!!!
www.prozis.com]www.prozis.com[/url] Decent από τιμές.Παράδοση την επομένη αν έχεις παραγγείλει εως τις 12 το μεσημέρι.ρε παιδια ξερετε κανα σαιτ για συμπληρωματα απο εξωτερικο να ειναι φθηνο και δοκιμασμενο?
Ναι τυπε μου γνωριζο οτι θελει συγκεκριμενο τυπο τεστοστερονις ο καθενας..απισις 5 ακομα φαρμακα συνχοριγηση για αποτροπη των τυχον παρενεργειον της τεστο...Απλα ειναι πολυ πιο καλυτερο αν εχεισ καποιοσ προσοπικη εμεπειρια η αν μειληση καποιοσ ουρολογοςσιγουρα ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?
εγω πως μεκοβεις?τι τυπο τεστο εχω?θελ ωτην γνωση σου...Ναι τυπε μου γνωριζο οτι θελει συγκεκριμενο τυπο τεστοστερονις ο καθενας..απισις 5 ακομα φαρμακα συνχοριγηση για αποτροπη των τυχον παρενεργειον της τεστο...Απλα ειναι πολυ πιο καλυτερο αν εχεισ καποιοσ προσοπικη εμεπειρια η αν μειληση καποιοσ ουρολογος
:Sαπο ογκο (πανω σωματος τουλχιστον) εισαι πολυ καλα. εχεις ανεβει σε σχεση με την τελευταια φορα που ειχες ποσταρει κατι βιντεο. ριξε κ ενα στεγνωμα, η εστω μια γραμμωση κ θα εισαι κομπλε
Γρήγορο περπάτημα.Καλησπερα.. Αν ξερει καποιος φιλος να μας πει αν ειναι καλυτερο το γρηγορο περπατημα... η το να κανεις ποδηλατο σαν γυμναστικη.!
ευχαριστωΓρήγορο περπάτημα.
καλησπερα . Παιδια το σακουλακι lays πατατακι με ριγανι των 33 γραμμαριων. Ποσες θερμιδες εχει??.. αν ξερει καποιος.. Ευχαριστω εκ των προτερων Παιδια σορρυ 175 εχει το καταλαβα το γραφει. Απλα δεν ξερω αγγλικα εβαλα την μεταφραση στο google και καταλαβα οτι ειναι θερμιδες
Και μια που είπαμε για outdoor προπόνηση καλοκαιριάτικο ας δούμε δύο που δεν είναι για πολύ προχωρημένους. Μια πιο πολύ για δύναμη και μια περισσότερο για φυσική κατάσταση.
ΠΟΤΕ δεν ξεκινάμε χωρίς προθέρμανση
ΠΟΤΕ δεν ξεκινάμε εάν νοιώθουμε καταβεβλημένοι
ΠΟΤΕ δεν συνεχίζουμε εάν πονάμε κάπου
Εάν είστε σε στάδιο Ολυμπιακών διαστάσεων τότε ένας γύρος είναι 400μ. Αλλιώς μπορείτε να χιλιομετρήσετε μια απόσταση με το αυτοκίνητο και να την έχετε ως στανταρ.
Προπόνηση 1 <-- Φυσική Κατάσταση
Εκτέλεση για 2 έως 4 φορές. Εάν επαναλαμβάνω το σετ παραλείπω το ελαφρύ τρέξιμο jog και περπατάω για 3 λεπτά
[li]Ελαφρύ τρέξιμο περίπου στο 1χλμ ή 2 γύροι στο στάδιο ολυμπιακών διαστάσεων[/li]
[li]1 γύρος στο 7/10 της μέγιστης ταχύτητας[/li]
[li]Περιπάτημα για 2'[/li]
[li]2 γύροι στο 7/10 της μέγιστης ταχύτητας[/li]
[li]3 γύροι στο 7/10 της μέγιστης ταχύτητας[/li]
[li]30 burpees[/li]