Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πυγμαχια ποσα χρονια κανεις ? Αυτο με ενδιαφερει ... στο TKD θα παω να δωσω για 3ο Dan. Και θα συνεχισω μεχρι να φτασω 60-70 (αν φτασω τοσα). Μ αρεσει αρκετα σαν αθλημα
δεν ειναι δυσκολο να τα φτασεις

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αμα σου βαλει ο αλλος τη μπερετα στη μουρη δε πα να σαι κι ο ζαμπιδης πομολα θα κλασεις.απλα πραγματα.

στ αρχιδια μου αμα κανεις μποξ,ταε κβον ντο και φουτζιτσου,στο δρομο δεν τσακωνεσαι ΠΟΤΕ με τα χερια.βασικος κανονας.ασε που δε θα στην πεσει ενας αλλα 2-3 συνηθως.αν μιλαμε για σοβαρους κι οχι για κανα πρεζακι που απλως τραβαει μαχαιρι για εκφοβισμο η σε μαχαιρωνει με το που βγεις απο την πολυκατοικια χωρις να παρεις χαμπαρι  ;)

πολυ λιγοι ειναι αυτοι που θα κρατησουν ψυχραιμια αν δουν οπλο η μαχαιρι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμα σου βαλει ο αλλος τη μπερετα στη μουρη δε πα να σαι κι ο ζαμπιδης πομολα θα κλασεις.απλα πραγματα.

στ αρχιδια μου αμα κανεις μποξ,ταε κβον ντο και φουτζιτσου,στο δρομο δεν τσακωνεσαι ΠΟΤΕ με τα χερια.βασικος κανονας.ασε που δε θα στην πεσει ενας αλλα 2-3 συνηθως.αν μιλαμε για σοβαρους κι οχι για κανα πρεζακι που απλως τραβαει μαχαιρι για εκφοβισμο η σε μαχαιρωνει με το που βγεις απο την πολυκατοικια χωρις να παρεις χαμπαρι  ;)

πολυ λιγοι ειναι αυτοι που θα κρατησουν ψυχραιμια αν δουν οπλο η μαχαιρι

τι να τα κανεις τα νταν αμα εχεις μπαμ τυπε  :)

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
TKD Πηρα μαυρη ζωνη στην πρωτη γυμνασιου,μια μαλακια ειναι δεν μου αρεσε ποτε...Μετα εκανα πυγμαχια απο τριτη γυμνασιου (τωρα ειμαι 26).πολυ δυνατο βεβαια ειναι και το Muay Thai εκανα 6 μηνες στο υπογειο στα εξαρχεια.Συμφωνω απολυτα με το λοπεζ...Καλο το TKD αλλα για παιδακια...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλησπερίζω όλους τους χτιστούς και φουσκωτούς του σάιτ!  :rockon:

397948_4772390953184_255880138_n.jpg

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειδα αυτο το προγραμμα insanity που ειναι της μοδας και πραγματικα απογοητευτηκα.για ποιο λογο να κανεις ολες αυτες τις ασκησεις και να μη κανεις ας πουμε διαδρομο απο τη στιγμη που στοχος ειναι η καυση λιπους και η βελτιωση της αντοχης :huh:

προσπαθουν πολλοι να μειωσουν τη σημασια της ''κλασσικης'' αεροβιας (τρεξιμο,ποδηλατο) και ολο βγαινουν προγραμματα HIIT στην ουσια που μπορεις να κανεις μεσα στο σπιτι,χωρις διαδρομο ,υποσχονται ''θεαματικα'' αποτελεσματα κλπ...το εχει δοκιμασει κανεις σας?
Ναι και ΓΑΜΑΝΕ ΜΑΝΕΣ.

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδια μην κοροιδευομαστε μεταξι μας,οι προτεινες και τα διαφορα βλαπτουν την υγεια λιγο πολυ,και ας λενε μερικοι οτι η προτεινη δε πιραζει,ειναι ο ναρκισισμος που εχουμε μεσα μας ... για καποιους μηνες επινα προτεινη  σαφος και ειχα διαφορα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
παιδια μην κοροιδευομαστε μεταξι μας,οι προτεινες και τα διαφορα βλαπτουν την υγεια λιγο πολυ,και ας λενε μερικοι οτι η προτεινη δε πιραζει,ειναι ο ναρκισισμος που εχουμε μεσα μας ... για καποιους μηνες επινα προτεινη  σαφος και ειχα διαφορα.

Να φανταστω οτι εσυ αποφευγεις και την κρεατινη επειδη εισαι κατα των αναβολικων στεροειδων?

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παλια πριν χρονια ειχα παρει κρεατινη και οταν μου ειπαν οτι πιραζει στην καρδια την πεταξα,αλλα εχω παρει για πολους μηνες προτεινη,

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
παλια πριν χρονια ειχα παρει κρεατινη και οταν μου ειπαν οτι πιραζει στην καρδια την πεταξα,αλλα εχω παρει για πολους μηνες προτεινη,
Καλα ρε κωστα και συ παιρνεις αναβολικα οπως η κρεατινη,φθηνα  την γλυτωσες φιλε,ρωτα πριν παρεις κατι εδω υπαρχουν καλα παιδια επιστημονες στο ειδος οπως ο λαιον ,ο σπερες θα σου  λεγαν για τις παρενεργειες

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
καποιες φορες ο ναρκισισμος μας η ορεοπαθια μας τυφλονι,και μας κουφενι,και βαζουμε παροπιδες απλα για να κανουμε τους ορεους... ε δε βαζω τον εαυτο μου εξο,ειμαι ναρκισος,σε καποιο βαθμο...
   φωτογραφιες δε βαζουμε ποτε στο ιντερνετ,μονο αυτοι που ψαχνοντε βαζουν,η αυτοι που ειναι χυμα στο κυμα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Ετσι φιλε καλα εκανες με την κρεατινη του διαβολου!!! Φανταζομαι με την πρωτεινη που επαιρνες θα εγινες τερας μετα ετσι?? Ειχες καμια υπουλη παρενεργεια ή τη γλυτωσες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom