ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τελος σπαμ τωρα μη γαμησω.
δεν ειναι δυσκολο να τα φτασειςΠυγμαχια ποσα χρονια κανεις ? Αυτο με ενδιαφερει ... στο TKD θα παω να δωσω για 3ο Dan. Και θα συνεχισω μεχρι να φτασω 60-70 (αν φτασω τοσα). Μ αρεσει αρκετα σαν αθλημα
αμα σου βαλει ο αλλος τη μπερετα στη μουρη δε πα να σαι κι ο ζαμπιδης πομολα θα κλασεις.απλα πραγματα.
στ αρχιδια μου αμα κανεις μποξ,ταε κβον ντο και φουτζιτσου,στο δρομο δεν τσακωνεσαι ΠΟΤΕ με τα χερια.βασικος κανονας.ασε που δε θα στην πεσει ενας αλλα 2-3 συνηθως.αν μιλαμε για σοβαρους κι οχι για κανα πρεζακι που απλως τραβαει μαχαιρι για εκφοβισμο η σε μαχαιρωνει με το που βγεις απο την πολυκατοικια χωρις να παρεις χαμπαρι ;)
πολυ λιγοι ειναι αυτοι που θα κρατησουν ψυχραιμια αν δουν οπλο η μαχαιρι
καπως ετσι.καλη η γυμναστικη αλλα μη μπερδευουμε το δρομο με το ρινγκτι να τα κανεις τα νταν αμα εχεις μπαμ τυπε
Καλησπερίζω όλους τους χτιστούς και φουσκωτούς του σάιτ!
Οι πολεμικες τεχνες εκτος απο γυμναστικη (σωστη οχι φουσκωματα) σου προσφερει πειθαρχια
Ναι και ΓΑΜΑΝΕ ΜΑΝΕΣ.ειδα αυτο το προγραμμα insanity που ειναι της μοδας και πραγματικα απογοητευτηκα.για ποιο λογο να κανεις ολες αυτες τις ασκησεις και να μη κανεις ας πουμε διαδρομο απο τη στιγμη που στοχος ειναι η καυση λιπους και η βελτιωση της αντοχης
προσπαθουν πολλοι να μειωσουν τη σημασια της ''κλασσικης'' αεροβιας (τρεξιμο,ποδηλατο) και ολο βγαινουν προγραμματα HIIT στην ουσια που μπορεις να κανεις μεσα στο σπιτι,χωρις διαδρομο ,υποσχονται ''θεαματικα'' αποτελεσματα κλπ...το εχει δοκιμασει κανεις σας?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙς ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ.. ΕΕ,ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
παιδια μην κοροιδευομαστε μεταξι μας,οι προτεινες και τα διαφορα βλαπτουν την υγεια λιγο πολυ,και ας λενε μερικοι οτι η προτεινη δε πιραζει,ειναι ο ναρκισισμος που εχουμε μεσα μας ... για καποιους μηνες επινα προτεινη σαφος και ειχα διαφορα.
Εσύ θα βάλεις;
Tι θες να μου την πεσουν ολες οι ιεροδουλες και οι γκει εδω μεσα.Εσύ θα βάλεις;
Καλα ρε κωστα και συ παιρνεις αναβολικα οπως η κρεατινη,φθηνα την γλυτωσες φιλε,ρωτα πριν παρεις κατι εδω υπαρχουν καλα παιδια επιστημονες στο ειδος οπως ο λαιον ,ο σπερες θα σου λεγαν για τις παρενεργειεςπαλια πριν χρονια ειχα παρει κρεατινη και οταν μου ειπαν οτι πιραζει στην καρδια την πεταξα,αλλα εχω παρει για πολους μηνες προτεινη,
παλια πριν χρονια ειχα παρει κρεατινη και οταν μου ειπαν οτι πιραζει στην καρδια την πεταξα,αλλα εχω παρει για πολους μηνες προτεινη,