Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
θα κανει aikido ο βολντεβλακ αμα του βγαλει ο αλλος μαχαιρι στο δρομο... :jerking: ρε τι ακουμε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οχι θα τον σαπακιασω στο ξυλο με ταε κβο ντο. γαμησε μας ρε
μολις δεις λεπιδι θα κανεις την παπια μαγκα μου, εκτος αν εισαι φορτωμενος κ εσυ

Εχεις ασχοληθει ποτε με πολεμικες τεχνες και συγκεκριμενα με το TKD?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οι πολεμικες τεχνες εκτος απο γυμναστικη (σωστη οχι φουσκωματα) σου προσφερει πειθαρχια οι σωστες πολεμικες τεχνες έχουν φιλοσοφια ολοκληρη απο πισω τους σε διδασκουν και σε ετοιμαζουν να αντιμετωπισεις μια πραγματικη απειλη και να αμυνθεις.Με οτιδηποτε επιτεθει ο αλλος εκτος του οπλου στο οποιο αμα στην αναψει δεν προλαβαινεις. Ενω με τα αλλα πρεπει να ερθει καπως κοντα σου και εχεις περισσοτερο χρονο να δεις πως θα κινηθει.
και μεχρι να τα κανεις ολα αυτα θα εχεις φαει το δευτερο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με λεπιδια ειναι φορτωμενες μονο οι αδερφες φιλε.  :-

Εγω εχω μονο τα χερακια και τα ποδαρακια μου.

Δοξα το θεο πανε και πολυ ψηλα και αρκετα μακρυα  :P

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Με λεπιδια ειναι φορτωμενες μονο οι αδερφες φιλε.  :-

Εγω εχω μονο τα χερακια και τα ποδαρακια μου.

Δοξα το θεο πανε και πολυ ψηλα και αρκετα μακρυα  :P
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σταματα ρε ,ποσο μαλακας εισαι πια...

πανε πολυ ψηλα λεει...για να σε γαμανε καλυτερα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απο φουσκωτους σεβομαι μονο τους πυγμαχους. Σορρυ παιδια.

Το να σηκωνει καποιος κιλα δεν μου λεει κατι. Μην τσατιζεστε ... θα σκάσει καμια φλέβα.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
mr fantastic ενταξει αραξε λιγο, κουραστικος γινεσαι. οσο για το ταε κβο ντο δεν εχω ασχοληθει ποτε γιατι δεν μ αρεσε, ουτε και σε κανεναν απο οσους γνωριζω. 90% ποδια, μαλακια

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
με λεπιδια ειναι φορτωμενες οι αδερφες λεει ο βλακας...να τους το πεις αμα σου ζητησουν τα λεφτα οτι ειναι αδερφες,θα τους προσβαλλεις και θα φυγουν  :jerking: ρε το μαλακα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
mr fantastic ενταξει αραξε λιγο, κουραστικος γινεσαι. οσο για το ταε κβο ντο δεν εχω ασχοληθει ποτε γιατι δεν μ αρεσε, ουτε και σε κανεναν απο οσους γνωριζω. 90% ποδια, μαλακια

Ωραια. Αρα δεν εχεις αποψη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απο φουσκωτους σεβομαι μονο τους πυγμαχους. Σορρυ παιδια.

Το να σηκωνει καποιος κιλα δεν μου λεει κατι. Μην τσατιζεστε ... θα σκάσει καμια φλέβα.

αρα αμα καποιος εχει κανει με αξιωσεις και τα τρια TKD πυγμαχια και gym ποσα θα κλασεις γατακι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγω πιστευω οτι η καλυτερη γυμναστικη ειναι να ξεκινησει καποιος πολεμικες τεχνες.
Οχι να πιανεται με βαρη κτλπ... εχω κατι βλακες στο φβ που το παιζουν σφιχτες και ειναι πρησμενοι.

Ποζεριά σκετη... πανε στις παραλιες για να δειχθουν κτλπ.
Καλα κανουμε ρε  :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μαν έχω πιο πολλές φώτο σ' αυτό το θρεντ κι απ' αυτές που έχει η ντάρια στα μπάνερ που διαφημίζεται  :birdman:

Κατάλαβα τι λες, το 'χα δει κάπου και το 'χα σκεφτεί να τα βάλω αντί για άρσεις, αλλά δε μου φάνηκε καλή ιδέα να γίνουν σε σμιθ, χωρίς να το δοκιμάσω βέβαια. Το 'χεις δοκιμάσει;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙς ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ.. ΕΕ,ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μαυρη στα 17μισο γατακι. μετα μπηκαμε στα πιο αντρικα σπορ.

Πυγμαχια ποσα χρονια κανεις ? Αυτο με ενδιαφερει ... στο TKD θα παω να δωσω για 3ο Dan. Και θα συνεχισω μεχρι να φτασω 60-70 (αν φτασω τοσα). Μ αρεσει αρκετα σαν αθλημα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙς ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ.. ΕΕ,ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

μπας και χαιδευεσαι και συ σαν τον αχαχουχα και παρακαλας ετσι επιμονα για φωτο?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μπολντεμορτ δεν φτανει που γαμησες και τα υπολοιπα θρεντ,σε διωξανε απο κει και ηρθες εδω τωρα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πυγμαχια ποσα χρονια κανεις ? Αυτο με ενδιαφερει ... στο TKD θα παω να δωσω για 3ο Dan. Και θα συνεχισω μεχρι να φτασω 60-70 (αν φτασω τοσα). Μ αρεσει αρκετα σαν αθλημα

απο τα 18.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom