ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Και ρακ πουλ κι άρσεις; Ξέρω 'γω, σαν πολύ δεν πάει;![]()
να επιληφθει ο πορδολαγνος για να βγαλουμε ακρη.
Και ρακ πουλ κι άρσεις; Ξέρω 'γω, σαν πολύ δεν πάει;![]()
περιμένουμε φωτο![]()
Επειδή είσαι 'συ όμως κάτι θα κάνω. Πρέπει να ξυριστώ όμως και βαριέμαι, μη βγω και χάλια στο γυαλί![]()
Άμα σπρώχνεις τον κώλο σου πίσω δε χρειάζεται να πας πολύ μπροστά τα πόδια, αλλά μετά έχεις θέμα με τη μέση. Γενικά σκουώτ στη σμιθ είναι για τον πούτσο. Μην πω ότι γενικά η σμιθ είναι για τον πούτσο, για το μόνο που χρειάζεται είναι να κρεμάς την πετσέτα σου![]()
πιο πολυ πονανε τα ορθρογραφικα παρα τα λακτισματαΚαλησπέρα
βασικά έχω να προσθέσω μια εμπειρία πανό στο θέμα τις χρίσης σκευάσματος πρωτεΐνης
Κάνω κανά 2 χρόνια muay ty και έχω ξεκινήσει τώρα τελευτεα να πίνω πρωτεΐνη μαζί με πολύ χαλαρή εκγύμναση με βαροι πρόσθετα στην προπόνηση που κάνω
Τα αποτελέσματα που είδα ήταν πολύ άμεσα
Μπορώ να πω ότι ένιωσα μετά από πολύ καιρό το σώμα μου πιο ξεκούραστο και έχω ανέβει στην ένταση τις προπόνησης
Καλησπέρα
βασικά έχω να προσθέσω μια εμπειρία πανό στο θέμα τις χρίσης σκευάσματος πρωτεΐνης
Κάνω κανά 2 χρόνια muay ty και έχω ξεκινήσει τώρα τελευτεα να πίνω πρωτεΐνη μαζί με πολύ χαλαρή εκγύμναση με βαροι πρόσθετα στην προπόνηση που κάνω
Τα αποτελέσματα που είδα ήταν πολύ άμεσα
Μπορώ να πω ότι ένιωσα μετά από πολύ καιρό το σώμα μου πιο ξεκούραστο και έχω ανέβει στην ένταση τις προπόνησης
Muay Thai.
ο καθενας κανει οτι του αρεσει. αλλος βαρη, αλλος μπαλα, αλλος πολεμικες τεχνες, αλλος τρεχει στα βουνα και σκαρφαλωνει
μη μιλας αλλο ρε βλακαΕγω θα προτεινα Aikido , Tae Kwon Do (κορυφαιο για μενα) , Κarate απλο.
btw λαθος θρεντ βεβαια αλλα οκ. Με τα βαρη δεν θα καταλαβεις τιποτα απλα για ποζερια σε καμια γκομενα
και μολις στην πεσει κανας στο δρομο θα τις μαζεψεις.