Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

cocobloco

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα

βασικά  έχω να προσθέσω μια εμπειρία πανό στο θέμα τις χρίσης σκευάσματος πρωτεΐνης

Κάνω κανά 2 χρόνια muay ty και έχω ξεκινήσει τώρα τελευτεα  να πίνω πρωτεΐνη μαζί με πολύ χαλαρή εκγύμναση με βαροι πρόσθετα στην προπόνηση που κάνω

Τα αποτελέσματα που είδα ήταν πολύ άμεσα

Μπορώ να πω ότι ένιωσα μετά από πολύ καιρό το σώμα μου πιο ξεκούραστο και έχω ανέβει στην ένταση τις προπόνησης

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άμα σπρώχνεις τον κώλο σου πίσω δε χρειάζεται να πας πολύ μπροστά τα πόδια, αλλά μετά έχεις θέμα με τη μέση. Γενικά σκουώτ στη σμιθ είναι για τον πούτσο. Μην πω ότι γενικά η σμιθ είναι για τον πούτσο, για το μόνο που χρειάζεται είναι να κρεμάς την πετσέτα σου  :birdman:

1. προσωπικα δεν κανω σκουωτ στο σμιθ και εννοειται οτι ειναι πιο αποτελεσματικα τα ελευθερα οπως σε ολες τις ασκησεις
2. δεν λεω να ειναι ΠΟΛΥ μπροστα τα ποδια, αλλα σιγουρα τοσο ωστε η σπονδυλικη σου στηλη στο τελειωμα της αρνητικης να ειναι σχεδον στην ιδια ευθεια με τον αξονα κινησης της μπαρας κ λιγο πιο πισω
3. δεν πρεπει να σπρωχνεις πισω τον κωλο στο σμιθ, γιατι δεν ειναι οπως στο ελευθερο που κανει τοξοειδη κινηση η μπαρα και ακολουθει την φυσικη πορεια του σωματος (στη βυθιση και στο σηκωμα αντιστοιχα), τοτε ειναι που υπαρχει ρισκο για τη μεση

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα

βασικά  έχω να προσθέσω μια εμπειρία πανό στο θέμα τις χρίσης σκευάσματος πρωτεΐνης

Κάνω κανά 2 χρόνια muay ty και έχω ξεκινήσει τώρα τελευτεα  να πίνω πρωτεΐνη μαζί με πολύ χαλαρή εκγύμναση με βαροι πρόσθετα στην προπόνηση που κάνω

Μπορώ να πω ότι ένιωσα μετά από πολύ καιρό το σώμα μου πιο ξεκούραστο και έχω ανέβει στην ένταση τις προπόνησης
πιο πολυ πονανε τα ορθρογραφικα παρα τα λακτισματα  :)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
το σμιθ ειναι για το μπουτσο.απλα πραγματα.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοκομπλοκο δεν ειναι οτι ηθελε το ΣΚΕΥΑΣΜΑ πρωτεινης ο οργανισμος σου, απλα ειχε γενικοτερα ελλειψη πρωτεινης. Τωρα παιρνεις εστω κ μεσω του σκευασματος καποια ποσοτητα, κ αναρρωνει πιο γρηγορα το σωμα σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλησπέρα

Muay Thai.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω πιστευω οτι η καλυτερη γυμναστικη ειναι να ξεκινησει καποιος πολεμικες τεχνες.
Οχι να πιανεται με βαρη κτλπ... εχω κατι βλακες στο φβ που το παιζουν σφιχτες και ειναι πρησμενοι.

Ποζεριά σκετη... πανε στις παραλιες για να δειχθουν κτλπ.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο καθενας κανει οτι του αρεσει. αλλος βαρη, αλλος μπαλα, αλλος πολεμικες τεχνες, αλλος τρεχει στα βουνα και σκαρφαλωνει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω θα προτεινα  Aikido , Tae Kwon Do (κορυφαιο για μενα) , Κarate απλο.

btw λαθος θρεντ βεβαια αλλα οκ. Με τα βαρη δεν θα καταλαβεις τιποτα απλα για ποζερια σε καμια γκομενα
και μολις στην πεσει κανας στο δρομο θα τις μαζεψεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο καθενας κανει οτι του αρεσει. αλλος βαρη, αλλος μπαλα, αλλος πολεμικες τεχνες, αλλος τρεχει στα βουνα και σκαρφαλωνει

Και αμα στην πέσει καποιος ληστης με μαχαιρι (χωρις οπλο) στο δρομο? τι θα κανεις? θα θυμηθεις τις αρσεις θανατου που εκανες στο γυμναστηριο?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εγω θα προτεινα  Aikido , Tae Kwon Do (κορυφαιο για μενα) , Κarate απλο.

btw λαθος θρεντ βεβαια αλλα οκ. Με τα βαρη δεν θα καταλαβεις τιποτα απλα για ποζερια σε καμια γκομενα
και μολις στην πεσει κανας στο δρομο θα τις μαζεψεις.
μη μιλας αλλο ρε βλακα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι θα τον σαπακιασω στο ξυλο με ταε κβο ντο. γαμησε μας ρε
μολις δεις λεπιδι θα κανεις την παπια μαγκα μου, εκτος αν εισαι φορτωμενος κ εσυ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οι πολεμικες τεχνες εκτος απο γυμναστικη (σωστη οχι φουσκωματα) σου προσφερει πειθαρχια οι σωστες πολεμικες τεχνες έχουν φιλοσοφια ολοκληρη απο πισω τους σε διδασκουν και σε ετοιμαζουν να αντιμετωπισεις μια πραγματικη απειλη και να αμυνθεις.Με οτιδηποτε επιτεθει ο αλλος εκτος του οπλου στο οποιο αμα στην αναψει δεν προλαβαινεις. Ενω με τα αλλα πρεπει να ερθει καπως κοντα σου και εχεις περισσοτερο χρονο να δεις πως θα κινηθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom