poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 714
- Πόντοι
- 96
Η αγαπημένη μου άσκηση ever![]()
![]()
![]()
Εσυ εισαι αυτη?
Η αγαπημένη μου άσκηση ever![]()
![]()
![]()
ε ναι, πριν κανα 2ωρο...Εσυ εισαι αυτη?
γιατι στο smith ομωςε ναι, πριν κανα 2ωρο...
ε ναι, πριν κανα 2ωρο...
τα συνδιαζω ολα ;) απλα αυτη ειναι απο τα αγαπιμενα μου :-*γιατι στο smith ομωςκαλυτερο να κανεις κανονικα squats για να δουλευουν οι σταθεροποιητες μυες πιο καλα...
και χωρίς στρωματάκι για την πλάτη παρακαλώτα συνδιαζω ολα ;) απλα αυτη ειναι απο τα αγαπιμενα μου :-*
πιο πισω εννοεις...μπροστα τα εχει ηδη για να συμβει αυτο που λες.πισω πρεπει να τα βαλει λιγο ετσι οπως φαινεται στη φωτογραφια νομιζωστο σμιθ τα ποδια πρεπει να ειναι πιο μπροστα γιατι η κινηση της μπαρας ειναι καθετη, με αποτελεσμα στην σταση που εχει η γκομενα της φωτογραφιας να φευγουν μπροστα τα γονατα οταν τα λυγιζει στο κατεβασμα
μονο βαρη μονο χαρδκορΑπαπαπαπα! Τι κλαρινο εισαι εσυ!!!![]()
![]()
Γουσταρω που βαζεις και κιλα κ δεν εισαι σαν τις αλλες κοτουλες!!
πιο πισω εννοεις...μπροστα τα εχει ηδη για να συμβει αυτο που λες.πισω πρεπει να τα βαλει λιγο ετσι οπως φαινεται στη φωτογραφια νομιζω
ναι. Θελει πιο πρωστα. Απλα η φωτο τραβηκτηκε οταν τελεισα την ασκιση και εφευγαστη φωτο ειναι στην ιδια ευθεια με τον αξονα κινησης της μπαρας. πιο μπροστα πρεπει.
Επειδη με καυλωσατε παρτε μια φωτο κ απο μενα!! Βρειτε την εκπληξη μεσα στα σκουπιδια του γυμναστηριου!!!
![]()
επειδη δε φαινεται καλα δειτε τη και σε πληρη αναλυση εδω:
[URL unfurl="true"]http://s23.postimg.org/s7bqy72ay/ekpliksi.jpg[/url]
κανω και ελευθερα βαρη οταν εχω χρονο και ορεξη να κατεβω σε ομαδικακαταλαβαινω οτι σου αρεσει η ασκηση αλλα γενικα τα ελευθερα βαρη πιστευω ειναι καλυτερα λογω του οτι προσαρμοζονται στο σωμα του καθενος και δουλευουν και αλλοι μυες που με το μηχανημα δεν ενεργοποιουνται.
καλες και οι ασκηεις απομονωσης αλλα μονο εαν εχεις αδυναμια σε ενα συγκεκριμενο σημειο πχ δικεφαλοι
Χτυπάνε ενέσεις και στα γυμναστήρια;
στο σμιθ τα ποδια πρεπει να ειναι πιο μπροστα γιατι η κινηση της μπαρας ειναι καθετη, με αποτελεσμα στην σταση που εχει η γκομενα της φωτογραφιας να φευγουν μπροστα τα γονατα οταν τα λυγιζει στο κατεβασμα
Σμιθ ειναι για τις γυναικες,για να μην ζοριζονται τοσο πολυ.Δεν ειναι και για τον πουτσο,απλα δεν εχει το αποτελεσμα που θα ειχε αν κανει καποια με ελευθερα βαρη.Άμα σπρώχνεις τον κώλο σου πίσω δε χρειάζεται να πας πολύ μπροστά τα πόδια, αλλά μετά έχεις θέμα με τη μέση. Γενικά σκουώτ στη σμιθ είναι για τον πούτσο. Μην πω ότι γενικά η σμιθ είναι για τον πούτσο, για το μόνο που χρειάζεται είναι να κρεμάς την πετσέτα σου![]()