Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Αυτο ειναι ταινια κουνγκ φου ασχετε γαυρε  :grin:

O μπρούς Λι αντιμετωπίζει εδω σχολή ιαπωνεζικου καράτε πανηβλακα...
τραβα γαμησου τωρα και φερε μας και την εισπραξη

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
καλυτερη λυση ειναι αυτη αλλα σε πανε μεσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Kαλά, άμα προλάβω και βουτήξω το συρματόσχοινο, έλα εσύ με γιαπωνέζικο καράτε και τούρκικο ζίου ζίτσου μαζί..

θα ερθω με το λαστιχο της τεχνητης βροχης που ξέρεις πως τζουζει......

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μου φαίνεται ότι το 'χω ξαναπει, το καλύτερο άθλημα για ξύλο στο δρόμο είναι ο στίβος
runaway.gif
Εγώ πάλι θα έλεγα η σκοποβολή.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ πάλι θα έλεγα η σκοποβολή.
με τη νομοθεσια που εχουμε το ξεχνας.κι αν σε πιασουν με πιστολι στο δρομο την εχεις ασχημα αν δεν εχεις πραγματικο κονε στην αστυνομια  ;)

αλλα δεν ειναι μονο αυτο.πες οτι εχεις οπλο πανω σου.αν το βγαλεις σε λαθος ατομο στο παιρνει και στο βαζει στον κωλο σε χρονο μηδεν.δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με τη νομοθεσια που εχουμε το ξεχνας.κι αν σε πιασουν με πιστολι στο δρομο την εχεις ασχημα αν δεν εχεις πραγματικο κονε στην αστυνομια  ;)

αλλα δεν ειναι μονο αυτο.πες οτι εχεις οπλο πανω σου.αν το βγαλεις σε λαθος ατομο στο παιρνει και στο βαζει στον κωλο σε χρονο μηδεν.δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα
Μα...μα...ο Λάκης άλλα μου είπε!
Δεν ξέρεις τι λες μου φαίνεται.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε μαλάκες μη γαμάτε το νήμα με άσχετα

Ρε συ Γκόμπαλ Μοδεράτορα... Κι εσύ τέκνον Βρουτε;;;

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
με τη νομοθεσια που εχουμε το ξεχνας.κι αν σε πιασουν με πιστολι στο δρομο την εχεις ασχημα αν δεν εχεις πραγματικο κονε στην αστυνομια  ;)

Νομίζω αν γραφτείς σε σύλλογο σκοποβολής μπορείς να έχεις μαζί σου το εκπαιδευτικό. Απο το τίποτα κάτι είναι και αυτό !! χαχαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νομίζω αν γραφτείς σε σύλλογο σκοποβολής μπορείς να έχεις μαζί σου το εκπαιδευτικό. Απο το τίποτα κάτι είναι και αυτό !! χαχαχαχαχα

μονο στο βαλιτσακι του και μονο σε λογικη διαδρομη απο και προς το σκοπευτηριο. και μεσα στα ωραρια λειτουργιας εννοειται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλυτερη λυση ειναι αυτη αλλα σε πανε μεσα

Bαζω στοιχημα και εσυ και οσοι λενε για "οπλα" στο δρομο τέτοιου ειδους δεν υπηρχε περιπτωση να τραβηξετε την σκανδάλη και τοτε θα τρωγες οντως 2-3 σφαλιαρίτσες να συνέλθεις και να μην ξανακανεις το ιδιο νεξτ ταιμ στο λεω να το ξέρεις.

Γεμισαμε σκυλάκια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Bαζω στοιχημα και εσυ και οσοι λενε για "οπλα" στο δρομο τέτοιου ειδους δεν υπηρχε περιπτωση να τραβηξετε την σκανδάλη και τοτε θα τρωγες οντως 2-3 σφαλιαρίτσες να συνέλθεις και να μην ξανακανεις το ιδιο νετ ταιμ στο λεω να το ξέρεις.

Γεμισαμε σκυλάκια.

ειπες και κατι σωστο γατσουρινι. και γω το μαχαιρι εχω μεγαλυτερη εγνοια, το μπιστολι οχι

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Bαζω στοιχημα και εσυ και οσοι λενε για "οπλα" στο δρομο τέτοιου ειδους δεν υπηρχε περιπτωση να τραβηξετε την σκανδάλη και τοτε θα τρωγες οντως 2-3 σφαλιαρίτσες να συνέλθεις και να μην ξανακανεις το ιδιο νεξτ ταιμ στο λεω να το ξέρεις.

Γεμισαμε σκυλάκια.
σκασε βλακα.μιλας κιολας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειπες και κατι σωστο γατσουρινι. και γω το μαχαιρι εχω μεγαλυτερη εγνοια, το μπιστολι οχι

Ε μα βγαινει και μου λεει το οπλο και το οπλο και τα ξυλα του δρομου και εγω ξέρω βαρατε και αλλες τετοιες μαλακιες που ακους απο φοβισμενα (χωρις) λογο σκυλακια οταν τους λες οτι κάνεις πολεμικες τεχνες.

:2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ε μα βγαινει και μου λεει το οπλο και το οπλο και τα ξυλα του δρομου και εγω ξέρω βαρατε και αλλες τετοιες μαλακιες που ακους απο φοβισμενα (χωρις) λογο σκυλακια οταν τους λες οτι κάνεις πολεμικες τεχνες.

:2funny:
ο,τι πεις αρχοντα.εσυ αμα σου παρουσιαστει κανενας με κανα στιλετο η κανα πιστολι να του κανεις ταε κβο ντο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom