stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αιντε μια ωρα και εχω ραντεβου λεμεκοιτα ποση ωρα κανει να ανεβει η φωτο κοτοσταμουλη ;) για να μαθαινεις τι σημαινει ΚΤΗΝΟΣ![]()
![]()
![]()
αιντε μια ωρα και εχω ραντεβου λεμεκοιτα ποση ωρα κανει να ανεβει η φωτο κοτοσταμουλη ;) για να μαθαινεις τι σημαινει ΚΤΗΝΟΣ![]()
![]()
![]()
ραντεβου με τη ζωη που θα περασει απο το παραθυρο?αιντε μια ωρα και εχω ραντεβου λεμε![]()
ποιος μιλαειραντεβου με τη ζωη που θα περασει απο το παραθυρο?![]()
εγωποιος μιλαει![]()
δεν πιστευω να φυγες τωρα που θα την ανεβασωποιος μιλαει![]()
Μαν θα αρχισεις να ριχνεις κανα μπαν στι νωντοτυπισσες να μπει μια ταξη η θα αγορασω το σαιτ και θα σας ξυλωσω ολους;ακομα αυτη η φωτο;![]()
ίσα ρε γατάκιΦιλικη συμβουλη σε αθλητες και μη gym rats.
Οταν ακουτε τον αλλον οτι κανει cross fit,
μη μασατε με τον αριθμο επαναληψεων και τις ασκησεις.
Ειναι απαιτητικη προπονηση, αλλα οχι ακατορθωτη που μπορουν να την κανουν "εκλεκτοι" ;)
Φιλικη συμβουλη σε αθλητες και μη gym rats.
Οταν ακουτε τον αλλον οτι κανει cross fit,
μη μασατε με τον αριθμο επαναληψεων και τις ασκησεις.
Ειναι απαιτητικη προπονηση, αλλα οχι ακατορθωτη που μπορουν να την κανουν "εκλεκτοι" ;)
Τυπε, εχω κουβαλησει στους ωμους ενηλικα απο Χολαργο στον Ερυθρο... δεν ξερεις ποιον μιλας.ίσα ρε γατάκι
Αμερικανια.τα κροσφιτ με τις χρονομετρησεις και τους διαγωνισμους και τις μαλακιες ειναι η μεγαλυτερη αρχιδια της τελευταιας μοδας. τραβατε να σακατευτειτε.
Αυτο καταλαβα κι εγω.τα κροσφιτ με τις χρονομετρησεις και τους διαγωνισμους και τις μαλακιες ειναι η μεγαλυτερη αρχιδια της τελευταιας μοδας. τραβατε να σακατευτειτε.
Μη μιλας ρε Γιωργο Λιανε.Αμερικανια.
Αμερικανια.
Φτιάχνεις από τώρα δικαιολογίες για το φθινόπωρο;Αυτο καταλαβα κι εγω.
Ντεμεκ ανταγωνισμος.
Φτιάχνεις από τώρα δικαιολογίες για το φθινόπωρο;
Γιατι να το δοκιμασω,τι εχει να μου προσφερει;Τραυματισμους;Μη μιλας ρε Γιωργο Λιανε.
Τραβα δοκιμασε το και μετα πετα την παπαρια σου.