Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Τύπε ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα αερόβιας κλπ? Έκανες λιπομέτρηση ή εκτιμιτικά είσαι στο 9%?
τύπε,αερόβιο δεν κάνω ποτέ,μόνο διατροφή υποθερμιδική και ισοθερμιδική τον περισσότερο χρόνο και έντονες προπονήσεις με πολλά κιλά λίγες επαναλήψεις.
τώρα για το 9% μου το είπαν άτομα που ξέρουν γιατί πέφτουν σε τέτοια ποσοστά και πιο κάτω, γι αυτό το λέω με επιφύλαξη απόκλισης συν πλην 1%.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Upcoming Mr.Olympia 2020..................

935075_271994282915796_1796506066_n.jpg

Επισκέπτης
Ετσι wannabe κορμαριωνες και κλαρινογαμπροι της φαπας,
ιδρωστε, σφιχτειτε, φατε βραστα και σαπιοτονους, κουμπωστε λιποτροπικα, και βαρατε σεικερ στα αποδυτηρια.
Το καλοκαιρι φτανει και παλι μια φουσκα με γραμμωμενους κοιλιακους θα παρουσιασετε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κουφάλες είμαι έτοιμος να ανεβάσω φωτό billy13,να ξεροχύσετε (χωρίς να παίρνω φάρμακα αυτήν την εποχή)....αλλά κρατιέμαι..... Δεν ξέρω για πόσο ακόμα όμως.......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κουφάλες είμαι έτοιμος να ανεβάσω φωτό billy13,να ξεροχύσετε (χωρίς να παίρνω φάρμακα αυτήν την εποχή)....αλλά κρατιέμαι..... Δεν ξέρω για πόσο ακόμα όμως.......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ανεβασε καβλιαρη μου να βουλωσεις στοματα στους διατροφολογους-trainers του καναπεος.

Τους εχω πει, αμα θελετε να δινετε συμβουλες για διατροφη και προπονητικη, πρωτα θα ανεβαζετε φωτο με τα επιτευγματα σας.

Μονο ο Βαγγος, ο Μοικανος, και ο Ντραμμερ ησαν τιμιοι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ανεβασε καβλιαρη μου να βουλωσεις στοματα στους διατροφολογους-trainers του καναπεος.

Τους εχω πει, αμα θελετε να δινετε συμβουλες για διατροφη και προπονητικη, πρωτα θα ανεβαζετε φωτο με τα επιτευγματα σας.

Μονο ο Βαγγος, ο Μοικανος, και ο Ντραμμερ ησαν τιμιοι...
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.........τράβηξα μια φωτό τώρα,στο σπίτι της γιαγιάς μου.....αλλά θα γίνει χαμός...... Οι μισοί θα λένε μπράβο και οι haters,θα μας ζαλίσουν τους όρχεις...... :zfuck:

Επισκέπτης
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.........τράβηξα μια φωτό τώρα,στο σπίτι της γιαγιάς μου.....αλλά θα γίνει χαμός...... Οι μισοί θα λένε μπράβο και οι haters,θα μας ζαλίσουν τους όρχεις...... :zfuck:

:sunglasses: Καλο κομματι η γιαγια σου; Χηρα;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
haters makes me famous :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom