You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Πήγα στα εξτρίμ να ρωτήσω πόσο έχουν τη ζώνη που βάζεις για πρόσθετο βάρος στο μονόζυγο. Τι το 'θελα, 40 ευρώ μου είπαν, μου ήρθε μια σκοτοδίνη και τους ζήτησα ένα ποτήρι νερό.
Στο ίντερνετ που έψαξα την έχουν 20 ευρώ και την παρήγγειλα
Καλά έκανες......... ;)Πήγα στα εξτρίμ να ρωτήσω πόσο έχουν τη ζώνη που βάζεις για πρόσθετο βάρος στο μονόζυγο. Τι το 'θελα, 40 ευρώ μου είπαν, μου ήρθε μια σκοτοδίνη και τους ζήτησα ένα ποτήρι νερό.
Πήγα στα εξτρίμ να ρωτήσω πόσο έχουν τη ζώνη που βάζεις για πρόσθετο βάρος στο μονόζυγο. Τι το 'θελα, 40 ευρώ μου είπαν, μου ήρθε μια σκοτοδίνη και τους ζήτησα ένα ποτήρι νερό.
στο gym σου δεν έχουν;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Καλά έκανες......... ;)
Έβαζα βαράκι ανάμεσα στα πόδια μέχρι πρότινος αλλα δεν πήγαινε άλλο, είχα γαμηθεί και στις γρατζουνιές
20€,μια χαρά..........Έβαζα βαράκι ανάμεσα στα πόδια μέχρι πρότινος αλλα δεν πήγαινε άλλο, είχα γαμηθεί και στις γρατζουνιές
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
έπρεπε να τους πεις να φέρουν..δεν είσαι υποχρεωμένος να καλύπτεις αυτά τα έξοδα...
εμείς είχαμε ένα παλικάρι θηρίο μποντιμπιλντερά που στα ελεύθερα είχε τερματίσει τα πιο βαριά και ζήτησε συγκεκριμένο βάρος και του τα έφεραν
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
έπρεπε να τους πεις να φέρουν..δεν είσαι υποχρεωμένος να καλύπτεις αυτά τα έξοδα...
εμείς είχαμε ένα παλικάρι θηρίο μποντιμπιλντερά που στα ελεύθερα είχε τερματίσει τα πιο βαριά και ζήτησε συγκεκριμένο βάρος και του τα έφεραν![]()
Έχω αλλάξει πάνω από 5 γυμναστήρια και μόνο σε ένα έχω δει να έχει τέτοια ζώνη, συγκεκριμένα σ' αυτό στην Κω που πήγαινα φαντάρος πέρυσι
Καλύτερα να έχει δική του.....θα του μείνει κιόλας...... ;)έπρεπε να τους πεις να φέρουν..δεν είσαι υποχρεωμένος να καλύπτεις αυτά τα έξοδα...
εμείς είχαμε ένα παλικάρι θηρίο μποντιμπιλντερά που στα ελεύθερα είχε τερματίσει τα πιο βαριά και ζήτησε συγκεκριμένο βάρος και του τα έφεραν![]()
Έχω αλλάξει πάνω από 5 γυμναστήρια και μόνο σε ένα έχω δει να έχει τέτοια ζώνη, συγκεκριμένα σ' αυτό στην Κω που πήγαινα φαντάρος πέρυσι
ειδ. δυν;
Καλύτερα να έχει δική του.....θα του μείνει κιόλας...... ;)
το 20αρικο δεν το δίνεις πλέον εύκολα..για τα βασικά και μόνο..εφόσον μπορεί να μου το παρέχει το γυμν, γτ όχι; άσε που δείχνει ότι σέβεται τον πελάτη και θα τον κρατήσει
....γιατί απλά είναι δική σου,ούτε περιμένεις να τελειώσει κάποιος για να την πάρεις...ούτε τίποτα!το 20αρικο δεν το δίνεις πλέον εύκολα..για τα βασικά και μόνο..εφόσον μπορεί να μου το παρέχει το γυμν, γτ όχι; άσε που δείχνει ότι σέβεται τον πελάτη και θα τον κρατήσει
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
....γιατί απλά είναι δική σου,ούτε περιμένεις να τελειώσει κάποιος για να την πάρεις...ούτε τίποτα!![]()
me thn idia logikh πάρε και όργανα
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
ειδ. δυν;
Ειδοδυναμίτικο περιστέρι
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
....γιατί απλά είναι δική σου,ούτε περιμένεις να τελειώσει κάποιος για να την πάρεις...ούτε τίποτα!![]()
Καλά, σ' αυτό που πάω λίγοι κάνουν μονόζυγο (απαράδεκτο), πόσο μάλλον με πρόσθετο βάρος! Οπότε δε νομίζω να περίμενα και πολύ αν είχαν
Ξεκόλλα ρε....2-3 πράγματα καλό θα είναι να τα έχεις.....δικά σου!me thn idia logikh πάρε και όργανα![]()
Δυστυχώς και εγώ σιγά-σιγά,έχω κόψει μονόζυγα....βυθίσεις κτλ....λόγω προβλήματος στην κλείδα......... :SΚαλά, σ' αυτό που πάω λίγοι κάνουν μονόζυγο (απαράδεκτο), πόσο μάλλον με πρόσθετο βάρος! Οπότε δε νομίζω να περίμενα και πολύ αν είχαν
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δυστυχώς και εγώ σιγά-σιγά,έχω κόψει μονόζυγα....βυθίσεις κτλ....λόγω προβλήματος στην κλείδα......... :S
τι επαθες ρε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 140