Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα στους χτιστούς (ελπίζω όχι ντουβάρια) της παρέας!
Τα τελευταία 2 χρόνια περπατάω και γυμνάζομαι 'ερασιτεχνικά' στο σπίτι (με βαράκια 13kg, κάμψεις κτλπ). Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την κατάστασή μου (185 cm, 79 kg). Ωστόσο θα ήθελα περισσότερο όγκο σε δικέφαλους/τρικέφαλους. Καμιά ιδέα για ασκήσεις/ επαναλήψεις/ όργανα (?)/συχνότητα που θα μπορούσα να κάνω ώστε να έχω αποτέλεσμα?

Σημείωση: Δεν θέλω να πάρω συμπληρώματα. Είμαι στα ασπράδια/κοτοπουλάκια/ κότατζ/ τόνος και ξεκούραση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μιας και κάνεις στο σπίτι προσπάθησε να φτιάξεις με κάποια πατέντα ένα δίζυγο(δύο καναπέδες, δύο καρέκλες κ.τ.λ.) γιατί μια αγαπημένη μου άσκηση για τρικέφαλα είναι σε δίζυγο, εστιασμένη στο να χτυπάει εκεί. Όμως, εν αντιθέσει με πολλούς που την κάνουν με κλειστούς αγκώνες, εγώ τους έχω ανοικτούς, για να χτυπάει καλύτερα τη μεγάλη κεφαλή. Αν δεν πηγαίνεις βαθιά κάτω κι έχεις τον κορμο ίσιο δε θα συμμετέχει πολύ το στήθος, μη φοβάσαι.
Η ίδια άσκηση μπορεί να γίνει στο γυμναστήριο με μπάρα σε κατακλινή και στην τροχαλία, εκεί που γίνονται οι εκτάσεις τρικεφάλων

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
^+1
επίσης,δίζυγο= μακράν η αποδοτικότερη άσκηση για στήθος! :rockon:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Μιας που μιλησε ο φιλος για στηθος..
Για πειτε τις αποδοτικοτερες ασκησεις για στηθος..Αποκλειστε μπαρα σε οριζοντιο παγκο γιατι με χτυπαει στον ωμο..
Εχω θεμα με το στηθος που δεν φουσκωνει με την καμια..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για πειτε τις αποδοτικοτερες ασκησεις για στηθος..Αποκλειστε μπαρα σε οριζοντιο παγκο γιατι με χτυπαει στον ωμο..
Βαλε σιλικονη αν καιγεσαι τοσο πολυ.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
δίζυγο με έξτρα βάρος και push ups πάλι με έξτρα βάρος!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
το θεμα σου ειναι μονο ο ισιος η και ο επικλινης? Δοκιμασες αντι για μπαρα αλτηρες?
δοκιμασε να κανεις πιεσεις, με κλειστη λαβη, αλλα να κατεβαζεις τη μπαρα στο στηθος, οχι στο στομαχι οπως θα εκανες για τρικεφαλους. ισως ετσι δεν χτυπαει τους ωμους στο σημειο που σε ενοχλει.
http://[URL unfurl="true"]www.menshealth.com/mhlists/cms/uploads/1/close-grip-bench-press.jpg[/img[/URL]]

επισης κατι αντιστοιχο μπορεις να κανεις και στο μηχανημα στηθους που εισαι καθιστος, σπρωχνοντας με κλειστη λαβη
[MEDIA=youtube]Llm-jUOf_zE[/MEDIA]

δοκιμασε και πιεσεις με αλτηρες με τις παλαμες να κοιτανε μεταξυ τους καθ ολη την εκτελεση της κινησης

αν εχεις γενικοτερα θεμα με πιεσεις, πας σε διζυγο οπως ειπαν πιο πανω κ σε ασκησεις εκτασεων (πεκ ντεκ, τροχαλιες κτλ κτλ)

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Αν κάνεις με ανοιχτούς αγκώνες κάνε με κλειστούς.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
το θεμα σου ειναι μονο ο ισιος η και ο επικλινης? Δοκιμασες αντι για μπαρα αλτηρες?
δοκιμασε και πιεσεις με αλτηρες με τις παλαμες να κοιτανε μεταξυ τους καθ ολη την εκτελεση της κινησης

αν εχεις γενικοτερα θεμα με πιεσεις, πας σε διζυγο οπως ειπαν πιο πανω κ σε ασκησεις εκτασεων (πεκ ντεκ, τροχαλιες κτλ κτλ)
Με αλτηρες δεν με ενοχλει ο ωμος στον οριζοντιο ενω στον επικλινη δεν εχω προβλημα με καμια ασκηση..
Πιεσεις κανω αβερτα γενικα(ειδικα με αλτηρες)αλλα αποτελεσμα δεν βλεπω,στο διζυγο αποφευγω γιατι νομιζω οτι το κανω λαθος..Βλεπω να το ξεκιναω παλι βεβαια αφου λετε οτι ειναι τοσο σημαντικο..
Πουσαπς κανω σουπερ σετ μετα απο ανοιγματα σε οριζοντιο 2 μηνες τωρα..

Ευχαριστω οσους απαντησαν..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Με αλτηρες δεν με ενοχλει ο ωμος στον οριζοντιο ενω στον επικλινη δεν εχω προβλημα με καμια ασκηση..
Πιεσεις κανω αβερτα γενικα(ειδικα με αλτηρες)αλλα αποτελεσμα δεν βλεπω,στο διζυγο αποφευγω γιατι νομιζω οτι το κανω λαθος..Βλεπω να το ξεκιναω παλι βεβαια αφου λετε οτι ειναι τοσο σημαντικο..
Πουσαπς κανω σουπερ σετ μετα απο ανοιγματα σε οριζοντιο 2 μηνες τωρα..

Ευχαριστω οσους απαντησαν..

Να υποθέσω ότι έχεις δυνατά τρικέφαλα;
Έχω κι εγώ παρόμοιο θέμα με το στήθος, κι όσο καιρό έκανα με μπάρες δεν έβλεπα αποτέλεσμα. Έχω δυνατά χέρια σε σχέση με τον κορμό μου κι ακούσια στις πιέσεις παίρνουν περισσότερο έργο τα τρικέφαλα.
Άλλαξα τις πιέσεις με μπάρα και τις κάνω με βαράκια, και σε συνδυασμό με δίζυγο εστιασμένο για στήθος βελτιώθηκε.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
στήθος σε δίζυγο εννοείτε αυτήν εδώ την άσκηση?

attachment.php

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
υπάρχει περίπτωση φυσικά κάποιος να πέσει κάτω από 8% λίπος(χωρίς να γίνει Ψάλτης) ή να μην μπω καν στον κόπο να δοκιμάσω;
τί λέτε κτιστοί του φόρουμ; πώς θα γίνουμε μία κινητή ίνα;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Ναι, και καλά σκυφτός, η μουσούδα κοντά στο στήθος
επίσης και σε δίζυγα που ανοίγουν προς τα έξω,με ανοιχτή λαβή και σκυφτός προς τα μπροστά πιάνει φουλ κάτω στήθος και το κάνει πορνώδες και πομπώδες!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το νήμα..................ότι να΄ναι γράφετε......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Τα τελευταία 2 χρόνια περπατάω και γυμνάζομαι 'ερασιτεχνικά' στο σπίτι (με βαράκια 13kg, κάμψεις κτλπ). θα ήθελα περισσότερο όγκο σε δικέφαλους/τρικέφαλους.

Ένας απο τους καλύτερους τρόπους να βάλεις όγκο με λίγα βάρη όπως αυτά που γράφεις ότι έχεις είναι οι αρνητικές επαναλήψεις οι οποίες πρέπει να εκτελούνται πολύ αργά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom