Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Να υποθέσω ότι έχεις δυνατά τρικέφαλα;
Έχω κι εγώ παρόμοιο θέμα με το στήθος, κι όσο καιρό έκανα με μπάρες δεν έβλεπα αποτέλεσμα. Έχω δυνατά χέρια σε σχέση με τον κορμό μου κι ακούσια στις πιέσεις παίρνουν περισσότερο έργο τα τρικέφαλα.
Άλλαξα τις πιέσεις με μπάρα και τις κάνω με βαράκια, και σε συνδυασμό με δίζυγο εστιασμένο για στήθος βελτιώθηκε.
Ακριβως..
Δυνατα χερια σε σχεση με τον κορμο επισης..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το νήμα..................ότι να΄ναι γράφετε......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Είπε ο άνθρωπος που χαιρόταν που κουμπωνόταν λες κι έκανε κανά κατόρθωμα  :idiot:
Να πω ότι δεν περίμενα από σένα μήνυμα τύπου "stelios" θα 'ναι ψέμα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
υπάρχει περίπτωση φυσικά κάποιος να πέσει κάτω από 8% λίπος(χωρίς να γίνει Ψάλτης) ή να μην μπω καν στον κόπο να δοκιμάσω;
τί λέτε κτιστοί του φόρουμ; πώς θα γίνουμε μία κινητή ίνα;

υπαρχει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
υπάρχει περίπτωση φυσικά κάποιος να πέσει κάτω από 8% λίπος(χωρίς να γίνει Ψάλτης) ή να μην μπω καν στον κόπο να δοκιμάσω;
τί λέτε κτιστοί του φόρουμ; πώς θα γίνουμε μία κινητή ίνα;
Αναλογως την ηλικια σου φιλε μου..Παντως το να πεσεις κατω απο 8% αν δεν εισαι αθλητης,ειναι πολυ ακραιο..

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
είμαι στο 9% συν-πλην 1%. λέω για μέχρι 6% όχι παρακάτω,αλλά ήδη νομίζω ότι θα πρέπει να πέσω πολύ σε κιλά και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για κάτι που διατηρείται για πολύ λίγο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
είμαι στο 9% συν-πλην 1%. λέω για μέχρι 6% όχι παρακάτω,αλλά ήδη νομίζω ότι θα πρέπει να πέσω πολύ σε κιλά και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για κάτι που διατηρείται για πολύ λίγο.
Υψος-βαρος;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Είπε ο άνθρωπος που χαιρόταν που κουμπωνόταν λες κι έκανε κανά κατόρθωμα  :idiot:
Να πω ότι δεν περίμενα από σένα μήνυμα τύπου "stelios" θα 'ναι ψέμα
Και εγώ περίμενα να πεταχτείς..........ζηλιαρόγατο.............. :birdman: :birdman: :birdman: :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι να ζηλέψω μωρή παστιτσάδα από σένα, τα κομπάκια απ' τα παπούτσια;  :birdman:
Ζηλεύεις το σώμα μου.....την ΟΜΆΔΑ μου....το ότι έχω πολλούς φίλους που με υποστηρίζουν και πάνω από όλα,ζηλεύεις επειδή ΓΑΜΆΩ ωραία..........περνώντας όμορφα με τις κορασίδες μου με γλωσσοφιλιάζουν(ε)................. :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :birdman: :birdman: :birdman: 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Ζηλεύεις το σώμα μου.....την ΟΜΆΔΑ μου....το ότι έχω πολλούς φίλους που με υποστηρίζουν και πάνω από όλα,ζηλεύεις επειδή ΓΑΜΆΩ ωραία..........περνώντας όμορφα με τις κορασίδες μου με γλωσσοφιλιάζουν(ε)................. :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :birdman: :birdman: :birdman:  

και εγω για τους ιδιους ακριβως λόγους με τον lion7 σε ζηλευω... :'( :'( :'(
ειδικά για την ομάδα σου που φέτος σάρωσε τα πάντα (οπως πάντα) σε ολα τα σπορ  www.desismileys.com/] [/url]
www.desismileys.com/] [/url]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και εγω για τους ιδιους ακριβως λόγους με τον lion7 σε ζηλευω... :'( :'( :'(
ειδικά για την ομάδα σου που φέτος σάρωσε τα πάντα (οπως πάντα) σε ολα τα σπορ  www.desismileys.com/] [/url]
www.desismileys.com/] [/url]
Έλα ρε που είσαι εσύ? ΣΚ,θα ανεβάσω φωτό με DKNY μπλουζάκι......ακόμα περιμένω απάντηση σου...... :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706
μια χαρά είσαι στο 9%
το 5-6% δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την υγεία σου να το κάνεις και θα χρειάζεσαι και αρκετά τακτική παρακολούθηση από γιατρό αν παίζεις σε αυτά τα ποσοστά
να το κάνεις μόνο αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τον αθλητισμό

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω ηταν στην αμφιθεας και ειχε βαρεσει κανονι. αγοραστηκαν απο αλλον τα μηχανηματα κ μετακομισε πριν 4-5 χρονια

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
μια χαρά είσαι στο 9%
το 5-6% δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την υγεία σου να το κάνεις και θα χρειάζεσαι και αρκετά τακτική παρακολούθηση από γιατρό αν παίζεις σε αυτά τα ποσοστά
να το κάνεις μόνο αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τον αθλητισμό
tnx για την απάντηση.
δεν ασχολούμαι επαγγελματικά και με δουλειά,υποχρεώσεις κλπ και υπέρβαση είναι αυτό που έχω κάνει!
τώρα για το γιατρό που λες δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να διατηρείται κάτω από 5% για πάνω από μερικές εβδομάδες το χρόνο.οπότε αν πέσεις για καμιά βδομάδα τι να τον κάνεις το γιατρό;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
tnx για την απάντηση.
δεν ασχολούμαι επαγγελματικά και με δουλειά,υποχρεώσεις κλπ και υπέρβαση είναι αυτό που έχω κάνει!
τώρα για το γιατρό που λες δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να διατηρείται κάτω από 5% για πάνω από μερικές εβδομάδες το χρόνο.οπότε αν πέσεις για καμιά βδομάδα τι να τον κάνεις το γιατρό;

Τύπε ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα αερόβιας κλπ? Έκανες λιπομέτρηση ή εκτιμιτικά είσαι στο 9%?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom