trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αχαχχααχαχαχχαχαχααχχαχααχαχ respect απ τα καλα του εκτορα
παιδες ειχε ρωτησει και καποιος αλλος πριν μερες ποια η γνωμη σας για το stacker 2 black burn ; το χει παρει κανεις ; τι αποτελεσματα ειδε ;
Ασ το το παιδι ξερει καλυτερα αν δεν παθεις δεν μαθαινεις,σε κανα χρονακι παλι εδω θα μας ξαναρθει να ρωταει πως θα περασει ο ωμος,αλλα θα παρειη καλυτερη συμβουλη ηταν του στελιου...που τον κοροιδευετε....
χωρις ξεκουραση..ο ομος δεν στρωνει!! τελεια και παυλα!
Ω θεε μου ποσα ξερεις,σε ερωτευτηκα...Φυσιοθεραπεια (ασκησεις ενδυναμωσης στους εξω στροφεις,πισω μοιρα ωμου και ενδυναμωση πλατης) ξεκουραση σε ασκησεις που μπαινει ενεργα η μοιρα του ωμου που σε ενοχλει (απο οτι καταλαβα μπροστινη μοιρα ωμου) αρα για λιγο καιρο συντηριτικα ωμους,στηθος,δικεφαλο (εχουν αμεση συνδεση με την μπροστινη μοιρα ωμου) και πανω απο ολα να πας σε ΓΙΑΤΡΟ. Ισως ειναι και κατι περα απο το προφανες...
Εγω πιστευω οτι σε 2 μερες θα ειναι περδικι,απο παρασκευη κιολας :S,τωρα καταλαβα γιατι εχεις ειδωλο σου τον χιτμανΝα πας σε γιατρο να κανεις μια ακτινογραφια να δει αν εχεις καναν σοβαρο τραυματισμο να σου δωσει την καταληλη θεραπεια,και το σαββατο να εισαι ΟΑΚΑ.
ποια κοριτσια,τους 500 ψωλλους του σαιτ, τις φοτο μου τις εχω μονο για τις θαυμαστριεςΒαλε φωτο ρε καβλιαρη, να δαχτυλωνονται τα κοριτσια του site.
ρουβιτσες?ποια κοριτσια,τους 500 ψωλλους του σαιτ, τις φοτο μου τις εχω μονο για τις θαυμαστριες
Ναι οταν πω στη θαλασσα συνωστιζονται και ζηταν αυτογραφορουβιτσες?
απο γυρο?ερωτηση για τους λιγο πιο ψαγμενους...ξερει κανεις απο τι πεθανε ο gironda?
:Sαπο γυρο?
ερωτηση για τους λιγο πιο ψαγμενους...ξερει κανεις απο τι πεθανε ο gironda?
πολυ αστειο.καμμια σοβαρη απαντηση?
απο γυρο?
πολυ αστειο.καμμια σοβαρη απαντηση?
εχω διαβασει για προβληματα με την καρδια του,οτι πεθανε στον υπνο του,για βαρεμαρα πρωτη φορα ακουω...σοβαροτατη ειναι.