master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εμαθε οτι εισαι παμπλουτος και αδωνις και κωλοτριβεται τυπε.Τα διαβαζεις ομως παλιολυσσασμενη,πεινασμενη λιγουρα
εμαθε οτι εισαι παμπλουτος και αδωνις και κωλοτριβεται τυπε.Τα διαβαζεις ομως παλιολυσσασμενη,πεινασμενη λιγουρα
Ρε μανα μου σταματα να γραφεις ειλικρινα θα καει ο εγκεφαλος μας...
Φιμωστε τον καλε..
Γουσταρει τους ασχημους ομως οπως ειπε οποτε τρωει ακυροεμαθε οτι εισαι παμπλουτος και αδωνις και κωλοτριβεται τυπε.
Αν κανεις τελεια διατροφη και εισαι πολυ αδυνατος ειναι δεδομενο αυτο,Δεν παίζει αυτό που λές, 4-5 ΜΥΙΚΑ κιλά σε ένα μήνα και πολύ εύκολα , το γάμησες
οχι ρε φιλε.σε απεριψε η ρωφιανα;Γουσταρει τους ασχημους ομως οπως ειπε οποτε τρωει ακυρο
Ναι δυστυχως,αλλα εσυ θα της ησουν κουτι,αλλα να την ρωτησεις πρωτα μηπως την πειραζει που εισαι μικροτσουτσουνοςοχι ρε φιλε.σε απεριψε η ρωφιανα;
δεν εισαι ενταξει.το οτι στον σφυριξα ειπαμε να μεινει μεταξυ μας.Ναι δυστυχως,αλλα εσυ θα της ησουν κουτι,αλλα να την ρωτησεις πρωτα μηπως την πειραζει που εισαι μικροτσουτσουνος
εσυ τα φταις ολα μαρη.μην δεις πανεμορφο και παμπλουτο σαν τον στελιο αμεσως να κωλοτριφτεις.καλα σας λεει ο λακης καριολες ελλεινειδες
Ευκολο ειναι να το λεει καποιος με μουτρα σκατα,εμεις τι σου φταιμε :S[size=15pt]Εξω οι μπαζολες απο το φορουμ, για να σταματησει το show-off των βλαμμενων.[/size]
1Η ΜΑΛΑΚΙΑ(εχε υπ οψιν σου πως τα 5 κιλα που θες να παρεις εξυπακουεται πως ΔΕ θα ναι μυικα,) ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 4-5 ΜΥΙΚΑ ΚΙΛΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ
2Η ΜΑΛΑΚΙΑ(αλλα κατα 99% νερα και λιπος αν τα παρεις σε ενα μηνα οπως σου προτεινουν..) ΟΙ ΜΥΣ ΕΙΝΑΙ 95% ΝΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣ
3Η ΜΑΛΑΚΙΑ(παρεις δεν παρεις σκονη το ιδιο ειναι) εχεις ακουσει ποτε τον ορο απαχη μυικη μαζα ποτε στην ζηη σου?
4Η ΜΑΛΑΚΙΑ(ΦΑΕ) ΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΙΤΣΕς ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΑ?
αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον ωμο μου μπορει καποιος που εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα να βοηθησει?
σ ευχαριστω αλλα το θεμα ειναι πως και ποτε?ο ωμος σου θα γινει καλα τυπε.
σ ευχαριστω αλλα το θεμα ειναι πως και ποτε?
ρε φιλε λες ''ποναει ο ωμος μου,ειναι σοβαρο? ''σ ευχαριστω αλλα το θεμα ειναι πως και ποτε?
εισαι μεγαλος βλακαςσυμφωνα με τη λεπτομερη περιγραφη του προβληματος που εκανες, υπολογιζω αυριο το μεσημερι γυρω στις τρισημισι.
ρωτησα αν εχει κανεις γνωση οχι οτι ειναι απαραιτητορε φιλε λες ''ποναει ο ωμος μου,ειναι σοβαρο? ''
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ?