Επισκέπτης
Ετσι μαγκα μου.Ποστάρετε καμιά φώτο ρε μάγκες.. Μόνο λόγια είστε όλοι ο καθένας με τις θεωρίες του.
Οποιος εχει τσιγκινο σωβρακακι, ποσταρει φωτο και ηλικια.
Ετσι μαγκα μου.Ποστάρετε καμιά φώτο ρε μάγκες.. Μόνο λόγια είστε όλοι ο καθένας με τις θεωρίες του.
Οχι δεν θα φας γιατι θα πρεπει να περασουν 4-5 ωρες συμφωνα με τον χιτμαν,μεταξυ γευματων,και πρεπει να ακολουθεις το ειδωλο σουοτι εχει γραψει ο χιτμαν μεχρι τωρα για καποιον που ξερει ειναι αποδεδειγμενο οτι ειναι σωστα.Καλα οτι εισαι ατομο που πρεπει να το ζηλευουμε μπαμ κανει.Αφου να φανταστεις δεν θα φαω απο την ζηλεια μου.
Δεν συμφωνείς ότι όποιος κορο'ι'δεύει τους άλλους για τη σωματική τους κατάσταση και το παίζει πολύ γαμάουα, σφίχτης κλπ πρέπει να ποστάρει φώτο αλλιώς είναι κουραδόμαγκας? ;)Ετσι μαγκα μου.
Οποιος εχει τσιγκινο σωβρακακι, ποσταρει φωτο και ηλικια.
Τι μαλακες ειστε ρε γαμωτο χειροτεροι απο εμας τις γκομενες πιτα στη βλακεια.τς τς..
3-4 ατομα εχουν γραψει 5 σωστα πραγματα εδω μεσα και ενας απο αυτους ειναι ο χιτμαν και αλλος ενας ο εκτορας
ξεστραβωθειτε και διαβαστε τουλαχιστον αυτα τα 5 πραγματα γαμω το κερατο μου...ελεος δλδ για μπατσες
Υ.Γ. Γαμαικανεεεεεε λοβ γιου
Τι μαλακες ειστε ρε γαμωτο χειροτεροι απο εμας τις γκομενες πιτα στη βλακεια.τς τς..
3-4 ατομα εχουν γραψει 5 σωστα πραγματα εδω μεσα και ενας απο αυτους ειναι ο χιτμαν και αλλος ενας ο εκτορας
ξεστραβωθειτε και διαβαστε τουλαχιστον αυτα τα 5 πραγματα γαμω το κερατο μου...ελεος δλδ για μπατσες
E ma ελεος
Eιχαμε μια τυχαια συναντηση στο τζιμ μετα απο μηνες με το γαμαικανουλι λατρεμενε μου χαρε.........αφου εσυ δεν με πηρες ακομα..Τι μαλακες ειστε ρε γαμωτο χειροτεροι απο εμας τις γκομενες πιτα στη βλακεια.τς τς..
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Υ.Γ. Γαμαικανεεεεεε λοβ γιου Smitten Smitten
αφου ξερουν τα παιδια, τι τα αποπαιρνεις!!E ma ελεος
Δεν αποπαιρνω κανενα εγω μονοι τους τον παιρνουν και γερνουναφου ξερουν τα παιδια, τι τα αποπαιρνεις!!
Δεν αποπαιρνω κανενα εγω μονοι τους τον παιρνουν και γερνουν
Βαγγο δε θυμασαι που ειχα πει, "οποιος ειναι να δινει συμβουλες, να ποσταρει φωτο με τα αποτελεσματα του πρωτα..."Δεν συμφωνείς ότι όποιος κορο'ι'δεύει τους άλλους για τη σωματική τους κατάσταση και το παίζει πολύ γαμάουα, σφίχτης κλπ πρέπει να ποστάρει φώτο αλλιώς είναι κουραδόμαγκας? ;)
τον παιρνουν εδω;;; εγω μονο για τον λιλα ηξερα!!!Δεν αποπαιρνω κανενα εγω μονοι τους τον παιρνουν και γερνουν
Αγαπωκαλα ρε μιλας στο γυμναστηριο στον γαμαικανο? ουτε να γυρισεις να τον κοιταξεις δε θαπρεπε τον τσιχλα.
Λαθος τα ξερειςτον παιρνουν εδω;;; εγω μονο για τον λιλα ηξερα!!!
μηπως να εδιναν και τηλεφωνο;;Δεν συμφωνείς ότι όποιος κορο'ι'δεύει τους άλλους για τη σωματική τους κατάσταση και το παίζει πολύ γαμάουα, σφίχτης κλπ πρέπει να ποστάρει φώτο αλλιώς είναι κουραδόμαγκας? ;)
γιαααα λεγε, εχουμε και τιποτα κρυφες απο τους σφιχτες της παρεας;; μου κρυβεις κατι;;Αγαπω
Λαθος τα ξερεις
Nai οσοι κανουν πιο λιγα κιλα απο εμεναγιαααα λεγε, εχουμε και τιποτα κρυφες απο τους σφιχτες της παρεας;; μου κρυβεις κατι;;