treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα
εσυ εχεις εκρηξη στα ποδια?
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα
οι κωλοτρυπιδατοι
θελεις και εκρηξη ρε γιωτοκουραδο
Ξέρει κανείς ποιοι μύες του ποδιού παίζουν περισσότερο ρόλο στην εκρηκτικότητα;
Φίλε παίζει κάνα γυμναστηριάκι μέσα στα στρατόπεδα ή τζίφος? Όχι πολλά πολλά, έχει καμιά μπάρα, κάνα μονόζυγο, κάνα βαράκι να μπορεί κανείς να κρατηθεί σε φόρμα?
ΤΙΠΟΤΑΦίλε παίζει κάνα γυμναστηριάκι μέσα στα στρατόπεδα ή τζίφος? Όχι πολλά πολλά, έχει καμιά μπάρα, κάνα μονόζυγο, κάνα βαράκι να μπορεί κανείς να κρατηθεί σε φόρμα?
εσυ εχεις εκρηξη στα ποδια?
Άλλαξα τζυμ και ο γυμναστής μου το πρότεινε, λέει ότι αποδίδει καλύτερα.
Επίσης εναλλακτικά κάτι ανέφερε κάτι για κυκλική προπόνηση, να προπονούνται όλοι οι μυες σε μια προπόνηση από 1-2 ασκήσεις για κάθε μυική ομάδα.
Και εγώ είχα συνηθίσει το κλασσικό 2 μυικές ομάδες ανά προπόνηση (κύκλος σε 3 μέρες) που γράφεις.
βαλε στο προγραμμα προπονησης ποδιών 7 σετακια squat και 4 σετ επαγωγους!
ναι
μπορεις να κανεις ισομετρικη σκουοτ οταν χεζεις στις τουρκικες τουαλετες
θα δυναμωσεις πολυ
Επαγωγούς για εκρηκτικότητα; Είσαι σίγουρος; Άσε που ντρέπομαι να κάνω σ' αυτό το όργανο, πολύ γυναικείο, θα 'ρχονται μετά και θα μου χαϊδεύουν το αυτάκι
Επαγωγούς για εκρηκτικότητα; Είσαι σίγουρος; Άσε που ντρέπομαι να κάνω σ' αυτό το όργανο, πολύ γυναικείο, θα 'ρχονται μετά και θα μου χαϊδεύουν το αυτάκι
δεν ειναι για πουρογριες σαν και σεναασκησεις με αλτηρες και μπαρα βαρη με αλματακια. αλλα θελει προπονητη οπωσδηποτε ειναι τεχνικο και επικινδυνο.
δεν ειναι για πουρογριες σαν και σενα
καλυτερα να μην το κανεις
γνώμη μου είναι πάντως για θέματα που σε απασχολούνε να μην μπαίνεις καν στον κόπο να ρωτάς σ αυτο το forum
γνώμη μου είναι πάντως για θέματα που σε απασχολούνε να μην μπαίνεις καν στον κόπο να ρωτάς σ αυτο το forum
Δηλαδή ο γυμναστής σου προτιμά να σε κάνει να τρέχεις στο γυμναστήριο και να χάνεις ώρα κλπ για να κάνεις 10-15 λεπτά δικέφαλους ή τρικέφαλους επειδή πιστεύει ότι αποδίδει καλύτερα?
Όσο για το δεύτερο πάλι δε στα λέει καλά. Το κυκλικό είναι ιδανικό για καύση λίπους και τόνωση όχι όμως για μυική υπερτροφία στη βάση που το βάζει αυτός δηλαδή 2 ασκήσεις για κάθε μυική ομάδα όπου αναγκαστικά θα βάλεις ελαφρύτερα βάρη για να βγάλεις τη προπόνηση. Εκτός αν κάνεις κυκλικά 3-4 πολυαρθρικές ασκήσεις συνολικά.
Εναλλακτικό του split είναι η full body προπόνηση σε σειρά δηλαδή τελειώνεις μια ασκηση και πας στην επόμενη με μια άσκηση ανα μυική ομάδα 3 φορές την εβδομάδα με δικέφαλους και τρικέφαλους προαιρετικά ανάλογα με το πόσο τους έχεις καταπονήσει στις άλλες ασκήσεις.
Προσωπικά προτιμώ εναλλαγή μεταξύ split και full body ανα 8-10 εβδομάδες.
δεν ξερω εσυ θα μου πεις