Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οι κωλοτρυπιδατοι
θελεις και εκρηξη ρε γιωτοκουραδο

Φίλε παίζει κάνα γυμναστηριάκι μέσα στα στρατόπεδα ή τζίφος? Όχι πολλά πολλά, έχει καμιά μπάρα, κάνα μονόζυγο, κάνα βαράκι να μπορεί κανείς να κρατηθεί σε φόρμα?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε παίζει κάνα γυμναστηριάκι μέσα στα στρατόπεδα ή τζίφος? Όχι πολλά πολλά, έχει καμιά μπάρα, κάνα μονόζυγο, κάνα βαράκι να μπορεί κανείς να κρατηθεί σε φόρμα?

ναι

μπορεις να κανεις ισομετρικη σκουοτ οταν χεζεις στις τουρκικες τουαλετες

θα δυναμωσεις πολυ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.385
Πόντοι
266
ΤΙΠΟΤΑ
στις εξοδους μπορεις να πηγαινεις
αν εισαι στου διαολου την μανα ξεχνατο για 9 μηνες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Άλλαξα τζυμ και ο γυμναστής μου το πρότεινε, λέει ότι αποδίδει καλύτερα.  :think:

Επίσης εναλλακτικά κάτι ανέφερε κάτι για κυκλική προπόνηση, να προπονούνται όλοι οι μυες σε μια προπόνηση από 1-2 ασκήσεις για κάθε μυική ομάδα. :huh:

Και εγώ είχα συνηθίσει το κλασσικό 2 μυικές ομάδες ανά προπόνηση (κύκλος σε 3 μέρες) που γράφεις.

Δηλαδή ο γυμναστής σου προτιμά να σε κάνει να τρέχεις στο γυμναστήριο και να χάνεις ώρα κλπ για να κάνεις 10-15 λεπτά δικέφαλους ή τρικέφαλους επειδή πιστεύει ότι αποδίδει καλύτερα?

Όσο για το δεύτερο πάλι δε στα λέει καλά. Το κυκλικό είναι ιδανικό για καύση λίπους και τόνωση όχι όμως για μυική υπερτροφία στη βάση που το βάζει αυτός δηλαδή 2 ασκήσεις για κάθε μυική ομάδα όπου αναγκαστικά θα βάλεις ελαφρύτερα βάρη για να βγάλεις τη προπόνηση. Εκτός αν κάνεις κυκλικά 3-4 πολυαρθρικές ασκήσεις συνολικά.

Εναλλακτικό του split είναι η full body προπόνηση σε σειρά δηλαδή τελειώνεις μια ασκηση και πας στην επόμενη με μια άσκηση ανα μυική ομάδα 3 φορές την εβδομάδα με δικέφαλους και τρικέφαλους προαιρετικά ανάλογα με το πόσο τους έχεις καταπονήσει στις άλλες ασκήσεις.

Προσωπικά προτιμώ εναλλαγή μεταξύ split και full body ανα 8-10 εβδομάδες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
βαλε στο προγραμμα προπονησης ποδιών 7 σετακια squat και 4 σετ επαγωγους!

Επαγωγούς για εκρηκτικότητα; Είσαι σίγουρος; Άσε που ντρέπομαι να κάνω σ' αυτό το όργανο, πολύ γυναικείο, θα 'ρχονται μετά και θα μου χαϊδεύουν το αυτάκι

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.783
Πόντοι
5.267
Επαγωγούς για εκρηκτικότητα; Είσαι σίγουρος; Άσε που ντρέπομαι να κάνω σ' αυτό το όργανο, πολύ γυναικείο, θα 'ρχονται μετά και θα μου χαϊδεύουν το αυτάκι

μην κανεις το λαθος να βαζεις τα οργανα σε κατηγορίες γυναικείων και αντρικών, άλλωστε αν υπήρχαν τέτοιου είδους μηχανήματα (γυναικεία) δε θα υπήρχαν 20 πλάκες σε όλα τα μηχανήματα ;)
ξεχασα να αναφέρω πως εκτος απο squat και επαγωγούς τρομερές ασκήσεις για το γαμησιακό σπρωξιμο ειναι οι ραχιαίες έλξεις, άρσεις θανάτου αλλα και έλξεις μηριαίων δικεφάλων!

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.783
Πόντοι
5.267
γενικώς πρέπει να παίξεις και πλάτη για καλύτερες επιδόσεις! άλλωστε το 1ο πραγμα που κοιτάνε οι γκόμενες (τις περισσότερες φορές) ειναι ο κώλος (η απαντηση μου για τους επαγωγούς)!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ασκησεις με αλτηρες και μπαρα βαρη με αλματακια. αλλα θελει προπονητη οπωσδηποτε ειναι τεχνικο και επικινδυνο.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.385
Πόντοι
266
ασκησεις με αλτηρες και μπαρα βαρη με αλματακια. αλλα θελει προπονητη οπωσδηποτε ειναι τεχνικο και επικινδυνο.
δεν ειναι για πουρογριες σαν και σενα
καλυτερα να μην το κανεις

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.783
Πόντοι
5.267

γνώμη μου είναι πάντως για θέματα που σε απασχολούνε να μην μπαίνεις καν στον κόπο να ρωτάς σ αυτο το forum :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
γνώμη μου είναι πάντως για θέματα που σε απασχολούνε να μην μπαίνεις καν στον κόπο να ρωτάς σ αυτο το forum :)

Δίκιο έχεις, αλλά είναι δύο-τρία άτομα που εκτιμώ την άποψη τους.
Θενκς πάντως.
Θενκς έκτωρα  :rockon:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

γτ ρε φιλε?
εδω υπαρχει επιστημονικη ομαδα δεν ειδες το ποστ μου για τις τουρκικες κ τις ισομετρικες

γαμησα παλι

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή ο γυμναστής σου προτιμά να σε κάνει να τρέχεις στο γυμναστήριο και να χάνεις ώρα κλπ για να κάνεις 10-15 λεπτά δικέφαλους ή τρικέφαλους επειδή πιστεύει ότι αποδίδει καλύτερα?

Όσο για το δεύτερο πάλι δε στα λέει καλά. Το κυκλικό είναι ιδανικό για καύση λίπους και τόνωση όχι όμως για μυική υπερτροφία στη βάση που το βάζει αυτός δηλαδή 2 ασκήσεις για κάθε μυική ομάδα όπου αναγκαστικά θα βάλεις ελαφρύτερα βάρη για να βγάλεις τη προπόνηση. Εκτός αν κάνεις κυκλικά 3-4 πολυαρθρικές ασκήσεις συνολικά.

Εναλλακτικό του split είναι η full body προπόνηση σε σειρά δηλαδή τελειώνεις μια ασκηση και πας στην επόμενη με μια άσκηση ανα μυική ομάδα 3 φορές την εβδομάδα με δικέφαλους και τρικέφαλους προαιρετικά ανάλογα με το πόσο τους έχεις καταπονήσει στις άλλες ασκήσεις.

Προσωπικά προτιμώ εναλλαγή μεταξύ split και full body ανα 8-10 εβδομάδες.

Thanks.  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom