Επισκέπτης
εγω στο μπεντς πρεςς βογκαω σαν τον μογλη κ δεν κανω μπανιο πριν για να μυριζω αντριλα
ετσι πρεπει
μη τα λες αυτα φιλε γιατι ο εκτορ λοπεζ σιχαινετε δε μπορει
εγω στο μπεντς πρεςς βογκαω σαν τον μογλη κ δεν κανω μπανιο πριν για να μυριζω αντριλα
ετσι πρεπει
Mαλακα ειναι οντως εκνευριστικο αλλα βοηθαει :-Προς τους μαλάκες που όταν σηκώνουν βάρος κάνουν "σσσσσσ" σα σκαμένο λάστιχο, σταματήστε να κάνετε έτσι γιατί μου φέρνετε κατούρημα. Ζώα
Mαλακα ειναι οντως εκνευριστικο αλλα βοηθαει :-
Εσυ εισαι επιστημονας ρε ..Ολοι γνωριζουμε ποσο σημαντικο ειναι να αναπνεουμε σωστα κατα τη διαρκεια της ασκησης!
Να σου πω ομως κατι που θα σε σοκαρει? Μπορεις να αναπνεεις, δηλαδη να βαζεις και να βγαζεις αερα και με ανοιχτο το στομα! Δε χρειαζεται να το εχεις σχεδον κλειστο με αποτελεσμα να κανεις σσσσσσ ουγκ χρρρρρρ αρρργκκκκκ κλπ! Καλο?
Εγω οταν σπρωχνω με δυναμη και ορμη,
βγαζω δυνατες βαρβαρες και αναρθρες κραυγες,
σε σημειο που μαζευονται απο τα αλλα γυμναστηρια για να δουν τι κιλα παιζω... γατακια.
Εμενα απεναντι απο το gym, εχει ενα γραφειο μοντελων-παρουσιαστρων,εμενα στο κατω οροφο εχει κ ενα φροντιστηριο αγγλικων κ ανεβαινουν οι αγαμητες διοπτροφορες με τα προφισιενσυ να με θαυμασουν
Εμενα απεναντι απο το gym, εχει ενα γραφειο μοντελων-παρουσιαστρων,
και καθε απογευμα βγαινουν στο μπαλκονι να δαχτυλωθουν οταν κανω flexing στους καθρεφτες...
Εγω φιλαω και το ροζαριο, που αγορασα απο την Μυκονο, πριν αρχισω τα σκουωτ...Εγω κατι ακομα που εχω δει και ειναι και της μοδας ειναι πριν ξεκινησετε να κανετε ενα σετ με πολλα κιλα να κανετε το σταυρο σας!
Αυτο το κανεις κανεις ή ειστε ολοι ξενερωτοι?
Εγω κατι ακομα που εχω δει και ειναι και της μοδας ειναι πριν ξεκινησετε να κανετε ενα σετ με πολλα κιλα να κανετε το σταυρο σας!
Αυτο το κανεις κανεις ή ειστε ολοι ξενερωτοι?
Εγω φιλαω και το ροζαριο, που αγορασα απο την Μυκονο, πριν αρχισω τα σκουωτ...
Τύπε εγώ κάνω κάτι άλλο πριν τις άρσεις θανάτου. Στέκομαι κάνα 30 δεύτερα πάνω από την μπάρα παίρνοντας δυνατές βαθιές ανάσες, μετά φσσσσσ σε κάθε επανάληψη και στο τέλος φιλάω και την μπάρα.
Εεετσιιι καβλιαρη.ετσι το μποντυμπιλντιγκ ειναι τροπος ζωης κ θρησκεια
ακομα κ στο ικα η στην ουρα στην τραπεζα η κ στην λαικη κανω φλεξινγκ καποιες απο τις ποζες μου που δουλευω ολη μερα στον καθρεφτη στο μπανιο μου αλα γαμαικανος
Εεετσιιι καβλιαρη.
Εγω ανα πασα στιγμη ποζαρω.
Οταν ειμαι στο Μετρο και κρατιεμαι απο την χειρολαβη.
Οταν δειχνω ενα σημειο. Οταν κουβαλαω τα ψωνια.
Ακομα και στο αμαξι, βγαζω το χερι εξω να φαινεται η γραμμωση στο τρικεφαλο.
Εχει πολυ ωραια πλακακια στο μπανιο του ο Γαμαικανος.
Του εχω στειλει pm να με πει ποιος του τα περασε, και δεν απανταει...
Να δωσεις βαση πως γυρνας οταν σε φωναζει καποιος.το καλυτερο ειναι οταν καποιος καποια παει να σε ακουμπησει για να σε χαιρετησει η καταλαθος στο μετρο να κανεις στιγμιαιο φλεξινγκ κ σφιξιμο σε νανοσεκοντ για να σε καταλαβαινει πετρα
αλλα δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο ακομα να νικησω τον χωροχρονο
Βαγγο, παλληκαρι μου, ασε τον Γαμαικανο να γινει ετσι.Στόχος για το επόμενο καλοκαίρι.. Αν δεν είμαι έτσι δεν βγάζω μπλούζα με φανελάκι θα πηγαίνω θάλασσα!
Βαγγο, παλληκαρι μου, ασε τον Γαμαικανο να γινει ετσι.
Ο στοχος ειναι να εχεις τους μυς και τα πνευμονια του Ηλιαδη...