quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Που σε μπερδεψα????
Που σε μπερδεψα????
τι επαθε;ασχετο ,ο cutler θα ξανακατεβει σε αγωνες? νομιζω εμεινε ο μισος λογω τραυματισμου
εγχειριση στο δικεφαλο και σε κατι προσφατες φωτογραφιες ο τυπος εμεινε μισος κυριολεκτικα...τι επαθε;
Που σε μπερδεψα????
Λες να μην ξερω τι κανω???? ;) ;)Αν όντως έφτασες το 15%, κοίτα με τα παγωτά και τις λοιπές να τα γαμήσεις όλα. >
φαε κανα κοψιδι παλιο στεκα...ακου 15%
καλα...οταν θα σε κυνηγανε τα σκυλια στο δρομο να δω πως θα τρεχεις...
Ε 17-18 εχω το χειμωνα ρε βλακα και 14-15 τα καλοκαιρια και σε κατι αποπειρες εχω κατεβει και πιο κατω παλαιοτερα αλλα δεν ειναι για πολυ ;)
Λες να μην ξερω τι κανω???? ;) ;)
Το 15 για μενα δεν ειναι και τοσο σπανιο !! :-*
Καμια σχεση ομως ;)καλα...οταν θα σε κυνηγανε τα σκυλια στο δρομο να δω πως θα τρεχεις...
Ψωνάρα.
Λογο επαγγελματος λατρεμενε το ειπα οχι λογο ψωνιου
είμαι ο αόρατος είμαι πολίτικαλ κορέκτ προσπαθώ να τα έχω καλά με όλους είμαι ο αόρατος
Γιατι αν τα κανεις αντιθετα δεν εχεις το απολυτο κερδος ουτε απτο ενα ουτε απτο αλλο. Αν κανεις πρωτα την αεροβια θα εξαντληθεις απο γλυκογονο και δεν θα εχεις το απολυτο κερδος σε καυση λιπους και μετα δεν θα μπορεις να εχεις ουτε την μιση σου δυναμη στα βαρη. Αντιθετα αν κανεις πρωτα τα βαρη εισαι γεματος απτο γλυκογονο και τον υδατανθρακα για να βγαλεις μια πολυ δυνατη προπονηση και μετα να κανεις την αεροβια που θα υπαρχει ηδη μια προεξαντληση γλυκογονου απτα βαρη ετσι ωστε και στην αεροβια σου να αρχισεις πολυ πιο γρηγορα να καις λιπος ... με απλα λογια ;)λυσε μου μια απορια ρε 15%... γιατι 2 μαλακες στο γυμναστηριο κανουν πρωτα 40 λεπτα βαρη και μετα καμμια ωρα περπατημα στο διαδρομο ? ειλικρινα μου κανει εντυπωση,ο ενας οκ ειναι γμυνασμενος πολυ ο αλλος οχι τοσο...
ποια η λογικη του να κανεις πρωτα βαρη και μετα αεροβια στην ιδια προπονηση?
ναι οκ...και αν τα κανεις χωριστα ,δηλαδη το πρωι βαρη και το απογευμα αεροβια ? καλυτερο η χειροτερο? με την εννοια οτι θα εχεις φαει στο ενδιαμεσο ...Γιατι αν τα κανεις αντιθετα δεν εχεις το απολυτο κερδος ουτε απτο ενα ουτε απτο αλλο. Αν κανεις πρωτα την αεροβια θα εξαντληθεις απο γλυκογονο και δεν θα εχεις το απολυτο κερδος σε καυση λιπους και μετα δεν θα μπορεις να εχεις ουτε την μιση σου δυναμη στα βαρη. Αντιθετα αν κανεις πρωτα τα βαρη εισαι γεματος απτο γλυκογονο και τον υδατανθρακα για να βγαλεις μια πολυ δυνατη προπονηση και μετα να κανεις την αεροβια που θα υπαρχει ηδη μια προεξαντληση γλυκογονου απτα βαρη ετσι ωστε και στην αεροβια σου να αρχισεις πολυ πιο γρηγορα να καις λιπος ... με απλα λογια ;)
Γιατι αν τα κανεις αντιθετα δεν εχεις το απολυτο κερδος ουτε απτο ενα ουτε απτο αλλο. Αν κανεις πρωτα την αεροβια θα εξαντληθεις απο γλυκογονο και δεν θα εχεις το απολυτο κερδος σε καυση λιπους και μετα δεν θα μπορεις να εχεις ουτε την μιση σου δυναμη στα βαρη. Αντιθετα αν κανεις πρωτα τα βαρη εισαι γεματος απτο γλυκογονο και τον υδατανθρακα για να βγαλεις μια πολυ δυνατη προπονηση και μετα να κανεις την αεροβια που θα υπαρχει ηδη μια προεξαντληση γλυκογονου απτα βαρη ετσι ωστε και στην αεροβια σου να αρχισεις πολυ πιο γρηγορα να καις λιπος ... με απλα λογια ;)
Πολυ σωστος τροπος και αυτος. Προτιμοτερο ομως πρωι η αεροβια με τα πιο λιγα γευματα (η και καθολου γευμα αν θες πιο γρηγορη απωλεια λιπους *η μονο με αμινοξεα για προσοχη της καυσης των μυων*) και απογευμα τα βαρη με γεματους μυες απο υδατανθρακα πολλων γευματων...ναι οκ...και αν τα κανεις χωριστα ,δηλαδη το πρωι βαρη και το απογευμα αεροβια ? καλυτερο η χειροτερο? με την εννοια οτι θα εχεις φαει στο ενδιαμεσο ...
Φαντάσου να τα'λεγες και περίπλοκα..
απλως μου φανηκε πολυ καψιμο αυτο το πραγμα...καλα εγω δε κανω ποτε αεροβια-αναεροβια σε μια μερα το προγραμμα μου ειναι δευτερα-τριτη-τεταρτη-παρασκευη βαρη το πρωι και πεμπτη-σαββατο-κυριακη τρεξιμο το απογευμα...Πολυ σωστος τροπος και αυτος. Προτιμοτερο ομως πρωι η αεροβια με τα πιο λιγα γευματα (η και καθολου γευμα αν θες πιο γρηγορη απωλεια λιπους *η μονο με αμινοξεα για προσοχη της καυσης των μυων*) και απογευμα τα βαρη με γεματους μυες απο υδατανθρακα πολλων γευματων...