pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Σ'αυτό...πήγα κ από το άλλο αλλά πολύ αχούρι,δε μ'άρεσε.Που μωρε στον πολυνικη??η στο αντεργκραουντ???
Σ'αυτό...πήγα κ από το άλλο αλλά πολύ αχούρι,δε μ'άρεσε.Που μωρε στον πολυνικη??η στο αντεργκραουντ???
Βρε εγω τρεχω 40λεπτα κιολας χιτ και ιντερβαλ αλλα δεν θα εμπαινα σε διαδικασια μαραθωνειου και ανωμαλου δρομου..και εγω το μισω
μονο βαρη
αντε και κανα ποδηλατο
Την Βασω λες???? αλλα ειναι ξανθια λαθος...Σ'αυτό...πήγα κ από το άλλο αλλά πολύ αχούρι,δε μ'άρεσε.
βρε πιο μαραθωνιο τωραΒρε εγω τρεχω 40λεπτα κιολας χιτ και ιντερβαλ αλλα δεν θα εμπαινα σε διαδικασια μαραθωνειου και ανωμαλου δρομου..
το ξερω ρε free willie οτι εισαι του νερου...μας το πες μη χεσω...Βρε κεμπρεσελασιε δεν αγαπω τρεξιμο κανω 40 λεπτα μαξ μια ζωη και εχω υπερτραυματισμενα γονατα,,επισης ειμαι πρωην καλυμβητρια αρα μισουμε τρεξιμο... Δεν ειναι ολοι για ολα με τον ιδιο τροπο
Μάλλον πριν 2-3 χρόνια ήταν κοκκινομάλλα ή την άλλαξαν.Την Βασω λες???? αλλα ειναι ξανθια λαθος...
του τη στηνεις οταν γυρναει σπιτι με το 9ρι και τελος...κι ας ειναι και σα το λου φερινο...Μετά την ζημιά που μου κάνε ήθελα να την πηδήξω είναι η αλήθεια.
Αλλά πρέπει να τα χει με ένα κτήνος γυμναστή με τον οποίο δουλεύουν μαζί,οπότε δεν....το άφησα...
Και πολλοι αλλοι εκει μεσα,,,βρε πιο μαραθωνιο τωρα
μονο που το ακουω μυρμιγκιαζω...
για μαραθωνιο ειναι ο γιωργος με τον ταμας...
Εγω εχω πολυ καλη αεροβια ικανοτητα και φυσικη κατασταση αλλα δεν μαρεσει ΤΕΛΟΣ.το ξερω ρε free willie οτι εισαι του νερου...μας το πες μη χεσω...
πολυ θα θελα να χα την αεροβια ικανοτητα του γκεμπρε-τρεχα-γυρευε αλλα απεχω παρασαγκας...
Η βασω ειναι στο αντεργκραουντ μια 5ετια αλλα κανει μονο αιθουσες.αλλους δεν ξερω εκει..Μάλλον πριν 2-3 χρόνια ήταν κοκκινομάλλα ή την άλλαξαν.
Αν την άλλαξαν καλά της έκαναν...
Είναι κ ένας φουσκωτός πολύ μορφονιός κ δίμετρος.
δεν σε πανε οι παραθεσεις μανα μου χαχαχαχαχαχαχαΕγω εχω πολυ καλη αεροβια ικανοτητα και φυσικη κατασταση αλλα δεν μαρεσει ΤΕΛΟΣ.
ΤΕΛΟΣ
Ρε φιλε ειναι οι βασικοτερες πολυαθρικες ασκησεις για ολο το σωμα και οι βασικοτερες λειτουργικες ρε φιλε! Που περα απτην δουλεια που κανουν στο εξωτερικο κομματι του σωματος σου , χρειαζονται στην καθημερινοτητα σου για καλη μυοσκελετικη υγεια ειδικα οι αρσεις εστω και αν τις κανεις με μηδεν κιλα ρε ΦΙΛΕ. Και μην ακουω παπαπριες, αλλο νε λες εσυ οτι δεν γουσταρεις να κουραστεις και αλλο οτι ειναι αχρειαστες οι βασικοτερες ασκησεις για το σωμα..
Σε τύπου μαραθώνιο έχω τρέξει δυο φορές. Μία στο Αίγιο 7χμ αγώνα μνήμης για το σεισμό και μία στην Αθήνα τη μικρότερη διαδρομή 3 χμ. Είχα πεθάνει χαχα. Και στο τέλος έφαγα το τελειότερο σάντουιτς γίγας που υπήρξε ποτέ. *P
πριν επρεπε να το φας
να μαζευες τα ξερατα σου στη διαδρομη
αφου κωλοβαρας ολη μερα γτ δεν γραφεσαι πυγμαχια στον αρη?θα σταματησεις να τρως κ μαπες κ χλεπες στα τραπεζακια της σχολης σου