Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μεχρι να κατηγορισουμε τον γυμναστη ας βρουμε πρωτα μηπως δεν καταλαβαιναμε αυτο που μας ελεγε να κανουμε και καναμε τα δικα μας... Σιγουρα υπαρχουν πολοι ασχετοι-ες στο επαγγελμα που εινα για κρεμασμα αλλα καμια φορα φταινε πολλα παραπανω απτην ασχετοσυνη του γυμναστη για ενα τραυματισμο  ;) Πολλοι παραγοντες..
99% ήταν θέμα πίεσης που μου ανέβασε κιλά. :)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Kai παλι λαθος εισαι....ασε δεν ειναι να συζηταμε τα δυο μας  :-*
ε δε νομιζω...σιγουρα θα σου εχουν τυχει περιπτωσεις που λεω...δε λεω οτι ειναι ολοι και ολες ετσι ρε παιδι μου αλλα τωρα τελευταια ειναι πολυ της μοδος το περσοναλ...

ασχετο ,θα τρεξεις στο μαραθωνιο στην αθηνα η βαριεσαι?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.383
Πόντοι
266

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ε δε νομιζω...σιγουρα θα σου εχουν τυχει περιπτωσεις που λεω...δε λεω οτι ειναι ολοι και ολες ετσι ρε παιδι μου αλλα τωρα τελευταια ειναι πολυ της μοδος το περσοναλ...

ασχετο ,θα τρεξεις στο μαραθωνιο στην αθηνα η βαριεσαι?
Δεν τρεχω μαραθωνιο μανα μ δεν εχω γονατα και ορεξη για τετοιου ειδους ασκηση..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αληθεια θα δηλωσει κανεις για μαραθωνιο? για τα 10χλμ λεω,οχι τα 42 εννοειται...πλακα θα χει,τιγκα κοσμος και θα σου μεινει και η εμπειρια..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βρε κανεναν δεν υπερασπιζομε αλλα δεν κατηγορω κιολας αν δεν ξερω λεπτομεριες  ;)
Αγίου Δημητρίου...μια κοκκινομάλλα...πάνε να την ρωτήσεις για το περιστατικό. :birdman:

Σίγουρα θα με θυμάται και ας πέρασαν 2-3 χρόνια,γκομενάκια σαν εμένα δεν συναντάς κάθε μέρα. :birdman:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
οπα ρε denise masino μη χεσω... :2funny:  κανεις μονο zercher squats με 130 κιλα?  :2funny:
Βρε κεμπρεσελασιε δεν αγαπω τρεξιμο κανω 40 λεπτα μαξ μια ζωη και εχω υπερτραυματισμενα γονατα,,επισης ειμαι πρωην καλυμβητρια αρα μισουμε τρεξιμο... Δεν ειναι ολοι για ολα με τον ιδιο τροπο

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αγίου Δημητρίου...μια κοκκινομάλλα...πάνε να την ρωτήσεις για το περιστατικό. :birdman:

Σίγουρα θα με θυμάται και ας πέρασαν 2-3 χρόνια,γκομενάκια σαν εμένα δεν συναντάς κάθε μέρα. :birdman:

αφου κωλοβαρας ολη μερα γτ δεν γραφεσαι πυγμαχια στον αρη?θα σταματησεις να τρως κ μαπες κ χλεπες στα τραπεζακια της σχολης σου  :birdman:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.383
Πόντοι
266

την πηδηξες;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Που μωρε στον πολυνικη??η στο αντεργκραουντ???

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.383
Πόντοι
266
Βρε κεμπρεσελασιε δεν αγαπω τρεξιμο κανω 40 λεπτα μαξ μια ζωη και εχω υπερτραυματισμενα γονατα,,επισης ειμαι πρωην καλυμβητρια αρα μισουμε τρεξιμο... Δεν ειναι ολοι για ολα με τον ιδιο τροπο
και εγω το μισω
μονο βαρη
αντε και κανα ποδηλατο

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι