Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Πάντως έχω παρατηρήσει φέτος τουλάχιστον στις παραλίες που πηγαίνω εγώ ότι πιο πολλές είναι οι 35αρες και άνω που είναι fit σε σχέση με νεαρότερες ηλικίες. Είναι κρίμα τα περισσότερα κοριτσάκια 20-25 χρονών να τα βλέπεις με κυτταρίτιδα και υπερμεγέθη οπίσθια δείγμα κυρίως κακής διατροφής
Και ένα άλλο φαινόμενο που έχω παρατηρήσει φέτος: Οι περισσότερες φοράνε ένα νούμερο μικρότερο μαγιό από το κανονικό κάτι που είναι τελείως αντιαισθητικό …
Τα μαγιο μπραζιλιαν οι κωλοι ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ  :rockon:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
...οχι οτι παιζει ρολο η κυτταριτιδα στο αν θα τη γαμησεις η οχι...στα 20 ακομη το σωμα οτι και να του κανεις ωραιο θα ειναι(εκτος αν μιλαμε για φακλανα) ...

Μπα φίλε εμένα η  αρκετή κυταρρίτιδα μου γαμάει τις κόρες των ματιών. Αν είναι ελάχιστο κάτι γίνεται.. Πίνω μερικά μπυρόνια και μετά γαμάω

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Στην παραλία φαίνεται τι είναι ο καθένας  :sunglasses:
Το αστείο είναι ότι όλες οι γκόμενες οι οποίες είναι λεπτές, αλλά με φρικαλέα κυταρρίτιδα το παίζουν ντίβες τα βράδια με τα φορέματα όπου κρύβουν τις ατέλειες και τον σοβά.
:rockon: :rockon: :rockon:

Αμην  :priest:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπα φίλε εμένα η  αρκετή κυταρρίτιδα μου γαμάει τις κόρες των ματιών. Αν είναι ελάχιστο κάτι γίνεται.. Πίνω μερικά μπυρόνια και μετά γαμάω
δεν ειπα να ναι σα πιτογυρο ...ειδα 2 στην παραλια πριν λιγες μερες που κατσανε διπλα μου  και ητανε γυρω στα 20-25...ειχαν και στον κωλο και στα μπουτια αλλα ηταν καλλιγραμμες και καθολου δε με πειραξε...

απλως με τις δικες μας εχει ξεφυγει η κατασταση...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
δεν ειπα να ναι σα πιτογυρο ...ειδα 2 στην παραλια πριν λιγες μερες που κατσανε διπλα μου  και ητανε γυρω στα 20-25...ειχαν και στον κωλο και στα μπουτια αλλα ηταν καλλιγραμμες και καθολου δε με πειραξε...

απλως με τις δικες μας εχει ξεφυγει η κατασταση...
Αυτες που λες σε αλλη χωρα τις ειδες??

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.385
Πόντοι
266
εγω παντως τωρα που γαμαω μια 65αρα
ειναι φωτια
ουτε κυταριτιδες ουτε τιποτα
μπουμπουκι ειναι
μου αγορασε και ακριβα βρακια αρμανι,μου δινει και τις βενζινες
μπομπα,επενδυσαρα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
φορανε και μπραζιλιαν οι σαπιοκωλες

Αυτο ξαναπες το! Παω κ εγω παραλια και βλεπω ολα τα χοντρα τερατα με μπραζιλιαν! Που πας μωρη ελλεινηδα μπριζολα? Δε βλεπεις οτι εισαι σα σκατα και ο κωλος σου παει να φτασει μεχρι το γονατο? ΕΛΕΟΣ!  :headbang: :headbang: :headbang:

Μπα φίλε εμένα η  αρκετή κυταρρίτιδα μου γαμάει τις κόρες των ματιών. Αν είναι ελάχιστο κάτι γίνεται.. Πίνω μερικά μπυρόνια και μετά γαμάω

Ετσι! ΓΑΜΩ την κυτταριτιδα!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο ξαναπες το! Παω κ εγω παραλια και βλεπω ολα τα χοντρα τερατα με μπραζιλιαν! Που πας μωρη ελλεινηδα μπριζολα? Δε βλεπεις οτι εισαι σα σκατα και ο κωλος σου παει να φτασει μεχρι το γονατο? ΕΛΕΟΣ!  :headbang: :headbang: :headbang:

Ετσι! ΓΑΜΩ την κυτταριτιδα!
Ξαναλεω τα μαγιο μπραζιλιαν οι κωλοι ποντιακοι!!! δυστυχως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom