pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τελικα μαλλον δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην ευχεται να ηταν 7-8 ποντους ψηλοτερος και 7-8 κιλα λεπτοτερος.
Τελικα μαλλον δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην ευχεται να ηταν 7-8 ποντους ψηλοτερος και 7-8 κιλα λεπτοτερος.
ρε πιτσιποπινι παγωτο θελουμε, οχι παγακι
ειναι ενα καλο Κ.Α.Π.Η. εδω κοντα...θα κανετε και μπανια...
Καλά του πες του μαλάκα...άκου [size=40pt]30 χρονών[/size] κοπέλα να σε λέει μπάμπω!!!!
δεν πρέπει να μένει και καμιά βιταμίνη βέβαιαΤο σπαμ του αιώνα σήμερα αλλά @@, εμείς να είμαστε καλά!
Παγωτά δεν φτιάχνω-ήθελα παγωτομηχανή αλλά δεν έχω καθόλου χώρο προς το παρόν.
Λοιπόν!
Πήρα θηκούλες από τα τζάμπο για γρανιτάκια. Είναι συσκευασία που έχει 6 τεμάχια κι έχει 99 λεπτά.
Πορτοκάλι έχω φτιάξει μονάχα γτ έχω έρωτα με δαύτο.
Σε λίγο βραστό νερό λιώνεις 2 κουταλιές ζάχαρη. Ξύνεις λίγο τη φλούδα του πορτοκαλιού γτ εκεί είναι όλο το άρωμα, και μετά το σουρώνεις μην έχει κομματάκια μέσα. Βάζεις και το χυμό 2 πορτοκαλιών και το χύνεις στη συσκευασία.
Ε σε κανά 2 ώρες είναι έτοιμο!
Θέλω να κάνω και με ποτάαααα μέσα που γίνεσαι λίγο ντέφι άμα φας 5-6, αλλά δε θυμάμαι πώς γίνεται και είναι με ορισμένα ποτά μόνο.
δεν πρέπει να μένει και καμιά βιταμίνη βέβαια
το έχω κάνει με έτοιμο χυμό, αλλά έγινε αρκετά σκληρή γρανίτα και είχε λίγο νερουλή γεύση :S
..ετσι! , ήγγικεν το πλήρωμα του χρόνου μικρή λολλίτα ! .....να ξέρεις άμα τα αφήσεις πολύ ...μετά ο ένας σου ξυνίζει ο άλλος σου μυρίζει ! ;)Άντε να βρω και κανά γκομενάκι επιτέλους.
αν εισαι καμμια μπαμπογρια 35αρα και βαλε που ξαφνικα θελει να γινει κορμαρα αστο...
για τη βελβι μιλαμε...δες τι τρωει (δεν εννοω πουτσες) και θα καταλαβεις...Φίλε μου είσαι λάθος. Μια γυναίκα στα 35 όχι μόνο να σφίξει μπορεί αλλά και να αναπτυχθεί μυϊκά μπορεί.
Βασικές προϋποθέσεις: Καλή υγεία, υπομονή, σωστή διατροφή και σωστή καθοδήγηση από έμπειρο γυμναστή.
Δηλαδή πιστεύετε ότι η βέλβυ είναι μια [size=40pt]τριαντάρα [/size]με σωματική κατάσταση [size=40pt]σαραντάρας [/size];;;;για τη βελβι μιλαμε...δες τι τρωει (δεν εννοω πουτσες) και θα καταλαβεις...
σαφως και μια γυναικα και στα 40 μπορει να φτιαξει αλλα με τι κοπο...και πρεπει και να το θελει...
Ήδη ήρθε το πλήρωμα και μου ξινίζουν όλοι...ετσι! , ήγγικεν το πλήρωμα του χρόνου μικρή λολλίτα ! .....να ξέρεις άμα τα αφήσεις πολύ ...μετά ο ένας σου ξυνίζει ο άλλος σου μυρίζει ! ;)
για τη βελβι μιλαμε...δες τι τρωει (δεν εννοω πουτσες) και θα καταλαβεις...
σαφως και μια γυναικα και στα 40 μπορει να φτιαξει αλλα με τι κοπο...και πρεπει και να το θελει...
για τη βελβι μιλαμε...δες τι τρωει (δεν εννοω πουτσες) και θα καταλαβεις...
βελβι...
βελβυ πως παει το γυμναστηριο;
εχεις προοδο;
παντως οι γυναικες δεν ειναι δυσκολο να κανουν ενα καλο κορμακι
απλα προσεξε την διατροφη σου
βελβυ πως παει το γυμναστηριο;
εχεις προοδο;
παντως οι γυναικες δεν ειναι δυσκολο να κανουν ενα καλο κωλαρακι
Μπύρα αντί για γυμναστηρίο;;;Ε δεν άλλαξε κάτι από χτες χαχαχα
Και σήμερα δε θα προλάβω, θα πάω για καμιά μπύρα, οπότε αύριο πάλι.
Μπύρα αντί για γυμναστηρίο;;;
Μόνο μην το παρακάνεις ρε κ πιαστείς.
σε φαγαν τα μελια με τον γκομενο...E θα κάνω να τον δω 2 μήνες γιατί φεύγει για καλοκαίρι. Τι να κάνω? Φταίω?? *P
Kαι περνάει το γυμναστήριο σε δεύτερη μοίρα....αίσχος,πείτε τα της οι φουσκωτοί...καλά κάνετε.σε φαγαν τα μελια με τον γκομενο...