E θα κάνω να τον δω 2 μήνες γιατί φεύγει για καλοκαίρι. Τι να κάνω? Φταίω?? *P
ωχ , ......θα σέρνεται ...το παλληκάρι (θα του πετάξει τα :o ..εξω)
E θα κάνω να τον δω 2 μήνες γιατί φεύγει για καλοκαίρι. Τι να κάνω? Φταίω?? *P
γενικα πολυ μικρο ποσοστο γυναικων ασχολουνται σοβαρα για να αναπτυχθουν μυικα..οσες βλεπονται ερχονται για σοσιαλαιζινγκ και για να φανε πεσιμο απο καναν καρουμπαλο και να ανεβουν ψυχολογικα,ενω οι υπολοιπες για να πεσουνε τα ξυγκια..Φίλε μου είσαι λάθος. Μια γυναίκα στα 35 όχι μόνο να σφίξει μπορεί αλλά και να αναπτυχθεί μυϊκά μπορεί.
Βασικές προϋποθέσεις: Καλή υγεία, υπομονή, σωστή διατροφή και σωστή καθοδήγηση από έμπειρο γυμναστή.
Που γράφτηκες γυμναστήριο για να το προσπαθήσεις;;;Μπράβο μου τελικά!
Θα σκάσει μύτη καμιά μέρα έτσι το βελβάκι...
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=23785.0;attach=429418;image[/img[/URL]]
και θα τριβετε τα μάτια σας ;D
[/quote]
Χαχαχα είναι αηδία το σώμα της για μένα, συν ότι ΠΟΤΕ δε θα έκανα τατουάζ εκεί χαχαχα
Χαχαχα είναι αηδία το σώμα της για μένα, συν ότι ΠΟΤΕ δε θα έκανα τατουάζ εκεί χαχαχα
Ούτε το δα το τατουάζ.Χαχαχα είναι αηδία το σώμα της για μένα, συν ότι ΠΟΤΕ δε θα έκανα τατουάζ εκεί χαχαχα
ποσα κιλα εισαι βελβυ?εχεις κ σκολιωση περα απο την πεταχτη κοιλια κ τις κοκκαλες?
γενικα πολυ μικρο ποσοστο γυναικων ασχολουνται σοβαρα για να αναπτυχθουν μυικα..οσες βλεπονται ερχονται για σοσιαλαιζινγκ και για να φανε πεσιμο απο καναν καρουμπαλο και να ανεβουν ψυχολογικα,ενω οι υπολοιπες για να πεσουνε τα ξυγκια..
για να αλλαξεις σοβαρα το σωμα σου,πρεπει να αλλαξεις τη ζωη σου πρωτα..οσο μεγαλωνει μια γυναικα θεωρητικα εχει και περισσοτερες υποχρεωσεις που βαζουν τη γυμναστικη σε δευτερη μοιρα..αν κανει αυτα που γραφεις θα δει διαφορα..και στο δικο μου τζυμ υπαρχει μια κυρια γυρω στα 40παρα που περναει και πεφτουνε σαγονια..οι πιθανοτητες ομως δεν ειναι με αυτο το ενδεχομενο..η βελβυ ειναι κλασσικο δειγμα καλοκαιρινου τουριστα που θα βολοδερνει για κανα διμηνο μερα παρα μερα στο τζυμ μεχρι να το σταματησει τελειως πριν τις καλοκαιρινες της διακοπες..ο κυριος λογος που δεν προκειται να δει διαφορα δεν ειναι οτι κανει λαθος προπονηση για μικρο χρονικο διαστημα,αλλα το γεγονος οτι τρωει μπουρδες..στην περιπτωση της και με δεδομενα τα προβληματα που λεει οτι εχει το τζυμ δεν ειναι απλα χασιμο χρονου,αλλα και αναιτια εκθεση σε κινδυνο..
Δεν θυμασαι χθες, που ποσταριστηκε ενα γαμησι στα τεσσερα, και εκεινη ειδε μονο τη χρυση καδενα του τύπου?Ούτε το δα το τατουάζ.
για να αλλαξεις σοβαρα το σωμα σου,πρεπει να αλλαξεις τη ζωη σου πρωτα..οσο μεγαλωνει μια γυναικα θεωρητικα εχει και περισσοτερες υποχρεωσεις που βαζουν τη γυμναστικη σε δευτερη μοιρα..
κωλοι εξω να φαινεται η κυτταριτιδα και οι σαπιες κοιλιες...Πάντως έχω παρατηρήσει φέτος τουλάχιστον στις παραλίες που πηγαίνω εγώ ότι πιο πολλές είναι οι 35αρες και άνω που είναι fit σε σχέση με νεαρότερες ηλικίες. Είναι κρίμα τα περισσότερα κοριτσάκια 20-25 χρονών να τα βλέπεις με κυτταρίτιδα και υπερμεγέθη οπίσθια δείγμα κυρίως κακής διατροφής
Και ένα άλλο φαινόμενο που έχω παρατηρήσει φέτος: Οι περισσότερες φοράνε ένα νούμερο μικρότερο μαγιό από το κανονικό κάτι που είναι τελείως αντιαισθητικό …
Πάντως έχω παρατηρήσει φέτος τουλάχιστον στις παραλίες που πηγαίνω εγώ ότι πιο πολλές είναι οι 35αρες και άνω που είναι fit σε σχέση με νεαρότερες ηλικίες. Είναι κρίμα τα περισσότερα κοριτσάκια 20-25 χρονών να τα βλέπεις με κυτταρίτιδα και υπερμεγέθη οπίσθια δείγμα κυρίως κακής διατροφής
Και ένα άλλο φαινόμενο που έχω παρατηρήσει φέτος: Οι περισσότερες φοράνε ένα νούμερο μικρότερο μαγιό από το κανονικό κάτι που είναι τελείως αντιαισθητικό …
Respect απλα.....γενικα πολυ μικρο ποσοστο γυναικων ασχολουνται σοβαρα για να αναπτυχθουν μυικα..οσες βλεπονται ερχονται για σοσιαλαιζινγκ και για να φανε πεσιμο απο καναν καρουμπαλο και να ανεβουν ψυχολογικα,ενω οι υπολοιπες για να πεσουνε τα ξυγκια..
για να αλλαξεις σοβαρα το σωμα σου,πρεπει να αλλαξεις τη ζωη σου πρωτα..οσο μεγαλωνει μια γυναικα θεωρητικα εχει και περισσοτερες υποχρεωσεις που βαζουν τη γυμναστικη σε δευτερη μοιρα..αν κανει αυτα που γραφεις θα δει διαφορα..και στο δικο μου τζυμ υπαρχει μια κυρια γυρω στα 40παρα που περναει και πεφτουνε σαγονια..οι πιθανοτητες ομως δεν ειναι με αυτο το ενδεχομενο..η βελβυ ειναι κλασσικο δειγμα καλοκαιρινου τουριστα που θα βολοδερνει για κανα διμηνο μερα παρα μερα στο τζυμ μεχρι να το σταματησει τελειως πριν τις καλοκαιρινες της διακοπες..ο κυριος λογος που δεν προκειται να δει διαφορα δεν ειναι οτι κανει λαθος προπονηση για μικρο χρονικο διαστημα,αλλα το γεγονος οτι τρωει μπουρδες..στην περιπτωση της και με δεδομενα τα προβληματα που λεει οτι εχει το τζυμ δεν ειναι απλα χασιμο χρονου,αλλα και αναιτια εκθεση σε κινδυνο..