Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Φίλε μου είσαι λάθος. Μια γυναίκα στα 35 όχι μόνο να σφίξει μπορεί αλλά και να αναπτυχθεί μυϊκά μπορεί.
Βασικές προϋποθέσεις: Καλή υγεία, υπομονή, σωστή διατροφή και σωστή καθοδήγηση από έμπειρο γυμναστή.
γενικα πολυ μικρο ποσοστο γυναικων ασχολουνται σοβαρα για να αναπτυχθουν μυικα..οσες βλεπονται ερχονται για σοσιαλαιζινγκ και για να φανε πεσιμο απο καναν καρουμπαλο και να ανεβουν ψυχολογικα,ενω οι υπολοιπες για να πεσουνε τα ξυγκια..

για να αλλαξεις σοβαρα το σωμα σου,πρεπει να αλλαξεις τη ζωη σου πρωτα..οσο μεγαλωνει μια γυναικα θεωρητικα εχει και περισσοτερες υποχρεωσεις που βαζουν τη γυμναστικη σε δευτερη μοιρα..αν κανει αυτα που γραφεις θα δει διαφορα..και στο δικο μου τζυμ υπαρχει μια κυρια γυρω στα 40παρα που περναει και πεφτουνε σαγονια..οι πιθανοτητες ομως δεν ειναι με αυτο το ενδεχομενο..η βελβυ ειναι κλασσικο δειγμα καλοκαιρινου τουριστα που θα βολοδερνει για κανα διμηνο μερα παρα μερα στο τζυμ μεχρι να το σταματησει τελειως πριν τις καλοκαιρινες της διακοπες..ο κυριος λογος που δεν προκειται να δει διαφορα δεν ειναι οτι κανει λαθος προπονηση για μικρο χρονικο διαστημα,αλλα το γεγονος οτι τρωει μπουρδες..στην περιπτωση της και με δεδομενα τα προβληματα που λεει οτι εχει το τζυμ δεν ειναι απλα χασιμο χρονου,αλλα και αναιτια εκθεση σε κινδυνο..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπράβο μου τελικά! :cheesy:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Θα σκάσει μύτη καμιά μέρα έτσι το βελβάκι...

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=23785.0;attach=429418;image[/img[/URL]]

και θα τριβετε τα μάτια σας  ;D

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θα σκάσει μύτη καμιά μέρα έτσι το βελβάκι...

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=23785.0;attach=429418;image[/img[/URL]]

και θα τριβετε τα μάτια σας  ;D
[/quote]

Χαχαχα είναι αηδία το σώμα της για μένα, συν ότι ΠΟΤΕ δε θα έκανα τατουάζ εκεί χαχαχα

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Χαχαχα είναι αηδία το σώμα της για μένα, συν ότι ΠΟΤΕ δε θα έκανα τατουάζ εκεί χαχαχα

ποσα κιλα εισαι βελβυ?εχεις κ σκολιωση περα απο την πεταχτη κοιλια κ τις κοκκαλες?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γενικα πολυ μικρο ποσοστο γυναικων ασχολουνται σοβαρα για να αναπτυχθουν μυικα..οσες βλεπονται ερχονται για σοσιαλαιζινγκ και για να φανε πεσιμο απο καναν καρουμπαλο και να ανεβουν ψυχολογικα,ενω οι υπολοιπες για να πεσουνε τα ξυγκια..

για να αλλαξεις σοβαρα το σωμα σου,πρεπει να αλλαξεις τη ζωη σου πρωτα..οσο μεγαλωνει μια γυναικα θεωρητικα εχει και περισσοτερες υποχρεωσεις που βαζουν τη γυμναστικη σε δευτερη μοιρα..αν κανει αυτα που γραφεις θα δει διαφορα..και στο δικο μου τζυμ υπαρχει μια κυρια γυρω στα 40παρα που περναει και πεφτουνε σαγονια..οι πιθανοτητες ομως δεν ειναι με αυτο το ενδεχομενο..η βελβυ ειναι κλασσικο δειγμα καλοκαιρινου τουριστα που θα βολοδερνει για κανα διμηνο μερα παρα μερα στο τζυμ μεχρι να το σταματησει τελειως πριν τις καλοκαιρινες της διακοπες..ο κυριος λογος που δεν προκειται να δει διαφορα δεν ειναι οτι κανει λαθος προπονηση για μικρο χρονικο διαστημα,αλλα το γεγονος οτι τρωει μπουρδες..στην περιπτωση της και με δεδομενα τα προβληματα που λεει οτι εχει το τζυμ δεν ειναι απλα χασιμο χρονου,αλλα και αναιτια εκθεση σε κινδυνο..
  :thumbsup:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
για να αλλαξεις σοβαρα το σωμα σου,πρεπει να αλλαξεις τη ζωη σου πρωτα..οσο μεγαλωνει μια γυναικα θεωρητικα εχει και περισσοτερες υποχρεωσεις που βαζουν τη γυμναστικη σε δευτερη μοιρα..

Πάντως έχω παρατηρήσει φέτος τουλάχιστον στις παραλίες που πηγαίνω εγώ ότι πιο πολλές είναι οι 35αρες και άνω που είναι fit σε σχέση με νεαρότερες ηλικίες. Είναι κρίμα τα περισσότερα κοριτσάκια 20-25 χρονών να τα βλέπεις με κυτταρίτιδα και υπερμεγέθη οπίσθια δείγμα κυρίως κακής διατροφής
Και ένα άλλο φαινόμενο που έχω παρατηρήσει φέτος: Οι περισσότερες φοράνε ένα νούμερο μικρότερο μαγιό από το κανονικό κάτι που είναι τελείως αντιαισθητικό …

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως έχω παρατηρήσει φέτος τουλάχιστον στις παραλίες που πηγαίνω εγώ ότι πιο πολλές είναι οι 35αρες και άνω που είναι fit σε σχέση με νεαρότερες ηλικίες. Είναι κρίμα τα περισσότερα κοριτσάκια 20-25 χρονών να τα βλέπεις με κυτταρίτιδα και υπερμεγέθη οπίσθια δείγμα κυρίως κακής διατροφής
Και ένα άλλο φαινόμενο που έχω παρατηρήσει φέτος: Οι περισσότερες φοράνε ένα νούμερο μικρότερο μαγιό από το κανονικό κάτι που είναι τελείως αντιαισθητικό …
κωλοι εξω να φαινεται η κυτταριτιδα και οι σαπιες κοιλιες...

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6

σωστος τυπε. οι περισσοτερες φοιτητριες βαριουνται να μαγειρεψουνε και αμα δεν τους στειλει κανα σωστο φαι η μαμα τρωνε ολη τη μερα σαπιλα. δυστηχως αμα θες να φας σωστα χωρις να μαγειρευεις χρειαζεται πολυ χρημα. τουλαχιστον τρεχουν ολη τη μερα απο δω και απο κει και καινε καμια θερμιδα δε παχαινουν ευκολα αλλα η κυτταριτιδα μενει.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στην παραλία φαίνεται τι είναι ο καθένας  :sunglasses:
Το αστείο είναι ότι όλες οι γκόμενες οι οποίες είναι λεπτές, αλλά με φρικαλέα κυταρρίτιδα το παίζουν ντίβες τα βράδια με τα φορέματα όπου κρύβουν τις ατέλειες και τον σοβά.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πολλες κανουν γυμναστικη, ειναι στεκες και παλι εχουν...

η διατροφη  παιζει ρολο ΑΛΛΑ ως συνηθως τα γονιδια ειναι που κανουν ολη τη ζημια(η το αντιθετο)

απλως οι σημερινες 20αρες δε τρωνε καθολου καλα με αποτελεσμα να εχεις: χαλια διατροφη+γενετικη προδιαθεση+ελλειψη γυμναστικης=σαπιοκωλα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
...οχι οτι παιζει ρολο η κυτταριτιδα στο αν θα τη γαμησεις η οχι...στα 20 ακομη το σωμα οτι και να του κανεις ωραιο θα ειναι(εκτος αν μιλαμε για φακλανα) ...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Respect απλα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom