Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
O πιο σωστος εδω μεσα,ο αλλος της ελεγε να κανει αρσεις θανατου :jerking:

αφου μαλακιζεται και η ιδια. το γυμναστηριο ειναι πεταμενα λεφτα στη περιπτωση της, δεν εχει τιποτα να της προσφερει με τα βαρη. να παρει λαστιχα και να κανει ειδικες ασκησεις που θα της πει ο φυσιοθεραπευτης στο σπιτι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλά είπαμε δεν είμαι και τόσο, έχω λίγο νεύρο μέσα μου. *P
Αλλά τώρα αν πω ότι έχω και στη μέση μου πρόβλημα? χαχα

Γενικά η σπονδυλική μου είναι γτπ. Όλη σχεδόν. Τέσπα. Φχαριστώωωωω

Είπα και πριν μωρέ, δεν θα το έχω κι ευαγγέλιο, απλά προτάσεις. Κυρίως από Κουάρ δλδ που όσο να'ναι την εμπιστεύομαι σε όλα αυτά.

η κουαρ δε σε εχει εξετασει, ο φυσιοθεραπευτης σου σε εχει. τελος το γυμναστηριο για σενα.
υ.γ. για τη ρημαδομεση σου να πεφτεις καθε μερα μπρουμυτα τεντωμενα χερια και ποδια και να σηκωνεις δεξι χερι με αριστερο ποδι και αντιστοιχα (τεντωμενα λεμε). 2 σετ των 15 επαναληψεων.
με τις ευχες του φυσιοθεραπευτη σου πρωτα.

Επισκέπτης
αφου μαλακιζεται και η ιδια. το γυμναστηριο ειναι πεταμενα λεφτα στη περιπτωση της, δεν εχει τιποτα να της προσφερει με τα βαρη. να παρει λαστιχα και να κανει ειδικες ασκησεις που θα της πει ο φυσιοθεραπευτης στο σπιτι.
Γενικα το γυμναστηριο ειναι πεταμενα λεφτα,τα γυμναστηρια τα εφαγα στη μαπα απο το 95,σταματησα πριν 5 χρονια γιατι πηρα βαρη και κανω στο σπιτι μου,το κλιμα με τον κακουρομαλακα σφιχτη παντωγνωστη δεν μου ταιριαζει,ας πηγαινουν αυτοι που το επιπεδο τους ειναι τετοιο.
Οποιος εχει χρονο να παει να κανει και να μαθει ενα αθλημα και οχι να σηκωνει σακια με πατατες.
End of story.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θέλω βοήθεια, μη με γράψετε, είναι κρίμα. :helpplea:

Λοιπόν όπως έχω πει ξεκίνησα γυμναστήριο, σκοπός είναι να πηγαίνω μια φορά τη μέρα, 5 μέρες τη βδομάδα. Έκανα την 4η μέρα σήμερα. :sunglasses:

Καλά προφανώς και δεν προσέχει κανείς κανένα, ίσα που μου λένε στο περίπου τι να κάνω, ε και κοιτάω και από άλλους. Αλλά θέλω έτσι μια πρόταση ρε σεις, να μου βγάλουν όσοι γνωρίζουν, μια ρουτίνα για να κάνω. Κάνω γύρω στη μία με μιάμιση ώρα. Αλλά ό,τι μου'ρθει.
Αναφέρω ας πούμε τι έκανα σήμερα:

15' ποδήλατο
5' τρέξιμο-5'γρήγορα περπάτημα
10' στεπ-ανέβηκα 60 ορόφους χαχα
Κοιλιακούς κανονικούς και πλάγιους
Ραχιαίους
Προσαγωγούς-απαγωγούς
Ένα leg extension
Γλουτούς
διατάσεις
5' γρήγορο περπάτημα

Σε όλα τα παραπάνω έκανα 4x12 με 15 κιλά.
Ήθελα να κάνω κι ένα leg curl που έχει αλλά δεν έφτανα το μηχάνημα ρε. :huh:
Τι να κάνω κάθε μέρα? Πείτε ασκησούλες, άμα δεν καταλάβω κάτι θα το ψάξω σε βίντεο στο youtube.
Μη με γράψετε, δεν ξέρω τι να κάααανω.

κοιλιακους με αυχενικο  :jerking:

μονο με στηριξη κεφαλιου.

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
27
Πόντοι
1
Παίρνω αμινοξέα και κρεατινη στη μιση ποσότητα από αυτά που λένε οι συσκευασίες πάνω και κάνω εντελώς υγιεινη διατροφή μαζί με βιταμίνες supradine. Οκ σωμα έχει αρχίσει να δείχνει και κάνω κάθε μερα 45 λεπτά αεροβια και 1 ωρα βάρη έχοντας χωρίσει σε 3 μυικες ομαδες. Με τη κοπέλα ολα οκ λίγο πεσμένος σεξουαλικά (ως ορεξη, το πεος είναι ψιλοκαταρτι) όμως...

θέλω να κοιμαμαι σαν πουστης.

παίρνω και whey gold περί τα 1-2 scoop τη μερα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.home-gym-bodybuilding.com/image-files/body-solid-deluxe-cable-crossover.jpg[/img[/URL]]

ξέρει κανείς τις διαστάσεις από αυτό γιατί θέλω να κατασκευάσω ένα
υλικά υπάρχουν όπως επίσης ηλεκτροκολλήσεις,οξυγονοκολλήσεις,τροχοί απλά δεν έχω τις κατάλληλες διαστάσεις.
[/quote]

Μπορείς κάλλιστα να προσομοιώσεις  τροχαλία στο σπίτι με λάστιχα με μεγάλη επιτυχία. Και βέβαια δε μιλάω για τα απλά λάστιχα αλλά αυτά που μπορείς να προσθέσεις περισσότερα από ένα σε κάθε λαβή.

Επισκέπτης
Όταν γράφτηκες στο γυμναστήριο σου ζήτησαν χαρτί γιατρού?
Τους ανέφερες τα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη?
Αν ναι κακώς σε δέχτηκαν γιατί εκεί ΔΕΝ μπορούν να σου βγάλουν πρόγραμμα γιατί ΔΕΝ γνωρίζουν.
Πρόγραμμα μπορεί να σου βγάλει μόνο φυσιοθεραπευτής και εκεί να απευθυνθείς.
Αν έχεις πρόβλημα με τη μέση μακριά από όρθιο ποδήλατο!
Καλύτερη άσκηση σε αυτές τις περιπτώσεις το κολύμπι και το καθιστό ποδήλατο.  
σωστος εκτος και αν ο γυμναστης σου εχει και πτυχιο φυσικοθεραπειας!! οπως ο δικος μου οποτε μπορει να παρει τραυματια, αφου βεβαια κανει γνωματευση ορθοπεδικος και να τον κανει καλα!!

O πιο σωστος εδω μεσα,ο αλλος της ελεγε να κανει αρσεις θανατου :jerking:
οι αρσεις θανατου ειναι ο σκοπος του γυμναστη.. δηλαδη οταν θα δυναμωσεις και μετα απο μηνες δουλειας θα πρεπει να μπορεσει να μπει αρσεις θανατου. αμα δεν μπορει τοτε παει να πει οτι δνε εχει γινει καλα και θελει και αλλη δουλεια. γενικα μην φοβαστε αυτες τις ασκησεις. και αρσεις θανατου μπορεις να κανεις και με σκετη μπαρα (20κ). μην βλεπετε τους προ που παιζουν 200-250 κιλα και τρομαζεται. ενας υγιης ανθρωπος μπορει να κανει και αρσεις και goodmorning αλλα με τα κιλα που μπορει να σηκωσει.. αυτα περι επικινδυνοτητας ειναι μαλακιες των γυμναστων γιατι δεν μπορουν να κρινουν ποτε καποιος ειναι ετοιμος να το κανει γιατι ειναι ασχετοι και φοβουνται.. εδω δεν αφηνουν τον κοσμο να κανει σκουοτ οτι και καλα επιβαρυνει.. δεν γινεται να γυμναστεις χωρις να επιβαρυνεις αρθρωσεις κτλ. δηλαδη οι πιεσεις παγκου δεν επιβαρυνουν ομους αγκωνες? γιατι τις κανουν ολοι τοτε!?!?

οι ραχιαιοι με ρωμαικη καρεκλα φτανουν μεχρι ενα σημειο (στο 15-20%) της ενδυναμωσης μετα αναγκαστικα πρεπει να μπεις deadlifts cleans goodmorning για να τους χτισεις...

κοιλιακους με αυχενικο  :jerking:

μονο με στηριξη κεφαλιου.
κοιλιακοι δεν ειναι μονο τα ροκανισματα. το κατω μερος των κοιλιακων γυμναζεται με leg raises
www.youtube.com/watch?v=3gI2SuaSYDk]http://www.youtube.com/watch?v=3gI2SuaSYDk[/url[/video]]

οσο για αυτον που εχει το προβλημα που συζηταμε τωρα αμα στο γυμναστιριο δεν τον βοηθανε ας σταματησει να τους πληρωνει αφου δεν κανουν δουλεια και ας παει σε καποιο αλλο. ευτυχως αλλα δεν ειναι ολα τα gym ιδια. και να μην ακουει ερασιτεχνες οπως εμεις γιατι οσες γνωσεις και να εχουμε ξερουμε πραγματα για τον εαυτο μας και ο καθενας ειναι εντελως διαφορετικος...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χαλαρωστε...ουτε πεταμενα λεφτα ειναι το γυμναστηριο ουτε θα παθει κατι αν κανει βαρη ...

το οτι εχει προβλημα στη μεση και στον αυχενα σημαινει οτι θελει προσοχη στον τροπο εκτελεσης των ασκησεων ,οχι οτι πρεπει να κοψει το γυμναστηριο...κοιλιακους αμα ξαπλωνει στον παγκο υπαρχουν πολλες παραλλαγες που δεν επιβαρυνουν τη μεση...εξαλλου Ο,ΤΙ και να κανει αν εχει προβλημα θελει εξτρα προσοχη...

για μενα το καλυτερο θα ηταν να κανει κολυμπι ...αλλα κι εκει θελει προσοχη...αμα κανει καμμια αποτομη κινηση και στο νερο να ειναι μπορει να παθει ζημια...

αυτο με το φυσιοθεραπευτη ειναι σωστο...

οχι ομως να ακουγονται υπερβολες τυπου ''κοψε το γυμναστηριο'' ...ποσο σακατισσα ειναι πια...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Nτάξει μη με δείρετε καλέ χαχα
Δεν είμαι κι ετοιμόρροπη, αλλά ντάξει καλά όλα αυτά, αλλά θέλω και να σφίξω λίγο κιόλας, δεν είμαι ντιπ σαραβαλένια.
Στο φυσιοθεραπευτή θα πάω τον Οκτώβρη, ε το ζητάω τότε.

Τέσπα, απλά χτες βαριόμουν και ήθελα καμιά πρόταση. Κι όχι το ύφος του Έκτορα.

Σας ευχαριστώ όλους! :cheesy:

Edit: Σκατά, φαίνομαι τέρμα αχάριστη μάλλον, αλλά οκ. Δίκιο έχετε (όχι σε φάση δίκιο έχετε από Μπόλντη). Αυτά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν είμαι κι ετοιμόρροπη, αλλά ντάξει καλά όλα αυτά, αλλά θέλω και να σφίξω λίγο κιόλας, δεν είμαι ντιπ σαραβαλένια.

Edit: Σκατά, φαίνομαι τέρμα αχάριστη μάλλον, αλλά οκ. Δίκιο έχετε (όχι σε φάση δίκιο έχετε από Μπόλντη). Αυτά.
Χθες μου ελεγες τι επαθα και εγινα καλουλης.
Να κανω το ιδιο ερωτημα?
Τι επαθες και εγινες καλούλα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν είμαι κι ετοιμόρροπη, αλλά ντάξει καλά όλα αυτά, αλλά [size=20pt]θέλω [/size]και να σφίξω λίγο κιόλας, δεν είμαι ντιπ σαραβαλένια.

Kαλό είναι να θέλει κανείς αλλά πολλές φορές δεν φτάνει.

Με την γυμναστική στην παιδική ηλικία ψηλώνεις κιόλας λένε. :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαλό είναι να θέλει κανείς αλλά πολλές φορές δεν φτάνει.

Με την γυμναστική στην παιδική ηλικία ψηλώνεις κιόλας λένε. :grin:

Nαι @@. Γυμναζόμουν εντατικά από την τετάρτη δημοτικού μέχρι 15 χρονών, και τα τελευταία χρόνια κατέβαινα και σε πρωταθλήματα, αλλά παρέμεινα στουμπίδιο χαχα

Χθες μου ελεγες τι επαθα και εγινα καλουλης.
Να κανω το ιδιο ερωτημα?
Τι επαθες και εγινες καλούλα?

Anger management, βοηθάει. *P

εγω φταιω που ασχοληθηκα.  :jerking:

Δε στο ζήτησα πρώτον.
Δεύτερον, το ξέρεις πολύ καλά ότι ο τρόπος σου με ξενίζει.

Ευχαριστώ πάντως.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Nαι @@. Γυμναζόμουν εντατικά από την τετάρτη δημοτικού μέχρι 15 χρονών, και τα τελευταία χρόνια κατέβαινα και σε πρωταθλήματα, αλλά παρέμεινα στουμπίδιο χαχα
Έλα ρε...λες να ισχύει το ίδιο κ με το γάλα;;;

Έπινες κ γαλατάκι πολύ;;;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έλα ρε...λες να ισχύει το ίδιο κ με το γάλα;;;

Έπινες κ γαλατάκι πολύ;;;

Xαχα μη μου το θυμίζεις!
Έχω φάει απίστευτο βρισίδι που δεν έπινα γάλα. Το μισούσα! Υπήρχαν περίοδοι που οκ το ψιλοζήταγα, αλλά κατά βάση, δεν το ήθελα με την καμία.

Συνεχισε ετσι κι εσυ λοιπον.  :thumbsup:

Ναι!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Xαχα μη μου το θυμίζεις!
Έχω φάει απίστευτο βρισίδι που δεν έπινα γάλα. Το μισούσα! Υπήρχαν περίοδοι που οκ το ψιλοζήταγα, αλλά κατά βάση, δεν το ήθελα με την καμία.
Όταν ήσουν βρέφος κ σε θήλαζαν;;;

Άρε δεν σου φταίει η γυμναστική που έμεινες ζουμπάς...δεν είχες κ αρκετό ασβέστιο προφανώς στα κόκκαλα. :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Όταν ήσουν βρέφος κ σε θήλαζαν;;;

Άρε δεν σου φταίει η γυμναστική που έμεινες ζουμπάς...δεν είχες κ αρκετό ασβέστιο προφανώς στα κόκκαλα. :birdman:

Το ότι η μάνα μου είναι 1,60 δεν παίζει ρόλο φαντάζομαι ε? :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom