Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
καλα κανεις και ρωτας
πλακα σε κανω
η κουαρ μπορει να βοηθησει σιγουρα
πλακα σε κανω
η κουαρ μπορει να βοηθησει σιγουρα
γιατι ρεΡε κοριτσι πηγαινε πιασε εναν γυμναστη να σου βγαλει ενα προγραμματακι για το επιπεδο σου,εδω τι να σου πουν?
Υποχρεωση τους ειναι.
Ρε κοριτσι πηγαινε πιασε εναν γυμναστη να σου βγαλει ενα προγραμματακι για το επιπεδο σου,εδω τι να σου πουν?
Υποχρεωση τους ειναι.
κουαρ πριν την προπονηση επιτρεπεται το σεξακι;
γιατι βρηκα τωρα μια 67αρα και θελει ολο σεξ
Ρε μαν νταξει και πες οτι της βγαζει διαδικτιακο προγραμμα χωρις να την εχει δει,θα ειναι και παρων να βλεπει αν εκτελει σωστα τις ασκησεις?γιατι ρε
θα βοηθησουμε
περιμενω να γραψει η κουαρ
Α κάτι είπες. Ο ένας είναι πολύ καλός και με πρόσεξε πάρα πολύ, όταν πήγα και του είπα για το αυχενικό και τον ευθειασμό που έχω. Με εξέτασε κιόλας και ήταν πρησμένη όλη μου η δεξιά μεριά.
Αλλά συνήθως πετυχαίνω έναν άλλον, που αντί να λέει τίποτα έβλεπε το γιούρο. Ε οκ.
Ντάξει γνώμες παίρνω, θα το ζητήσω από τον καλούλη, αλλά μέχρι να τον πετύχω, ε συμβουλές θέλω.
Ρε μαν νταξει και πες οτι της βγαζει διαδικτιακο προγραμμα χωρις να την εχει δει,θα ειναι και παρων να βλεπει αν εκτελει σωστα τις ασκησεις?
Αμεσα στον καγκουρα τον γυμναστη,να τον πιασει απο τον γιακα αν χρειαζετε.
κανε σκουωτ, προβολες αντε κ λεκγ εξτενσιον, αρσεις θανατου με τεντωμενα ποδια, και στο μηχανημα καμψεις μηριαιων δικεφαλων. ζητα απο το γυμναστη να στις δειξει τις ασκησεις γιατι χρειαζονται καλη τεχνικη, και στην αρχη καποιες ισως πρεπει να τις κανεις χωρις καν βαρος, εφοσον εισαι εντελως αρχαρια
Για αυτο δεν γραφω σε αυτο το θρεντ.κανε σκουωτ, προβολες αντε κ λεκγ εξτενσιον, αρσεις θανατου με τεντωμενα ποδια, και στο μηχανημα καμψεις μηριαιων δικεφαλων. ζητα απο το γυμναστη να στις δειξει τις ασκησεις γιατι χρειαζονται καλη τεχνικη, και στην αρχη καποιες ισως πρεπει να τις κανεις χωρις καν βαρος, εφοσον εισαι εντελως αρχαρια
Για αυτο δεν γραφω σε αυτο το θρεντ.
Βελβυ κοψε απο εδω. Πανε να σου βγαλουν ενα ολοκληρωμενο προγραμμα και για ανω κορμο και για ποδια και οχι μονο κοιλια και γλουτο. και κοψε τις μαλακιες εδω μεσα να ακους οτι ναναι.σε λιγο θα σου πουν να βαλεις και φαρμακο.Σ'ευχαριστώ, θα του το πω όταν τον βρω. Αυτά όλα σε μία μέρα? Mη βρίσετε.
Για αυτο δεν γραφω σε αυτο το θρεντ.
μπες στον φουρνοπαιδια θελω την γνωμη σας..επειδη ειμαι καινουργιος στο αθλημα και εχω 20 % λιπος..θα ηθελα να το χασω...λετε να παρω λιποδιαλυτες??αλλα φοβαμαι γιατι εχω ακουσει οτι κρεμανε η και οτι δεν κανουνε καλο...θελω την γνωμη σας αν γινεται..
Romanian Deadlift ή Stiff-Legged Dead Lifts. ok τωρα?
μπες στον φουρνο
Βελβυ κοψε απο εδω. Πανε να σου βγαλουν ενα ολοκληρωμενο προγραμμα και για ανω κορμο και για ποδια και οχι μονο κοιλια και γλουτο. και κοψε τις μαλακιες εδω μεσα να ακους οτι ναναι.σε λιγο θα σου πουν να βαλεις και φαρμακο.
Για ευθειασμο και αυχενα πρεπει να δυναμωσεις την πλατη σου κατα βαση και μονο αυτα δεν κανεις.πρεπει να δουλεψεις ολο το σωμα σου οχι μονο εκει που νομιζεις οτι θες να αλλαξεις...
;)
Ενδυναμωση σε ολη την πλατη και ειδικα στο μεσαιο και πανω μερος με απλα λογια.Αλλα και σε ολο τον υπολοιπο κορμο και χερια που σχετιζονται...E καλά και φάρμακο να λέγανε, σιγά μην έπαιρνα.
O φυσιοθεραπευτής μου, μου συνέστησε κολυμβητήριο αλλά άλλαξαν την προηγούμενη βδομάδα τις ώρες και δεν το προλαβαίνω. Αλλά έχω κι επαναληπτική φυσιοθεραπεία τον Οκτώβρη.
Αλλά πονάω πολύ τον τελευταίο καιρό, γιατί το παραάφησα.
Καλά τότε, θα σ'ακούσω.
Σεξ σεξ σεξ σεξ.Απλές συμβουλές βρε καλό μου, τίποτα περισσότερο. Λες και έχω και κανά υψηλό στόχο. Απλά να σφίξω, να πέσει η κοιλιά, να φύγει η κυτταρίτιδα, να να να να να *P
Ενδυναμωση σε ολη την πλατη και ειδικα στο μεσαιο και πανω μερος με απλα λογια.Αλλα και σε ολο τον υπολοιπο κορμο και χερια που σχετιζονται...
Σεξ σεξ σεξ σεξ.
Σκεψου το.
Ακου εκει αρσεις θανατου...