Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
καλα κανεις και ρωτας
πλακα σε κανω
η κουαρ μπορει να βοηθησει σιγουρα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε κοριτσι πηγαινε πιασε εναν γυμναστη να σου βγαλει ενα προγραμματακι για το επιπεδο σου,εδω τι να σου πουν?
Υποχρεωση τους ειναι.
γιατι ρε
θα βοηθησουμε
περιμενω να γραψει η κουαρ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε κοριτσι πηγαινε πιασε εναν γυμναστη να σου βγαλει ενα προγραμματακι για το επιπεδο σου,εδω τι να σου πουν?
Υποχρεωση τους ειναι.

Α κάτι είπες. Ο ένας είναι πολύ καλός και με πρόσεξε πάρα πολύ, όταν πήγα και του είπα για το αυχενικό και τον ευθειασμό που έχω. Με εξέτασε κιόλας και ήταν πρησμένη όλη μου η δεξιά μεριά. :(
Αλλά συνήθως πετυχαίνω έναν άλλον, που αντί να λέει τίποτα έβλεπε το γιούρο. Ε οκ.
Ντάξει γνώμες παίρνω, θα το ζητήσω από τον καλούλη, αλλά μέχρι να τον πετύχω, ε συμβουλές θέλω.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
κουαρ πριν την προπονηση επιτρεπεται το σεξακι;
γιατι βρηκα τωρα μια 67αρα και θελει ολο σεξ

με αλλα λογια αφου γαμηθηκαν, οι επιδοσεις τους ηταν ανεβασμενες.
βεβαια παιζει ρολο και η ωρα, γιατι αν γαμας κανα 2ωρο δν νομιζω να την παλευεις και για πολλα μετα

Επισκέπτης
γιατι ρε
θα βοηθησουμε
περιμενω να γραψει η κουαρ
Ρε μαν νταξει και πες οτι της βγαζει διαδικτιακο προγραμμα χωρις να την εχει δει,θα ειναι και παρων να βλεπει αν εκτελει σωστα τις ασκησεις?
Αμεσα στον καγκουρα τον γυμναστη,να τον πιασει απο τον γιακα αν χρειαζετε.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α κάτι είπες. Ο ένας είναι πολύ καλός και με πρόσεξε πάρα πολύ, όταν πήγα και του είπα για το αυχενικό και τον ευθειασμό που έχω. Με εξέτασε κιόλας και ήταν πρησμένη όλη μου η δεξιά μεριά. :(
Αλλά συνήθως πετυχαίνω έναν άλλον, που αντί να λέει τίποτα έβλεπε το γιούρο. Ε οκ.
Ντάξει γνώμες παίρνω, θα το ζητήσω από τον καλούλη, αλλά μέχρι να τον πετύχω, ε συμβουλές θέλω.

κανε σκουωτ, προβολες αντε κ λεκγ εξτενσιον, αρσεις θανατου με τεντωμενα ποδια, και στο μηχανημα καμψεις μηριαιων δικεφαλων. ζητα απο το γυμναστη να στις δειξει τις ασκησεις γιατι χρειαζονται καλη τεχνικη, και στην αρχη καποιες ισως πρεπει να τις κανεις χωρις καν βαρος, εφοσον εισαι εντελως αρχαρια

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε μαν νταξει και πες οτι της βγαζει διαδικτιακο προγραμμα χωρις να την εχει δει,θα ειναι και παρων να βλεπει αν εκτελει σωστα τις ασκησεις?
Αμεσα στον καγκουρα τον γυμναστη,να τον πιασει απο τον γιακα αν χρειαζετε.

Απλές συμβουλές βρε καλό μου, τίποτα περισσότερο. Λες και έχω και κανά υψηλό στόχο. Απλά να σφίξω, να πέσει η κοιλιά, να φύγει η κυτταρίτιδα, να να να να να *P

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κανε σκουωτ, προβολες αντε κ λεκγ εξτενσιον, αρσεις θανατου με τεντωμενα ποδια, και στο μηχανημα καμψεις μηριαιων δικεφαλων. ζητα απο το γυμναστη να στις δειξει τις ασκησεις γιατι χρειαζονται καλη τεχνικη, και στην αρχη καποιες ισως πρεπει να τις κανεις χωρις καν βαρος, εφοσον εισαι εντελως αρχαρια

Σ'ευχαριστώ, θα του το πω όταν τον βρω. Αυτά όλα σε μία μέρα? Mη βρίσετε. :P

Επισκέπτης
Για αυτο δεν γραφω σε αυτο το θρεντ.

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
παιδια θελω την γνωμη σας..επειδη ειμαι καινουργιος στο αθλημα και εχω 20 % λιπος..θα ηθελα να το χασω...λετε να παρω λιποδιαλυτες??αλλα φοβαμαι γιατι εχω ακουσει οτι κρεμανε η και οτι δεν κανουνε καλο...θελω την γνωμη σας αν γινεται.. :cheesy:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Σ'ευχαριστώ, θα του το πω όταν τον βρω. Αυτά όλα σε μία μέρα? Mη βρίσετε. :P
Βελβυ κοψε απο εδω. Πανε να σου βγαλουν ενα ολοκληρωμενο προγραμμα και για ανω κορμο και για ποδια και οχι μονο κοιλια και γλουτο. και κοψε τις μαλακιες εδω μεσα να ακους οτι ναναι.σε λιγο θα σου πουν να βαλεις και φαρμακο.

Για ευθειασμο και αυχενα πρεπει να δυναμωσεις την πλατη σου κατα βαση και μονο αυτα δεν κανεις.πρεπει να δουλεψεις ολο το σωμα σου οχι μονο εκει που νομιζεις οτι θες να αλλαξεις...
;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
παιδια θελω την γνωμη σας..επειδη ειμαι καινουργιος στο αθλημα και εχω 20 % λιπος..θα ηθελα να το χασω...λετε να παρω λιποδιαλυτες??αλλα φοβαμαι γιατι εχω ακουσει οτι κρεμανε η και οτι δεν κανουνε καλο...θελω την γνωμη σας αν γινεται.. :cheesy:
μπες στον φουρνο

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βελβυ κοψε απο εδω. Πανε να σου βγαλουν ενα ολοκληρωμενο προγραμμα και για ανω κορμο και για ποδια και οχι μονο κοιλια και γλουτο. και κοψε τις μαλακιες εδω μεσα να ακους οτι ναναι.σε λιγο θα σου πουν να βαλεις και φαρμακο.

Για ευθειασμο και αυχενα πρεπει να δυναμωσεις την πλατη σου κατα βαση και μονο αυτα δεν κανεις.πρεπει να δουλεψεις ολο το σωμα σου οχι μονο εκει που νομιζεις οτι θες να αλλαξεις...
;)

E καλά και φάρμακο να λέγανε, σιγά μην έπαιρνα. :P
O φυσιοθεραπευτής μου, μου συνέστησε κολυμβητήριο αλλά άλλαξαν την προηγούμενη βδομάδα τις ώρες και δεν το προλαβαίνω. Αλλά έχω κι επαναληπτική φυσιοθεραπεία τον Οκτώβρη.
Αλλά πονάω πολύ τον τελευταίο καιρό, γιατί το παραάφησα.

Καλά τότε, θα σ'ακούσω. :(

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
E καλά και φάρμακο να λέγανε, σιγά μην έπαιρνα. :P
O φυσιοθεραπευτής μου, μου συνέστησε κολυμβητήριο αλλά άλλαξαν την προηγούμενη βδομάδα τις ώρες και δεν το προλαβαίνω. Αλλά έχω κι επαναληπτική φυσιοθεραπεία τον Οκτώβρη.
Αλλά πονάω πολύ τον τελευταίο καιρό, γιατί το παραάφησα.

Καλά τότε, θα σ'ακούσω. :(
Ενδυναμωση σε ολη την πλατη και ειδικα στο μεσαιο και πανω μερος με απλα λογια.Αλλα και σε ολο τον υπολοιπο κορμο και χερια που σχετιζονται...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απλές συμβουλές βρε καλό μου, τίποτα περισσότερο. Λες και έχω και κανά υψηλό στόχο. Απλά να σφίξω, να πέσει η κοιλιά, να φύγει η κυτταρίτιδα, να να να να να *P
Σεξ σεξ σεξ σεξ.
Σκεψου το.
Ακου εκει αρσεις θανατου...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ενδυναμωση σε ολη την πλατη και ειδικα στο μεσαιο και πανω μερος με απλα λογια.Αλλα και σε ολο τον υπολοιπο κορμο και χερια που σχετιζονται...

Καλά είμαι γενικά αδύναμη, αλλά στα χέρια χτυπάω ρεκόρ. Εκεί ειδικά είμαι εντελώς γτπ.
Aλλά είναι τα πιο δύσκολα αυτά... :(

Σεξ σεξ σεξ σεξ.
Σκεψου το.
Ακου εκει αρσεις θανατου...

Έλα βρε Άλεξ πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom