Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Καλά είμαι γενικά αδύναμη, αλλά στα χέρια χτυπάω ρεκόρ. Εκεί ειδικά είμαι εντελώς γτπ.
Aλλά είναι τα πιο δύσκολα αυτά... :(
Σαν να σε βλεπω μου ερχονται πολλες σαν εσενα...κανετε οτι χειροτερο στον εαυτο σσας.δεν ειπαμε να κανετε δικεφαλο αν δεν γουσταρετε αλλα και οχι με το να σας φυσανε να πεφτετε..παλι καλα που ακομα αντεχει και η μεση σου γιατι δεν σε βλεπω για καιρο θα αρχισει και εκει η αδυναμια σου να βγαινει...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
E καλά και φάρμακο να λέγανε, σιγά μην έπαιρνα. :P
O φυσιοθεραπευτής μου, μου συνέστησε κολυμβητήριο αλλά άλλαξαν την προηγούμενη βδομάδα τις ώρες και δεν το προλαβαίνω. Αλλά έχω κι επαναληπτική φυσιοθεραπεία τον Οκτώβρη.
Αλλά πονάω πολύ τον τελευταίο καιρό, γιατί το παραάφησα.

Καλά τότε, θα σ'ακούσω. :(
σωπα καλε εχεις και προσωπικο φυσιοθεραπευτη...
εμεις βρακι να αλλαξουμε δεν εχουμε
γαμω την μισθαρα σου...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σαν να σε βλεπω μου ερχονται πολλες σαν εσενα...κανετε οτι χειροτερο στον εαυτο σσας.δεν ειπαμε να κανετε δικεφαλο αν δεν γουσταρετε αλλα και οχι με το να σας φυσανε να πεφτετε..παλι καλα που ακομα αντεχει και η μεση σου γιατι δεν σε βλεπω για καιρο θα αρχισει και εκει η αδυναμια σου να βγαινει...

Καλά είπαμε δεν είμαι και τόσο, έχω λίγο νεύρο μέσα μου. *P
Αλλά τώρα αν πω ότι έχω και στη μέση μου πρόβλημα? χαχα

Γενικά η σπονδυλική μου είναι γτπ. Όλη σχεδόν. Τέσπα. Φχαριστώωωωω

Ελα, πλακα κανω. Αλλά ειναι αξιοπιστο να αναζητεις λυσεις για κατι τοσο σοβαρο απο δω μεσα?
Εστω και σε γενικες γραμμες.

Είπα και πριν μωρέ, δεν θα το έχω κι ευαγγέλιο, απλά προτάσεις. Κυρίως από Κουάρ δλδ που όσο να'ναι την εμπιστεύομαι σε όλα αυτά.

σωπα καλε εχεις και προσωπικο φυσιοθεραπευτη...
εμεις βρακι να αλλαξουμε δεν εχουμε
γαμω την μισθαρα σου...

Ρε Γάμα, ειλικρινά μερικές φορές δεν ξέρω αν τα γράφεις έτσι ή τα πιστεύεις. :huh:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ελα, πλακα κανω. Αλλά ειναι αξιοπιστο να αναζητεις λυσεις για κατι τοσο σοβαρο απο δω μεσα?
Εστω και σε γενικες γραμμες.

Ναι ρε, ειμαστε γνωστες, εσυ τι θες τωρα λαπα και γραφεις στο θρεντ; ειδες σαυρα και λιγουριασες

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
παιδια θελω την γνωμη σας..επειδη ειμαι καινουργιος στο αθλημα και εχω 20 % λιπος..θα ηθελα να το χασω...λετε να παρω λιποδιαλυτες??αλλα φοβαμαι γιατι εχω ακουσει οτι κρεμανε η και οτι δεν κανουνε καλο...θελω την γνωμη σας αν γινεται.. :cheesy:

Κάνεις αεροβική,ξεκινάς με τρία 30λεπτα την εβδομάδα και σταδιακά αυξάνεις χρόνο και ένταση.Και βεβαίως κατάλληλη διατροφή.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Καλά είπαμε δεν είμαι και τόσο, έχω λίγο νεύρο μέσα μου. *P
Αλλά τώρα αν πω ότι έχω και στη μέση μου πρόβλημα? χαχα

Γενικά η σπονδυλική μου είναι γτπ. Όλη σχεδόν. Τέσπα. Φχαριστώωωωω

Είπα και πριν μωρέ, δεν θα το έχω κι ευαγγέλιο, απλά προτάσεις. Κυρίως από Κουάρ δλδ που όσο να'ναι την εμπιστεύομαι σε όλα αυτά.

Ρε Γάμα, ειλικρινά μερικές φορές δεν ξέρω αν τα γράφεις έτσι ή τα πιστεύεις. :huh:
βελβυ πειναω...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
απ οτι καταλαβα η βελβι ειναι στα προθυρα διαλυσης... :2funny:

με γυμναστες δε θα βγαλεις ακρη ...κανε περπατημα η τρεξιμο για 20-30 λεπτα 3 φορες την εβδομαδα για αρχη (δε χρειαζεται να κουραζεσαι,δες τι ρυθμος σε βολευει ωστε να ειναι ουτε πολυ αργος αλλα ουτε να λαχανιαζεις πολυ) η βαλε 15 λεπτα περπατημα/τρεξιμο και 15-20 λεπτα ποδηλατο εναλλακτικα...ισχυουν τα ιδια για την ενταση...

τωρα αφου εχεις αυχενικα κτλ(κωλογρια  :) ) οπως ειπε και η κουαρντιν πρεπει να δυναμωσεις τον κορμο σου...ροκανισματα,ραχιαιοι ,βασικες ασκησεις δηλαδη 2-3 σετ απο 15 επαναληψεις για αρχη καλα ειναι...κανε πχ ραχιαιους στη ρωμαικη,δεν ειναι τοσο δυσκολο και κοιλιακους στους παγκους που εχουν...πες και στο μαλακα γυμναστη  να σου δειξει καμμια παραλλαγη (το ενα ποδι πανω στο αλλο κτλ) δε νομιζω να μη σου πει...ποσο πια...για  πλατη καλo ειναι το μηχανημα για κωπηλατικη (ΟΧΙ τροχαλια δεν εννοω αυτο) που στην ουσια κανεις κωπηλατικη αλλα εχεις ενα μαξιλαρακι στην κοιλια για κοντρα και πιανεσαι απ τις καθετες λαβες(δε θυμαμαι πως λεγεται βοηθηστε)

τωρα για χερια ποδια τα βασικα...εκτασεις ποδιων ,καμψεις δικεφαλων κτλ ολα 3 σετ απο 10-15 επαλανηψεις με βαρος ωστε να μη σε κουραζει και χαλας την τεχνικη...

μπες στο ιντερνετ και δες τις βασικες ασκησεις για καθε ομαδα,απλο ειναι...τι περιμενεις να σουν πουν εδω ...απλως μη βαζεις πολυ βαρος στην αρχη και προοδευτικα το κορμι σου θα φτιαξει...3 φορες αεροβια και αλλες 3 οργανα μια χαρα ειναι...και το αυχενικο απλως θελει προσοχη να μην κανεις λαθος καποιες ασκησεις(οπου λαθος εννοω γρηγορες κινησεις με παραπανω βαρος και λαθος σταση σωματος)

και αν δε δεις αποτελεσμα πμ να σου πω τι φαρμακα θα παρεις  :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καθε φορα με πιανουν τα γελια squeeze iiiiiiiiittt  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μπορει να ψωνιζει απο ξτριμ ρε  :2funny:
μαλλον θελει εγγυημενη γνησιοτητα απο τον αποκλειστικο διανομεα στην ελλαδα :grin:
Που αγοραζεις 4,5 κιλα με 80 ρε;
οφ σιζον τη βρισκεις και φθινοτερα..τωρα καλοκαιρι ειναι λιγο τσιμπημενα ολα..
bulk, άνετα βρίσκεις απο Αγγλία.
εχω δοκιμασει απο φιλο ανφλειβορντ,τσιμεντο διαλυτοτητα γτπ..λες και πινεις bcaa..

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Γενικά η σπονδυλική μου είναι γτπ. Όλη σχεδόν.

Όταν γράφτηκες στο γυμναστήριο σου ζήτησαν χαρτί γιατρού?
Τους ανέφερες τα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη?
Αν ναι κακώς σε δέχτηκαν γιατί εκεί ΔΕΝ μπορούν να σου βγάλουν πρόγραμμα γιατί ΔΕΝ γνωρίζουν.
Πρόγραμμα μπορεί να σου βγάλει μόνο φυσιοθεραπευτής και εκεί να απευθυνθείς.
Αν έχεις πρόβλημα με τη μέση μακριά από όρθιο ποδήλατο!
Καλύτερη άσκηση σε αυτές τις περιπτώσεις το κολύμπι και το καθιστό ποδήλατο. 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αυτο. αφου εχεις οπως λες τον φυσιοθεραπευτη σου, καθεσαι και ψαχνεις προγραμμα απο τον καθε καρουμπαλο στο τζο γουαιντερ και απο το ιντερνετ  :jerking:
ρωτα τον φυσιοθεραπευτη να σου γραψει ενα χαρτι με ασκησεις που μπορεις η και πρεπει να κανεις και τελος.
σαραβαλη.

Επισκέπτης
Όταν γράφτηκες στο γυμναστήριο σου ζήτησαν χαρτί γιατρού?
Τους ανέφερες τα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη?
Αν ναι κακώς σε δέχτηκαν γιατί εκεί ΔΕΝ μπορούν να σου βγάλουν πρόγραμμα γιατί ΔΕΝ γνωρίζουν.
Αν έχεις πρόβλημα με τη μέση μακριά από όρθιο ποδήλατο!
Καλύτερη άσκηση σε αυτές τις περιπτώσεις το κολύμπι και το καθιστό ποδήλατο. 
O πιο σωστος εδω μεσα,ο αλλος της ελεγε να κανει αρσεις θανατου :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom