Κατι ξερουμε απο κωλαρες
Μέχρι στιγμής μόνο βυζάρα μας έχεις δείξει όταν μας δείξεις και κωλάρα θα σε παραδεχτούμε.
Κατι ξερουμε απο κωλαρες
τα ποσα που γραφεις ειναι υπερβολικα..60 ευρω το μηνα για γουει,οταν με 80 αγοραζεις 4,5κιλα..
ενα στακ με ενα μπλεντ,μια γουει,ενα ομεγα3 και μια πολυ παει γυρω στα 120,ειναι σχετικα πληρες και σε βγαζει για διμηνο τουλαχιστον..αν και σε μπαλκ φαση δεν υπαρχει κανενα συμπληρωμα που να ναι απαραιτητο..σε κατινγκ μονο η πρωτεινη θεωρητικα κυριως γιατι σε βοηθα να ελεγχξεις τις θερμιδες σου καλυτερα..
zma,γλουταμινη,τζακ,νιτρικο,καρνιτινη,cla..απο μαλακιες δοξα το θεο..
Που αγοραζεις 4,5 κιλα με 80 ρε;
κουαρντιν σε ψηφισα πιο γαμισιμη γκομενα του σαιτ στο αναλογο θρεντ
Τωρα σου δινω και κωλο :-*
Εγω βαζω κατω 2 30αρες μαζι :-* :-* :-*Ελα απ' τον αρη σε λεω, αν και ειδα μια ωραια 30αρα σημερα...
Θελω μονο να σου γλυψω τα ποδια κουκλαρα
κουαρ πριν την προπονηση επιτρεπεται το σεξακι;
γιατι βρηκα τωρα μια 67αρα και θελει ολο σεξ
κουαρ πριν την προπονηση επιτρεπεται το σεξακι;
γιατι βρηκα τωρα μια 67αρα και θελει ολο σεξ
ε..οχι και γκιλφ
Με γκιλφ επιτρεπεται
ωχ παναγια μουΘέλω βοήθεια, μη με γράψετε, είναι κρίμα.
Λοιπόν όπως έχω πει ξεκίνησα γυμναστήριο, σκοπός είναι να πηγαίνω μια φορά τη μέρα, 5 μέρες τη βδομάδα. Έκανα την 4η μέρα σήμερα.
Καλά προφανώς και δεν προσέχει κανείς κανένα, ίσα που μου λένε στο περίπου τι να κάνω, ε και κοιτάω και από άλλους. Αλλά θέλω έτσι μια πρόταση ρε σεις, να μου βγάλουν όσοι γνωρίζουν, μια ρουτίνα για να κάνω. Κάνω γύρω στη μία με μιάμιση ώρα. Αλλά ό,τι μου'ρθει.
Αναφέρω ας πούμε τι έκανα σήμερα:
15' ποδήλατο
5' τρέξιμο-5'γρήγορα περπάτημα
10' στεπ-ανέβηκα 60 ορόφους χαχα
Κοιλιακούς κανονικούς και πλάγιους
Ραχιαίους
Προσαγωγούς-απαγωγούς
Ένα leg extension
Γλουτούς
διατάσεις
5' γρήγορο περπάτημα
Σε όλα τα παραπάνω έκανα 4x12 με 15 κιλά.
Ήθελα να κάνω κι ένα leg curl που έχει αλλά δεν έφτανα το μηχάνημα ρε.
Τι να κάνω κάθε μέρα? Πείτε ασκησούλες, άμα δεν καταλάβω κάτι θα το ψάξω σε βίντεο στο youtube.
Μη με γράψετε, δεν ξέρω τι να κάααανω.
Θέλω βοήθεια, μη με γράψετε, είναι κρίμα.
Λοιπόν όπως έχω πει ξεκίνησα γυμναστήριο, σκοπός είναι να πηγαίνω μια φορά τη μέρα, 5 μέρες τη βδομάδα. Έκανα την 4η μέρα σήμερα.
Καλά προφανώς και δεν προσέχει κανείς κανένα, ίσα που μου λένε στο περίπου τι να κάνω, ε και κοιτάω και από άλλους. Αλλά θέλω έτσι μια πρόταση ρε σεις, να μου βγάλουν όσοι γνωρίζουν, μια ρουτίνα για να κάνω. Κάνω γύρω στη μία με μιάμιση ώρα. Αλλά ό,τι μου'ρθει.
15' ποδήλατο
Ραχιαίους
Προσαγωγούς-απαγωγούς
Ένα leg extension
Γλουτούς
διατάσεις
5' γρήγορο περπάτημα
Τι να κάνω κάθε μέρα? Πείτε ασκησούλες, άμα δεν καταλάβω κάτι θα το ψάξω σε βίντεο στο youtube.
ωχ παναγια μου
κουαρα ανελαβε
βελβη γιατι κανεις γλουτους;για να γκαβλωνουν τα αγορακια;
Έχει να πέσει δούλεμα...
;)
Ρε κοριτσι πηγαινε πιασε εναν γυμναστη να σου βγαλει ενα προγραμματακι για το επιπεδο σου,εδω τι να σου πουν?Θέλω βοήθεια, μη με γράψετε, είναι κρίμα.
15' ποδήλατο
Ραχιαίους
Προσαγωγούς-απαγωγούς
Ένα leg extension
Γλουτούς
διατάσεις
5' γρήγορο περπάτημα