Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για ποιο λογο να παρει καποιος τεστοστερονη αμα δεν εχει ορμονικο προβλημα δεν καταλαβαινω...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπορεί κάποιος να προτείνει καλές ασκήσεις για το πίσω μέρος του ποδιού? Θα σταματήσω για λίγο καιρό να κάνω άρσεις θανάτου και θέλω κάτι  άλλο που να πιάνει καλά.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
60 ευρω whey 30 κρεατινη 40 καμια μαλακια για τη μοστρα, 15 βιταμινες 50 το γυμν. = 195 ευρω το μηνα τι να κοψω ρε πουστη μου; μηπως τα 50 του γυμναστηριου;
τα ποσα που γραφεις ειναι υπερβολικα..60 ευρω το μηνα για γουει,οταν με 80 αγοραζεις 4,5κιλα..
ενα στακ με ενα μπλεντ,μια γουει,ενα ομεγα3 και μια πολυ παει γυρω στα 120,ειναι σχετικα πληρες και σε βγαζει για διμηνο τουλαχιστον..αν και σε μπαλκ φαση δεν υπαρχει κανενα συμπληρωμα που να ναι απαραιτητο..σε κατινγκ μονο η πρωτεινη θεωρητικα κυριως γιατι σε βοηθα να ελεγχξεις τις θερμιδες σου καλυτερα..

αυτα τα 40 για την μοστρα τι ειναι;
zma,γλουταμινη,τζακ,νιτρικο,καρνιτινη,cla..απο μαλακιες δοξα το θεο..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα ποσα που γραφεις ειναι υπερβολικα..60 ευρω το μηνα για γουει,οταν με 80 αγοραζεις 4,5κιλα..
ενα στακ με ενα μπλεντ,μια γουει,ενα ομεγα3 και μια πολυ παει γυρω στα 120,ειναι σχετικα πληρες και σε βγαζει για διμηνο τουλαχιστον..αν και σε μπαλκ φαση δεν υπαρχει κανενα συμπληρωμα που να ναι απαραιτητο..σε κατινγκ μονο η πρωτεινη θεωρητικα κυριως γιατι σε βοηθα να ελεγχξεις τις θερμιδες σου καλυτερα..
zma,γλουταμινη,τζακ,νιτρικο,καρνιτινη,cla..απο μαλακιες δοξα το θεο..

μπορει να ψωνιζει απο ξτριμ ρε  :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Μπορεί κάποιος να προτείνει καλές ασκήσεις για το πίσω μέρος του ποδιού? Θα σταματήσω για λίγο καιρό να κάνω άρσεις θανάτου και θέλω κάτι  άλλο που να πιάνει καλά.

Μπροστινό σκουάτ καί μπρούμυτα στό εξτένσιον (leg curls).

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
για ποιο λογο να παρει καποιος τεστοστερονη αμα δεν εχει ορμονικο προβλημα δεν καταλαβαινω...

Γιά νά αποκτήσει ορμονικό πρόβλημα αργότερα (μετά πού θά τού έχει φύγει ό Νάρκισσος, είναι τό κάτι πού μένει).

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ααφου υπαρχουν στην τροφη
δηλαδη μου λες οτι ειναι προτιμοτερο να κοψει την πρωτεινη και να κραταει τις βιταμινες
Οσο πιο σοβαρη προπονηση κανεις τοσο δεν σε καλυπτουν απτην τροφη και επισης δεν υπαρχουν ολες οσες χρειαζεσαι απαραιτητα στην τροφη και στα ποσοστα που τα χρειαζεται ο οργανισμος σου. Και ναι αυτο λεω εν κατακλειδι...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οσο πιο σοβαρη προπονηση κανεις τοσο δεν σε καλυπτουν απτην τροφη και επισης δεν υπαρχουν ολες οσες χρειαζεσαι απαραιτητα στην τροφη και στα ποσοστα που τα χρειαζεται ο οργανισμος σου. Και ναι αυτο λεω εν κατακλειδι...
προσδιορισε το ''σοβαρη προπονηση'' ...

εχω μια υποψια οτι μιλας για επαγγελματιες αθλητες...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα εντατικη και ολοκληρωμενη προπονηση ποσο να κανεις πια την ημερα αν δεν εισαι επαγγελματιας...αντε να κανεις 30 λεπτα αεροβια και 30 λεπτα βαρη πχ την ημερα που και παλι καθε μερα πολυ ειναι για εναν απλο ανθρωπο(μη επαγγελματια) που γυμναζεται...

απλως θελω να πω οτι για μας τους κοινους θνητους μια καλη διατροφη (αντε και καμμια βιταμινη-πρωτεινη στη χειροτερη) ειναι αρκετη χωρις τεστοστερονες και μαλακιες...

για την τεστοστερονη το γραφω,δεν ειναι δυνατον ο κοσμος να ειναι τοοοοσο μαλακες πια...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ναι αλλα εντατικη και ολοκληρωμενη προπονηση ποσο να κανεις πια την ημερα αν δεν εισαι επαγγελματιας...αντε να κανεις 30 λεπτα αεροβια και 30 λεπτα βαρη πχ την ημερα που και παλι καθε μερα πολυ ειναι για εναν απλο ανθρωπο(μη επαγγελματια) που γυμναζεται...

απλως θελω να πω οτι για μας τους κοινους θνητους μια καλη διατροφη (αντε και καμμια βιταμινη-πρωτεινη στη χειροτερη) ειναι αρκετη χωρις τεστοστερονες και μαλακιες...

για την τεστοστερονη το γραφω,δεν ειναι δυνατον ο κοσμος να ειναι τοοοοσο μαλακες πια...
Ποιος μιλησε για τεστο???? :headbang:

Εγω για βιταμινες λεω παντως

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος μιλησε για τεστο???? :headbang:

Εγω για βιταμινες λεω παντως
πιο πριν κατι εβαλε ενας για τεστοστερονη και θυμηθηκα εναν γνωστο μου  που επαιρνε ο μαλακας ...ειχε γινει το σαγονι του μεγαλυτερο και χαιροταν ο βλακας! αλλα μετα οταν δε καβλωνε ελεγε οτι θα τα κοψει  :jerking: :jerking:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
πιο πριν κατι εβαλε ενας για τεστοστερονη και θυμηθηκα εναν γνωστο μου  που επαιρνε ο μαλακας ...ειχε γινει το σαγονι του μεγαλυτερο και χαιροταν ο βλακας! αλλα μετα οταν δε καβλωνε ελεγε οτι θα τα κοψει  :jerking: :jerking:
Οποιος παιρνει και εχει απολυτη γνωση για αυτο που κανει και το κανει με πληρη συναιση και μυαλο καλα κανει και το κανει. Στα πιτσιρικια και στους βλακες που το κανουν για ποζερια και χωρις συναισθηση εκει θελω να δωσω μπατσες..

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Σαγόνι από συμβατικά αναβολικά; Απίθανο. Μόνο ή αυξητική μεγαλώνει χόνδρους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
προσδιορισε το ''σοβαρη προπονηση'' ...

εχω μια υποψια οτι μιλας για επαγγελματιες αθλητες...

αμα θες να φορτωσεις απο ενα σημειο και πανω δε σου φτανουν ουτε 6 κοτοπουλα τη μερα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ντεκα,τρενμπολον,προβιρον,κλεμπουτερολ,γουινστρολ μιλαμε ολα τα ειπαιρνε!και μου τα δειχνε κιολας!  ενεσιμα στον κωλο μερικα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μην ειστε μαλακες εδω μεσα ρε γαμωτο κοψτε την μαλακια με τα παρανομα να τα γραφετε με ονοματα εχει 80% καμμενους θα τοχουμε και κριμα στο λαιμο μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom