ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
κανει δικεφ με πλατη. το εχει πει
εδω ξεχναω τον κωλο σου θα θυμαμαι το προγραμμα του γατιου?
κανει δικεφ με πλατη. το εχει πει
κωλος μου ειναι τεραστιος και αξεχαστοςεδω ξεχναω τον κωλο σου θα θυμαμαι το προγραμμα του γατιου?
παντως χωρις πλακα η μαλακια το trx κανει δουλεια για δικεφαλους...αμα ξαπλωσεις σχεδον και δοκιμασεις να σηκωθεις ειναι ΠΑΛΟΥΚΙ
πρωτα βρε μαλακα κανω την πλατη οποτε δεν γαμαω καμια τεχνικηκαι μετα παραπονιεσαι οτι καις τα χερια σου. και γαμας και την τεχνικη της πλατης εχοντας κουρασμενα χερια.
χαζογατι
το κανει και η βανδηασε μας ρε γατακι και συ με τα γκομενολαστιχα
πρωτα βρε μαλακα κανω την πλατη οποτε δεν γαμαω καμια τεχνικη
εσυ πως τα γυμναζεις τα χερια;
δηλαδη οταν κανεις μονα τους χερια για πλατη η στηθος ποσες μερες αφηνεις για αναρρωση;τα παντα ολα μονα τους και περιοδικες εναλλαγες σουπερσετ γιγαντοσετ 4χ4 ντροπσετ κλπ κλπ.
το καλοκαιρι χλιαρο ελευθερας με προκοπωση
δηλαδη οταν κανεις μονα τους χερια για πλατη η στηθος ποσες μερες αφηνεις για αναρρωση;
γιατι το καλοκαιρι χλιαρο;
ζεσταινεται ο κωλος σου
παρτε και μια δικια μου να καβλωσετε...
Φιλε μου εισαι πολυ καλος στο πανω μερος. Ισως να θες και αλλο γεμισμα, αλλα σε γενικες γραμμες εισαι πολυ καλος.
Σωμα ομως δεν ειναι μονο απο τη μεση και πανω. Σωμα ειναι και απο τη μεση και κατω.
Σας παρακαλω...μην γινεστε σαν κατι καρτουν τυπους που ειναι πανω τουμπανα και εχουν ποδαρακια οδοντογλυφιδες. Η καλη βαση ειναι απαραιτητη οχι μονο στο γυμναστηριο, αλλα και στη ζωη.
Ακομα και αυτοι που θελουν να εχουν καλο σωμα μονο για να μπορουν να ριχνουν γκομενακια πρεπει να εχετε το εξης στο μυαλο σας. Μια γυναικα εχει κληρονομησει τα γονιδια του να διαλεγει το "πιο ισχυρο σπερμα" για να διαιωνισει το ειδος της. Αυτο παλια σημαινε να διαλεξει ενα δυνατο αρσενικο που θα μπορουσε να εξασφαλισει τροφη για αυτη και τα παιδια της με τη δυναμη του. Οποτε διαλεγε τον πιο δυνατο. (σημερα ισχυει παλι το ιδιο, μονο που η δυναμη σημερα ειναι τα φραγκα, οποτε διαλεγει τον πιο ματσομενο τυπο - για αυτο μην απορειτε που η γκομεναρα ειναι εμ τον πλουσιο σαπιοκοιλια)
Επισης η γυναικα εχει κληρονομησει και τα γονιδια να διαλεγει το συντροφο της βασει αρμονιας και συμμετριας. Ναι μεν τον θελει δυνατο, αλλα τον θελει και συμμετρικο. Και τυποιο τουμπανα απο πανω και στεκες απο κατω υποσυνειδητα τις απωθουν
Τα παραπανω ειναι αποτελεσματα ψυχολογιας μονο που τα παρουσιασα πολυ απλουστευμενα και εκλαικευμενα γτ βαριεμαι να γραφω
Point is...squat or dye
60 ευρω whey 30 κρεατινη 40 καμια μαλακια για τη μοστρα, 15 βιταμινες 50 το γυμν. = 195 ευρω το μηνα τι να κοψω ρε πουστη μου; μηπως τα 50 του γυμναστηριου;
τι στο διαολο τις παιρνεις τις βιταμινες...60 ευρω whey 30 κρεατινη 40 καμια μαλακια για τη μοστρα, 15 βιταμινες 50 το γυμν. = 195 ευρω το μηνα τι να κοψω ρε πουστη μου; μηπως τα 50 του γυμναστηριου;
Στον Αρη τι??Κουαρντιν ελα να με γυμνασεις, γραφτηκα στον Αρη
στον πλανητη..σαν ουφο...Στον Αρη τι??
Τις βιταμινες γιατι τις περνει βρε γαμουλη????τι στο διαολο τις παιρνεις τις βιταμινες...
αυτα τα 40 για την μοστρα τι ειναι;
Τις βιταμινες γιατι τις περνει βρε γαμουλη????
Καλυτερα κοψτα ολα εκτος απτις βιταμινες
ααφου υπαρχουν στην τροφηΤις βιταμινες γιατι τις περνει βρε γαμουλη????
Καλυτερα κοψτα ολα εκτος απτις βιταμινες