Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ΓΛΥΚΟ που τρωνε κυριως οι γιαγιαδες
Κουαρντίν εσύ σε ποια παραλία Χαλκιδικής συχνάζεις?
ΓΛΥΚΟ που τρωνε κυριως οι γιαγιαδες
στη δικια μου περιπτωση οχι...κωλαρα ομως...και χωρις κυτταριτιδα περιεργως...Kωλαρες , ναι , αλλα και πολυ μυτη ρε αδερφε. Στα 4 ειναι καλυτερα
Δεν συχναζω...Κουαρντίν εσύ σε ποια παραλία Χαλκιδικής συχνάζεις?
Δεν συχναζω...
τυχερόςστη δικια μου περιπτωση οχι...κωλαρα ομως...και χωρις κυτταριτιδα περιεργως...
κωλοφαρδος θα ελεγα...φανταρος ημουνα!τυχερός
σπαζεσαι?
....πόντια ? ...δεν μας τάπες αυτά
Ωπα! Χοντροκωλα κ εσυ κοπελια?
Σου απαντησα καλε μου... δεν εχει συνηθως και δεν εχει συνηθως χαλκιδικη... Πηγα φετος μια φορα μετα 2 χρονια χαλκιδικη!Εννοούσα που πας συνήθως.
οπως το παρει κανεις
ειναι θεμα φιλοσοφιας
αν εισαι μερακλης ολα good
Σου απαντησα καλε μου... δεν εχει συνηθως και δεν εχει συνηθως χαλκιδικη... Πηγα φετος μια φορα μετα 2 χρονια χαλκιδικη!
το νου σας μαλακες , μην αναψει κανεις τσιγαρο με τοσους σεξοβομβους, θα εκραγουμεβελβι...ριλαξ...δε λεμε για τη λιγη κυτταριτιδα...για τις σαπιοκωλες λεμε...
εξαλλου εδω ειμαστε ολοι τουμπανοι,ημιθεοι,σεξοβομβοι κτλ...
αχαχχαχα εισαι θεος ρε μαλακα. παντηνα κανα multin jazz κανα tribeca που ναι ψιλοχαλαρα η φαση. αυτες συνηθως πρηζουνε για εξω για να κανουν και το εφετζηλικι τους γι αυτο σε ρωτησα.ε..οχι και γκιλφ ρε φιλε
μπομπα ειναι το μωρο
σιλικοντη βυζι,τσιτα το δερμα
μου ειπε σε αισθητικους τον μηνα δινει 1500 χιλιαρικο
μονο με τον κωλο εχουμε ενα θεμα
τον ψαχνω στα πατωματα
δεν πολυκυκλοφοραμε,φοβαται τι θα πει ο κοσμος
με βαζει να κανω γυμνος μπανιο στην πισινα της στο πανοραμα
αδωνννιςςς..καμπουμτο νου σας μαλακες , μην αναψει κανεις τσιγαρο με τοσους σεξοβομβους, θα εκραγουμε
βελβι...ριλαξ...δε λεμε για τη λιγη κυτταριτιδα...για τις σαπιοκωλες λεμε...
εξαλλου εδω ειμαστε ολοι τουμπανοι,ημιθεοι,σεξοβομβοι κτλ...
Παω παντου τριγυρω απο κατερινη ως Καβαλα και στα κοντινα νησακια ;)Υπέθεσα ότι πας Χαλκιδική γιατί όλη η Θεσσαλονίκη εκεί είναι. Βρασνά-Ασπροβάλτα πας ή δεν τιμάς καθόλου τις περιοχές μας?
Υπέθεσα ότι πας Χαλκιδική γιατί όλη η Θεσσαλονίκη εκεί είναι. Βρασνά-Ασπροβάλτα πας ή δεν τιμάς καθόλου τις περιοχές μας?
Ρε όλες έχουμε. Οκ? Αυτό ντε φάκτο, κι ας λένε.
οπα...δεν εχετε ολες...οχι οτι σημαινει κατι αλλα μη λεμε ανακριβειες...Ρε όλες έχουμε. Οκ? Αυτό ντε φάκτο, κι ας λένε.
Η ποσότητα διαφέρει.
Προσωπικά δε με νοιάζει. Ντάξει θα σχολιάσω κάτι το αποκρουστικό, όπως θα σχολιάσω κι αυτόν που έχει φλοκάτη στην πλάτη του. Αλλά δε θα με πιάσει και υστερία. Και σιγά πια, λες και όλο μου το άγχος είναι αυτό.