Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ερώτηση κρίσεως
τι συνδυάζετε στην προπόνηση (ή ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος συνδυασμός)
στήθος με χέρια και πλάτη με όμους Ή στήθος με πλάτη και χέρια με όμους?
για 2 μηνες κανε στηθος τρικεφαλο και πλατη δικεφαλο
και μετα κανε στηθος δικεφαλο και πλατη τρικεφαλο
αν θες ογκο μην κανεις στηθος πλατη μαζι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ερώτηση κρίσεως
τι συνδυάζετε στην προπόνηση (ή ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος συνδυασμός)
στήθος με χέρια και πλάτη με όμους Ή στήθος με πλάτη και χέρια με όμους?
εγώ κάνω βυζιά δικέφαλα, πήχυς πλάτη τραπεζοειδής, ώμους τρικέφαλα και πόδια μόνα τους,
κοιλιακούς ραχιαίους εναλλάξ.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.025
Πόντοι
1.706
για 2 μηνες κανε στηθος τρικεφαλο και πλατη δικεφαλο
και μετα κανε στηθος δικεφαλο και πλατη τρικεφαλο
αν θες ογκο μην κανεις στηθος πλατη μαζι
εγώ προσωπικά κάνω στήθος με χέρια και πλάτη με όμους
απλά από κάποιον άκουσα για το αντίθετο και είπα να ρωτήσω και εσάς εδώ μέσα τη γνώμη σας

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εγώ προσωπικά κάνω στήθος με χέρια και πλάτη με όμους
απλά από κάποιον άκουσα για το αντίθετο και είπα να ρωτήσω και εσάς εδώ μέσα τη γνώμη σας
οχι πλατη με ομους
οτι να ναι κανεις

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.025
Πόντοι
1.706
οχι πλατη με ομους
οτι να ναι κανεις
λόγω πανεπιστημίου και γενικότερων υποχρεώσεων δεν έχω και πολύ χρόνο για γυμναστική
οπότε κάπως πρέπει να τα συνδυάσω γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να πηγαίνω κάθε μέρα γυμναστήριο και να κάνω ξεχωριστά μία μυική ομάδα ανά ημέρα

τη μια μέρα κάνω στήθος χέρια τα παρακάτω:
- πιέσεις στον ίσιο πάγκο
- πιέσεις στον επικλινή
- ανοίγματα στον ίσιο
- ανοίγματα στον επικλινή
- κάμψεις δικεφάλων με μπάρα
- κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης
- γαλλικές πιέσεις
- τροχαλία
- βυθίσεις στο δίζυγο

την άλλη μέρα που κάνω πλάτη με ώμους:
- πιέσεις ώμων
- εκτάσεις μπροστά
- εκτάσεις πλάγια
- εκτάσεις σκυφτός
- τροχαλία οπισθολαίμιες
- σήκωμα μπάρας με τους ώμους (αν καταλαβαίνεις πια άσκηση εννοώ)
- κωπηλατική

την τρίτη μέρα κάνω πόδια

+ κάθε φορά ραχιαίους, κοιλιακούς και άρσεις θανάτου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
λόγω πανεπιστημίου και γενικότερων υποχρεώσεων δεν έχω και πολύ χρόνο για γυμναστική
οπότε κάπως πρέπει να τα συνδυάσω γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να πηγαίνω κάθε μέρα γυμναστήριο και να κάνω ξεχωριστά μία μυική ομάδα ανά ημέρα

τη μια μέρα κάνω στήθος χέρια τα παρακάτω:
- πιέσεις στον ίσιο πάγκο
- πιέσεις στον επικλινή
- ανοίγματα στον ίσιο
- ανοίγματα στον επικλινή
- κάμψεις δικεφάλων με μπάρα
- κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης
- γαλλικές πιέσεις
- τροχαλία
- βυθίσεις στο δίζυγο

την άλλη μέρα που κάνω πλάτη με ώμους:
- πιέσεις ώμων
- εκτάσεις μπροστά
- εκτάσεις πλάγια
- εκτάσεις σκυφτός
- τροχαλία οπισθολαίμιες
- σήκωμα μπάρας με τους ώμους (αν καταλαβαίνεις πια άσκηση εννοώ)
- κωπηλατική

την τρίτη μέρα κάνω πόδια

+ κάθε φορά ραχιαίους, κοιλιακούς και άρσεις θανάτου
οχι καθε μερα κοιλιακους ραχιαιους

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ρε τυπε θα μας τρελανεις πως κανεις 8-9 ασκησεις σε καθε προπονηση? εγω με 4 αντε 5 και πεθαινω... και σου βγαινουν ολες μεσα σε 45' - 1 ωρα? κατι δε κανεις καλα...
εγω εχω α)στηθος, β)2κ-3κ , γ)ωμοι-ποδια , δ)πλατη

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.025
Πόντοι
1.706
ρε τυπε θα μας τρελανεις πως κανεις 8-9 ασκησεις σε καθε προπονηση? εγω με 4 αντε 5 και πεθαινω... και σου βγαινουν ολες μεσα σε 45' - 1 ωρα? κατι δε κανεις καλα...
εγω εχω α)στηθος, β)2κ-3κ , γ)ωμοι-ποδια , δ)πλατη
τύπε μακάρι να είχα κι εγώ το χρόνο να πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο
επειδή όμως μπορώ να πηγαίνω μόνο 2-3 φορές, πρέπει κάπως να τα βολέψω
σαφώς και όταν κάνεις 8-9 ασκήσεις, όσο προχωράς προς την τελευταία πέφτει η απόδοσή σου, αλλά δεν γίνεται αλλιώς

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
τύπε μακάρι να είχα κι εγώ το χρόνο να πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο
επειδή όμως μπορώ να πηγαίνω μόνο 2-3 φορές, πρέπει κάπως να τα βολέψω
σαφώς και όταν κάνεις 8-9 ασκήσεις, όσο προχωράς προς την τελευταία πέφτει η απόδοσή σου, αλλά δεν γίνεται αλλιώς

Tύπε με τόσες φορές που πας καλύτερα θα ήταν να κάνεις ένα πρόγραμμα upper/lower.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ΔΕν θέλω να τσιτώνω πολύ, γιατί σκιάζομαι μήπως γκρεμιστεί το μονόζυγο και μου πέσει στο πορνοκεφάλι. Γι' αυτό προσπαθώ να συγκεντρώνω τις αναγκαίες επαναλήψεις σε περισσότερα σετ. Χάσιμο χρόνου δεν είναι, αν αυτές οι λίγες επαναλήψεις γίνονται σωστά, με πλήρη έκταση και αργό κατέβασμα. Τα πορνοβάρη τα βαριέμαι.

Τι μας λες τωρα ρε καυλιαρη? Τι λιγες επαναληψεις να κανεις τι πολλες το ιδιο βαρος δεν κρεμεται απο το μονοζυγο? Αν ειναι να το ριξεις κατω λες να σωθεις επειδη κανεις λιγες επαναληψεις?
Σωστο αυτο που λες οτι το μονοζυγο ειναι γαματη βασικη ασκηση αλλα ενας αρχαριος δε μπορει να σηκωσει τοσο ευκολα το βαρος του γιαυτο ολοι ξεκινανε απο το μηχανημα που τραβας το σκοινακι απο την τροχαλια που ειναι το ιδιο με λιγοτερα κιλα για να βγαζουν τις σωστες επαναληψεις!
Για τις αλλες μυικες ομαδες τι ασκησεις κανεις στο σπιτι? Εχεις παρει εξοπλισμο κλπ?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Πορνοπροσκλητηριο μυωδων-ναρκισσοπουλων.

Vagos the Pimp

Πιτσιλιστης

Πουσταλεκος

Μητσος69

Maximilian

Αυτο το καλοκαιρι θα κυριευσουμε καθε τσουλακι που θα γυρισει να μας κοιταξει στην παραλια. http://[URL unfurl="true"]www.twcenter.net/forums/images/smilies/emoticons/viking.gif[/img[/URL]]
Το 2012 θα αποτελεσει σημειο εκκινησης για μια νεα γενια τιμωρων πομπωδη-γραμομμενων γαμιαδων. [img]http://forum.bodybuilding.gr/images/smilies/icon_squaty.gif

Ηρθε το τελος σας Ελλεηνιδες, πουστοφλωροι, και φιλοι σερβιετας.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Καυλιαρηδες παρτε να δειτε το καινουργιο προγραμμα γυμναστικης μου!
Σας προειδοποιω ομως ειναι πολυ πορνωδες και απευθυνεται μονο σε εμπειρους χυστες που ξερουν τι κανουν!!!  :rockon:
Περιμενω σχολια απο ολους τους χτιστους του φορουμ! Ελατε να γινουμε ογκωδη τερατα!!!  :cum:

wl6e50.jpg

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2: :zfuck:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πολλά σετ και πυραμίδα ρε φίλε ? και με 1 επανάληψη ? Έχω κάνει παλιότερα κάτι αντίστοιχο, πολύ fail. Ποιοί είναι οι στόχοι σου ;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Καταχωρηθηκε ως πολιτιστικη κληρονομια το προγραμμα σου.

Προσοχη και παλι εκκολαπτομενοι Πιτσιλιστες, αυτο το προγραμμα ειναι μονο για φτασμενους εμπειρους Πουσταλεκους. :grin:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πολλά σετ και πυραμίδα ρε φίλε ? και με 1 επανάληψη ? Έχω κάνει παλιότερα κάτι αντίστοιχο, πολύ fail. Ποιοί είναι οι στόχοι σου ;

Ενταξει η μια επαναληψη μονο σε μια ασκηση ειναι! Στοχος η αυξηση ογκου φυσικα καθως ειμαι τσιλιβιθρας!!!
Μου ειπε ο γυμναστης να το κρατησω ενα μηνα και μετα θα μου βγαλει κατι πιο light και καλοκαιρινο με τρεξιμο και μετα συνεχιζω προγραμμα ογκου  :rockon:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ενταξει η μια επαναληψη μονο σε μια ασκηση ειναι! Στοχος η αυξηση ογκου φυσικα καθως ειμαι τσιλιβιθρας!!!
Μου ειπε ο γυμναστης να το κρατησω ενα μηνα και μετα θα μου βγαλει κατι πιο light και καλοκαιρινο με τρεξιμο και μετα συνεχιζω προγραμμα ογκου  :rockon:

Όγκο φίλε θα δείς μόνο απο την διατροφή σου. Γενικότερα θα σου πρότεινα να παίξεις στο εύρος 6-8 και 8-10 αναλόγως την άσκηση και όχι παραπανώ απο 3 σετ στην άσκηση. 

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

προσοχη κυριοι . οταν κανεις απο 4 και κατω επαναληψεις φλερταρεις επικινδυνα με τραυματισμους .

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Όγκο φίλε θα δείς μόνο απο την διατροφή σου. Γενικότερα θα σου πρότεινα να παίξεις στο εύρος 6-8 και 8-10 αναλόγως την άσκηση και όχι παραπανώ απο 3 σετ στην άσκηση. 

Ναι το ξερω προσπαθω να τρωω πολυ χωρις ομως υπερβολες γιατι μαζι με τον ογκο μπορει να βαλεις ευκολα κ λιπος!!
Ενταξει 3 σετ μου φαινονται λιγα ειδικα σε καποιες βασικες ασκησεις οπως πιεσεις στηθους ή μονοζυγο και σκουατ!
Τον περασμενο μηνα που μου ειχε βγαλει ενα προγραμμα "γραμμωσης" εκανα 3 σετ των 15 επαναληψεων σε ολες τις ασκησεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom