Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καταχωρηθηκε ως πολιτιστικη κληρονομια το προγραμμα σου.

Προσοχη και παλι εκκολαπτομενοι Πιτσιλιστες, αυτο το προγραμμα ειναι μονο για φτασμενους εμπειρους Πουσταλεκους. :grin:
για ογκο ειναι αυτο;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
για ογκο ειναι αυτο;

Οπως λενε και οι καυλιαρηδες απο πανω ο ογκος και η γραμμωση ειναι κυριως θεμα διατροφης!
Αλλα ναι αν πας για ογκο ή για δυναμη υποτειθεται οτι θα σε βοηθησει περισσοτερο απο ενα προγραμμα με πολλες επαναληψεις!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ναι το ξερω προσπαθω να τρωω πολυ χωρις ομως υπερβολες γιατι μαζι με τον ογκο μπορει να βαλεις ευκολα κ λιπος!!
Ενταξει 3 σετ μου φαινονται λιγα ειδικα σε καποιες βασικες ασκησεις οπως πιεσεις στηθους ή μονοζυγο και σκουατ!
Τον περασμενο μηνα που μου ειχε βγαλει ενα προγραμμα "γραμμωσης" εκανα 3 σετ των 15 επαναληψεων σε ολες τις ασκησεις!

Ρε πουστάλεκ τι 15 επαναλήψεις, για αντοχή πάς ;

Πόσο για τον πέο ειναι ο γυμναστής σου ;

Και όπως το πές, η γράμμωση και ο όγκος είναι κατα 90% θέμα διατροφής.

Όσον αφορά το λίπος που λές. Απλά αύξησε τις θερμίδες σου. Τώρα αν αυτές οι έξτρα θερμίδες θα προέρχονται κυρίως απο πρωτείνη, καλά λίπη ή υδατάνθρακες εξαρτάται απο εσένα.

Και όταν λέμε να αυξήσεις θερμίδες υπολόγιζε +200 επιπλέον.

Επισκέπτης
Ωρε σφιχτες για δωστε απαντηση σε καποιες αποριες που εχω.

1) Θελω να ριξω την μπυροκοιλια μου. Ξερω πανω κατω τι ασκησεις πρεπει να κανω. Τι ειναι καλυτερο, να πλακωνομε 1 ωρα γυμναστικη και παραπανω σερι ή να κανω πολλες επαναληψεις στη διαρκεια της μερας. Π.χ. Μιση το πρωι οταν ξυπναω, αλλα μιση οταν γυρναω απο τη δουλεια και αλλη μιση ωρα το απογευμα οταν ξυπνανω ?

2) Ειμαι 1,82 υψος 88 κιλα, οσο και να τρωω αλλα και διαιτα να κανω το βαρος μου μενει σταθερο. Π.χ. τον Αυγουστο που μας περασε πριν φυγω για διακοπες ημουν 87 κιλα. Παρολο που ετρωγα το μισο απο οσο τρωω οταν ειμαι σπιτι, παρολο το περπατημα, τον ιδρωτα, την ταλαιπωρια, τα ξενυχτια οταν γυρισα στο χωριο μετα απο σχεδον 20 μερες ειχα χασει μονο 1 κιλο, αλλα ημουν πτωμα. Γιατι δεν χανω βαρος ?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε πουστάλεκ τι 15 επαναλήψεις, για αντοχή πάς ;

Πόσο για τον πέο ειναι ο γυμναστής σου ;

Και όπως το πές, η γράμμωση και ο όγκος είναι κατα 90% θέμα διατροφής.

Όσον αφορά το λίπος που λές. Απλά αύξησε τις θερμίδες σου. Τώρα αν αυτές οι έξτρα θερμίδες θα προέρχονται κυρίως απο πρωτείνη, καλά λίπη ή υδατάνθρακες εξαρτάται απο εσένα.

Και όταν λέμε να αυξήσεις θερμίδες υπολόγιζε +200 επιπλέον.

Δεν ξερω ρε καυλιαρη! Μετα απο αρκετους μηνες που εκανα προγραμματα "ογκου" δηλαδη λιγων επαναληψεων, ξαφνηκα μου εβγαλε ενα με 15 επαναληψεις λεγοντας οτι "δεν κανει να κανω ογκο συνεχεια!"

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

1) Θελω να ριξω την μπυροκοιλια μου. Ξερω πανω κατω τι ασκησεις πρεπει να κανω. Τι ειναι καλυτερο, να πλακωνομε 1 ωρα γυμναστικη και παραπανω σερι ή να κανω πολλες επαναληψεις στη διαρκεια της μερας. Π.χ. Μιση το πρωι οταν ξυπναω, αλλα μιση οταν γυρναω απο τη δουλεια και αλλη μιση ωρα το απογευμα οταν ξυπνανω ?

2) Ειμαι 1,82 υψος 88 κιλα, οσο και να τρωω αλλα και διαιτα να κανω το βαρος μου μενει σταθερο. Π.χ. τον Αυγουστο που μας περασε πριν φυγω για διακοπες ημουν 87 κιλα. Παρολο που ετρωγα το μισο απο οσο τρωω οταν ειμαι σπιτι, παρολο το περπατημα, τον ιδρωτα, την ταλαιπωρια, τα ξενυχτια οταν γυρισα στο χωριο μετα απο σχεδον 20 μερες ειχα χασει μονο 1 κιλο, αλλα ημουν πτωμα. Γιατι δεν χανω βαρος ?

1) Αεροβική χρειάζεσαι. Τρέξιμο, διάδρομο, περπάτημα, ποδήλατο, κοιλιακούς. Και καλή διατροφή, περιόρισε τους υδατάνθρακες.

2) Για το ύψος σου μια χαρά είσαι, άντε να χάσεις 4-6 κιλά το πολύ. Αλλά και έτσι καλός είσαι. Αύξησε λίγο τη γυμναστική ώστε να καις περισσότερες θερμίδες. Η κόψε τα πολλά γλυκά, ποτά, junk food.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

1)Το ζητουμενο ειναι να κανεις υποθερμιδικη διατροφη. Η ασκηση θα σε βοηθησει να καψεις θερμιδες! Υπολογισε ποσες θερμιδες καις με καθε τροπο και δες τι ειναι καλυτερο για σενα! Αν μπορεις να πλακωνεσαι μια ωρα την ημερα στο τρεξιμο ειναι μια καλη αρχη!

2)Ξενυχτια ειπες? Ξερεις συνηθως αυτα συνδυαζονται και με ξυδια!!! Μπορει να ετρωγες λιγοτερο λοιπον αλλα μαλλον ετρωγες (και επινες) μαλακιες!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
1) Αεροβική χρειάζεσαι. Τρέξιμο, διάδρομο, περπάτημα, ποδήλατο, κοιλιακούς. Και καλή διατροφή, περιόρισε τους υδατάνθρακες.

2) Για το ύψος σου μια χαρά είσαι, άντε να χάσεις 4-6 κιλά το πολύ. Αλλά και έτσι καλώς είσαι. Αύξησε λίγο τη γυμναστική ώστε να καις περισσότερες θερμίδες. Η κόψε τα πολλά γλυκά, ποτά, junk food.

Ρε καυλιαρη εχει μπυροκοιλια λεει ο ανθρωπος! Θα ηταν μια χαρα για το υψος του αν ηταν και στο 15% λιπος! Εγω πιστευω οτι θα πρεπει να χασει τουλαχιστον ενα 5κιλο λιπος!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε καυλιαρη εχει μπυροκοιλια λεει ο ανθρωπος! Θα ηταν μια χαρα για το υψος του αν ηταν και στο 15% λιπος! Εγω πιστευω οτι θα πρεπει να χασει τουλαχιστον ενα 5κιλο λιπος!

Δεν αντιλέγω, αλλά η μπυροκοιλιά είναι σχετικό.

Υπολογίζεις το λόγο περίμετρος μέσης/ύψος. Αν είναι κοντά 0,5 μια χαρά είναι.

Εγώ είχα πετύχει γράμμωση και με ποσοστό λίπους 20%.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.024
Πόντοι
1.706
εγώ έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα
όσο και να τρώω, όσο και να σαβουρώνω, δεν μπορώ να βάλω εύκολα κιλά
παρόλο που αύξησα την ποσότητα και των αριθμό των μερίδων μου, έχω βάλει μόνο 5 κιλά σε 7 μήνες (ουσιαστικά 5 κιλά μυς γιατί πρόσεχα και τι έτρωγα)
είναι θέμα μεταβολισμού και δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα
το μόνο που μπορέις να κάνεις είναι να περιορίσεις τους υδατάνθρακες και το λίπος που παίρνεις από το φαγητό και να το ρίξεις στο τρέξιμο και το σχοινάκι

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.024
Πόντοι
1.706
μακαρι να ναι 5 κιλα μυς αλλα δυσκολο  :)
τύπε έτσι κι αλλιώς δεν είχα πολύ λίπος πάνω μου
δεν μπορούσα όμως με τίποτα να πάρω βάρος
έκανα ένα προγραμματάκι διατροφής όμως και έβαλα 5 κιλάκια
βέβαια αν σκεφτείς ότι άλλοι σε 7 μήνες βάζουν 10-15 κιλά, τα 5 που έβαλα εγώ δεν είναι τίποτα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τυχεροί είστε όσοι δεν παίρνετε κιλά εύκολα.

Επισκέπτης
Σωστό! :dancing:

Συνημμένα

• 465647_10150676973158139_816538138_9368515_1478660383_o.jpg
    465647_10150676973158139_816538138_9368515_1478660383_o.jpg
    222 KB · Εμφανίσεις: 15

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ημερα στηθους σημερα,και 2 ασκησεις δικεφ. :)κανω δυο γιατι τα παιζω και την παρασκ.μαζι με τα τρικεφ.απο 3-4 ασκησεις το πολυ σε καθε σημειο.

Επισκέπτης
εχθεσ πιγα στο πορνοδασοσ εκανα 30 λεπτα τρεξιμο,μετα 90 καμψισ(τα ποδια σε ιψομα)για να πιασο κατο μεροσ στιθουσ,και 3χ8 μπροστολεμιεσ μονοζιγο.
πολι πορνοδεσ να γιμναζεσε στο πορνοδασοσ.
σιμερα οργανα ,στιθοσ.!
καλεσ πορνοδεσ προπονισισ σε ολουσ τουσ χτιστουσ!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
εχθεσ πιγα στο πορνοδασοσ εκανα 30 λεπτα τρεξιμο,μετα 90 καμψισ(τα ποδια σε ιψομα)για να πιασο κατο μεροσ στιθουσ,και 3χ8 μπροστολεμιεσ μονοζιγο.
πολι πορνοδεσ να γιμναζεσε στο πορνοδασοσ.
σιμερα οργανα ,στιθοσ.!
καλεσ πορνοδεσ προπονισισ σε ολουσ τουσ χτιστουσ!

90 κάμψεις ρε πόρνε;  :o

Έτσι, μοίραζε ΠΟΝΟ!  :rockon:

Ρομαντικό το τρέξιμο στο πορνοδάσοσ;  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μάγκες, το μονόζυγο είναι δύσκολη, αλλά βασική άσκηση. Οι αρχάριοι, μετά τους πρώτους 3 μήνες προσαρμογής θα πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν μονόζυγο, έστω και με βοήθεια, σε κάθε προπόνηση για την πλάτη.

μονοζυγο πρεπει να κανουνε απο την αρχη...αμα κανουν τρεις μηνες προπονηση με ελευθερα βαρη μετα και μετα δοκιμασουν να κανουν μονοζυγο δεν θα μπορουν να κανουν ελξη  ουτε με ανεβασμα απο γερανο... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom