Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Επισκέπτης
Δηλαδη ειναι σωστη διατροφη να τρεφεσαι μονο με κρεας? Αλλα πραματα δε χρειαζεται να τρως? Οι γιατροι λενε μαλακιες για οσπρια, φρουτα και λαχανικα?

Τα εχω ειλικρινεις αποριες και αν ειναι ετσι νιωθω και τυψεις που του την λεω συνεχως για τη διατροφη που κανει. Εμενα δε μου φαινεται σωστη, ολο κρεας και κρεας, δε θα παθει καμια χοληστερινη  :think:
ε πρεπει να τροι και αλλα φαγια ο χιστισ!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδη ειναι σωστη διατροφη να τρεφεσαι μονο με κρεας? Αλλα πραματα δε χρειαζεται να τρως? Οι γιατροι λενε μαλακιες για οσπρια, φρουτα και λαχανικα?

Τα εχω ειλικρινεις αποριες και αν ειναι ετσι νιωθω και τυψεις που του την λεω συνεχως για τη διατροφη που κανει. Εμενα δε μου φαινεται σωστη, ολο κρεας και κρεας, δε θα παθει καμια χοληστερινη  :think:

Μην έχεις τύψεις, δίκιο έχεις.

Όλα χρειάζεται όμως ο οργανισμός, θέλει ισορροπία.

Κοίτα αν πηγαίνεις για γράμμωση περιορίζεις στο ελάχιστο τον υδατάνθρακα για κάποιο (συγκεκριμένο) χρονικό διάστημα. Αλλά ο οργανισμός χρειάζεται τα πάντα. Δεν γίνεται να καταναλώνεις μόνο κρέας, θα έχεις άλλα προβλήματα μετά.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Ευχαριστω τον αορατο και τον πιτσι για τις συμβουλες τους,δεν εχω αλλη επιλογη μονο την ξεκουραση ελπιζω να επανελθω συντομα στη μαχη με τα σιδερα γιατι το καλοκαιρι πλησιαζει και πρεπει να ειμαι ετοιμος για ολα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστω τον αορατο και τον πιτσι για τις συμβουλες τους,δεν εχω αλλη επιλογη μονο την ξεκουραση ελπιζω να επανελθω συντομα στη μαχη με τα σιδερα γιατι το καλοκαιρι πλησιαζει και πρεπει να ειμαι ετοιμος για ολα

:thumbsup:

Φίλε πέρυσι την έιχα πατήσει και εγώ με τον ώμο. Και μιλώντας με παιδιά στο τζυμ οι πειρσσότεροι κάποια στιγμή την είχαν πατήσει με τον ώμο. Απλά αν το πιέσεις μπορείς να πάθεις χοντρή ζημιά και να μείνεις εκτός για πολύ διάστημα.

Δεν έκοψα το γυμναστήριο όμως, πολύ αεροβική, κοιλιακοί, γυμναστική και βάρη μετά από 1,5 με 2 μήνες. Όμως είχα πετύχει καλή γράμμωση. Μην κόψεις τελείως το γυμναστήριο ναι.

Όσον αφορά το καλοκαίρι έχεις μπροστά σου Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο. Σε 3 μήνες πετυχαίνεις θαύματα.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Φιλε δεν χρειαζομαστε θαυματα αλλα καλη προπονηση και καλο φαι,ειμαι σε καλο επιπεδο θα γυρισω ευκολα στις προπονησεις

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε δεν χρειαζομαστε θαυματα αλλα καλη προπονηση και καλο φαι,ειμαι σε καλο επιπεδο θα γυρισω ευκολα στις προπονησεις

Θαύματα εννοούσα ότι πετυχαίνεις πολύ καλά αποτελέσματα σε 3 μήνες με πολύ καλή δουλειά όμως (καθημερινή άσκηση και σωστή διατροφή).

Όχι να κάνουμε την προσευχή μας μπας και γίνει κανά θαύμα.  :grin:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Για μια στιγμη πιστεψα οτι εισαι θεουσα αλλα σε καταλαβα παιχταρα μου εισαι δυνατος χιστης :grin:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Πριν από λίγο ολοκλήρωσα πορνοπροπόνηση στο σπίτι (δεν πάω γυμναστήριο) 25 σετ πορνομονόζυγο επί 3 επαναλήψεις το κάθε πορνοσέτ, με διάφορες λαβές (πρώτες, δεύτερες, ανοιχτές, κλειστές κ.λπ.). Σύνολο προπόνησης 55'. Αύριο αναμένω δυνατό πιάσιμο.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Θα ανέβω σιγά σιγά ρε, πώς κάνεις έτσι;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
25 σετ απο 3 επαναληψεις ειναι ασκοπο χασιμο χρονου...

5 σετ απο 10 επαναληψεις και αν τις κανεις σωστα μετα το 3ο σετ δε θα μπορεις ουτε 8...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
ΔΕν θέλω να τσιτώνω πολύ, γιατί σκιάζομαι μήπως γκρεμιστεί το μονόζυγο και μου πέσει στο πορνοκεφάλι. Γι' αυτό προσπαθώ να συγκεντρώνω τις αναγκαίες επαναλήψεις σε περισσότερα σετ. Χάσιμο χρόνου δεν είναι, αν αυτές οι λίγες επαναλήψεις γίνονται σωστά, με πλήρη έκταση και αργό κατέβασμα. Τα πορνοβάρη τα βαριέμαι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ξαναλεω...25 σετ ειναι πολλα...και 3 επαναληψεις λιγες γιατι απλως δεν καιγεται ο μυς αρκετα οσο καλα και να τις κανεις...ενω με 10 ουτε θα καεις πολυ  (σε σημειο να μη μπορεις να κανεις σωστα την ασκηση)  ουτε και θα μεινει ο μυς ανενεργος...

σημασια οπως σωστα ειπες εχει η τεχνικη,ο τροπος δηλαδη που κανεις την ασκηση αλλα 3 επαναληψεις ειναι απλα πολυ λιγες...κανε εστω 5 επαναληψεις για 6-7 σετ,καλυτερα ειναι...

αμα το μονοζυγο σου δεν ειναι καλα στερεωμενο μη κανεις καθολου μεχρι να παρεις καινουργιο...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τα ελευθερα βαρη που ειπατε πιο πανω ειναι ΠΙΟ επικινδυνα γιατι μπορουν να του πεσουν στο ποδι η να τραυματισει καμμια μεση η καναν ωμο αμα κανει λαθος την ασκηση...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Μάγκες, το μονόζυγο είναι δύσκολη, αλλά βασική άσκηση. Οι αρχάριοι, μετά τους πρώτους 3 μήνες προσαρμογής θα πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν μονόζυγο, έστω και με βοήθεια, σε κάθε προπόνηση για την πλάτη.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Θα δοκιμάσω τη Δευτέρα και το άλλο πορνοσύστημα, του Drummerboy, και θα σας πω εντυπώσεις.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.201
Πόντοι
1.706
ερώτηση κρίσεως
τι συνδυάζετε στην προπόνηση (ή ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος συνδυασμός)
στήθος με χέρια και πλάτη με όμους Ή στήθος με πλάτη και χέρια με όμους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom