Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γουστάρω κάργα αυτή την περίοδο χύστες μου.. Έχει γεμίσει το γυμναστήριο ψωλιδιάκια και τσιτώνει η τέστο και βγάζω πολύ γερές προπονήσεις παρόλο που τρώω ελαφριά.. Ίσως είναι που μ ανεβαίνει στο κατακόρυφο το κέφι όταν βλέπω άτακτα καλίγραμα πορνίδια και τιμωρώ τα δύσμοιρα σιδερικά.. όσο αφορά τις ασκήσεις δεν έχω καθυστερήσεις διότι πλέον δουλεύω μόνο τις βασικές σκουάτς, ντεντ λιφτς, βυθήσεις, έλξεις, στρατιωτικές και όλα τα μηχανήματα για πόδια είναι σχεδόν πάντα άδεια.. Μόνο για πιέσεις στήθους πάω πρωί πρωί για να μαι κομπλέ γιατί ώρες αιχμής δύσκολα βρίσκεις ευκαιρία..

:thumbsup:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
AAAAA!!! Μολις γυρισα απο το γυμναστηριο και πηρα τη δοση μου!!! Ειμαι τρελα φουσκωμενος και καυλωμενος λεμε!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σημερα ειχε στηθος δικεφαλα καυλιαρη! Τα απαξιωσα τα κιλα! Τα ισοπεδωσα ολα να ουμε!!!!  :rockon:
Εσυ πως τα πας? Πως παει το φουσκωμα?

Τον Απρίλη θα ξαναξεκινήσω αρχηγέ, το έχω ψιλοπαρατήσει.  :grin:

Επισκέπτης
Γουστάρω κάργα αυτή την περίοδο χύστες μου.. Έχει γεμίσει το γυμναστήριο ψωλιδιάκια και τσιτώνει η τέστο και βγάζω πολύ γερές προπονήσεις παρόλο που τρώω ελαφριά.. Ίσως είναι που μ ανεβαίνει στο κατακόρυφο το κέφι όταν βλέπω άτακτα καλίγραμα πορνίδια και τιμωρώ τα δύσμοιρα σιδερικά.. όσο αφορά τις ασκήσεις δεν έχω καθυστερήσεις διότι πλέον δουλεύω μόνο τις βασικές σκουάτς, ντεντ λιφτς, βυθήσεις, έλξεις, στρατιωτικές και όλα τα μηχανήματα για πόδια είναι σχεδόν πάντα άδεια.. Μόνο για πιέσεις στήθους πάω πρωί πρωί για να μαι κομπλέ γιατί ώρες αιχμής δύσκολα βρίσκεις ευκαιρία..
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καργαααααααααααααααα με βαγγο δε πιπμ!!!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ πίτσι τι κάνεις; Απαξιώνεις τπτ όργανα; Το έχεις ανάγκη;  :grin:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Εχω να παω γυμναστηριο απ την δευτερα και εχω ξενερωσει ασχημα,χτυπησα στον ωμο και δεν μπορω να σηκωσω τα βαρη απ τον πονο.το γελιο ειναι που πηρα τηλ να κλεισω ραντεβου στο ικα και μου ειπαν μετα απο ενα μηνα :headbang:αναγκαστηκα να παω σε γνωστο φαρμακοποιο και μου εδωσε την κρεμα biofreeze και τα χαπια clotam,σημερα νιωθω καλυτερα τι να κανω να παω η να περιμενω λιγες μερες το εχω αναγκη γαμω την τρελα μου

Επισκέπτης
Εχω να παω γυμναστηριο απ την δευτερα και εχω ξενερωσει ασχημα,χτυπησα στον ωμο και δεν μπορω να σηκωσω τα βαρη απ τον πονο.το γελιο ειναι που πηρα τηλ να κλεισω ραντεβου στο ικα και μου ειπαν μετα απο ενα μηνα :headbang:αναγκαστηκα να παω σε γνωστο φαρμακοποιο και μου εδωσε την κρεμα biofreeze και τα χαπια clotam,σημερα νιωθω καλυτερα τι να κανω να παω η να περιμενω λιγες μερες το εχω αναγκη γαμω την τρελα μου
ξεκουρασε το πορνε μου καλιτερα!αραξε!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

bk1981 πήγαινε και κάνε αεροβική. Ποδήλατο, διάδρομο, κοιλιακούς. Άλλωστε καλοκαιράκι πλησιάζει, γράμμωση είναι ό,τι πρέπει για την εποχή. Με τον ώμο μήν το πιέζεις γιατί μπορεί να πάθεις μεγαλύτερη ζημιά. Καλές οι κρέμες αλλά που πραγματικά χρειάζονται οι μύες και οι τένοντες είναι ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. Ο ώμος είναι κλασσικό σημείο τραυματισμού. Μην βιαστείς να επανέλθεις στα βάρη, γιατί μπορεί να πάθεις μεγαλύτερη ζημιά. Και στην αρχή με λίγα κιλά και μικρά αλτηράκια κτλ.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ξεκουρασε το πορνε μου καλιτερα!αραξε!

Πίτσι πώς πάει το τζυμ; Πηγαίνεις; Έχουν φουσκώσει το πορνομούσκουλα; Τι πρόγραμμα παίζεις; Θα είσαι έτοιμος το καλοκαίρι να χύσουν με την πάρτη σου οι τουριστριούλες στις παραλίες;  :cum:

Επισκέπτης

Πίτσι πώς πάει το τζυμ; Πηγαίνεις; Έχουν φουσκώσει το πορνομούσκουλα; Τι πρόγραμμα παίζεις; Θα είσαι έτοιμος το καλοκαίρι να χύσουν με την πάρτη σου οι τουριστριούλες στις παραλίες;  :cum:
για σου ινοδεσ πορνε μουοι πορνομιονεσ μου παλοντε ολιμερισ και ειναι πιο ετιμι απο ποτε αλοτε!
ινε πλεον στο δρομο τισ πολιποθιτισ ινασ!
ειμαι ετιμοσ να σουλατσαρο στιν γκει σαουνεσ και να αναστατοσο τουσ δροσερουσ χιστεσ με τουσ πομποδεσ μιονεσ μου!
γουστερνο να τουσ καυλαντιζο και να τουσ παταο ποζεσ και εκινι να ξεροχισουν!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

το προγραμα παντα που πεζο ειναι πορνοπιραμιδα.
για παραδιγμα κανο 8 επαναλιψισ με 60 κιλα
μετα 7 επαναλιψισ με 70 κιλα
μερα 6 επαναλιψισ με 80 κιλα

εδο και χρονια το πεζο ετσι.μου αρεσει!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Προσεχε μη σε στριμωξει κανεις εκει στη σαουνα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
για σου ινοδεσ πορνε μουοι πορνομιονεσ μου παλοντε ολιμερισ και ειναι πιο ετιμι απο ποτε αλοτε!
ινε πλεον στο δρομο τισ πολιποθιτισ ινασ!
ειμαι ετιμοσ να σουλατσαρο στιν γκει σαουνεσ και να αναστατοσο τουσ δροσερουσ χιστεσ με τουσ πομποδεσ μιονεσ μου!
γουστερνο να τουσ καυλαντιζο και να τουσ παταο ποζεσ και εκινι να ξεροχισουν!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

το προγραμα παντα που πεζο ειναι πορνοπιραμιδα.
για παραδιγμα κανο 8 επαναλιψισ με 60 κιλα
μετα 7 επαναλιψισ με 70 κιλα
μερα 6 επαναλιψισ με 80 κιλα

εδο και χρονια το πεζο ετσι.μου αρεσει!

Καλή η "πορνοπυραμίδα". Ο γυμναστής μου το έχει βαπτίσει "σούπερ σετ". Μείωση επαναλήψεων, αύξηση κιλών.

Έτσι πίτσι, θέλω να στενάζουν το καλοκαίρι οι γκόμενες με το πορνοαποτέλεσμα που θα πετύχεις και να ανταμειφθεί ο πορνοιδρώτασ σου το φετινό χειμώνα.  :rockon:

Εγώ σήμερα πάω για τζόγκινγκ - τρέξιμο το απογευματάκι.  :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συμφωνω μαζι σου,το βασικοτερο ειναι η διατροφη και η ξεκουραση.
Τα πολλα συμπληρωματα ισως ειναι πεταμενα λεφτα ειδικα για ατομα που γυμναζονται για την παρτη τους και μονο οπως εγω.Εγω απο συμπληρωματα εχω μια πολυβιταμινη σε αναβραζοντα δισκια και σκονη πρωτεινης για μετα την προπονηση.
Το να κανεις παντως καλη διατροφη ειναι η αληθεια πως ειναι ακριβο αθλημα ειδικα στις εποχες που ζουμε.

Ρε τυποι για ποια καλη διατροφη μιλατε  :think:  εχω φιλαρακι που ασχολειται με γυμναστηρια και τετοια και ολο κρεατα τρωει, λες κι ειναι σαρκοβορο στη σαβανα, ουτε φρουτα ουτε σαλατες, τιποτα!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τυποι για ποια καλη διατροφη μιλατε  :think:  εχω φιλαρακι που ασχολειται με γυμναστηρια και τετοια και ολο κρεατα τρωει, λες κι ειναι σαρκοβορο στη σαβανα, ουτε φρουτα ουτε σαλατες, τιποτα!

Πρωτείνη φίλε μια χαρά. Ό,τι χρειάζεται για την ανάπτυξη των μυών. Όλα χρειάζεται όμως ο οργανισμός, θέλει ισορροπία.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πρωτείνη φίλε μια χαρά. Ό,τι χρειάζεται για την ανάπτυξη των μυών. Όλα χρειάζεται όμως ο οργανισμός, θέλει ισορροπία.

Δηλαδη ειναι σωστη διατροφη να τρεφεσαι μονο με κρεας? Αλλα πραματα δε χρειαζεται να τρως? Οι γιατροι λενε μαλακιες για οσπρια, φρουτα και λαχανικα?

Τα εχω ειλικρινεις αποριες και αν ειναι ετσι νιωθω και τυψεις που του την λεω συνεχως για τη διατροφη που κανει. Εμενα δε μου φαινεται σωστη, ολο κρεας και κρεας, δε θα παθει καμια χοληστερινη  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom