Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν κάνω κάποιο άθλημα. Απλά είναι κάτι που θα γούσταρα η βελτίωση σε αυτόν τον τομέα καθώς και αλλαγή γυμναστηριακής ρουτίνας.. Γιατί να ακολουθώ συνεχώς ένα στυλ προπόνησης και διατροφής έχει καταντήσει μονότονο και αρχίζω να χάνω και το ενδιαφέρον..

Πάντως αν ασχοληθώ με κάποιο άθλημα ως χόμπι κάποια στιγμή θα είναι μποξ.

Πήγαινε kick boxing. Είναι πολύ καλή αερόβια, γραμμώνεις, ξεδίνεις, αυξάνεις την αντοχή σου και βάζεις ποικιλία στην άθληση (κακά τα ψέματα μόνο βάρη από ένα σημείο και έπειτα καταντάνε βαρετά).

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Δεν υπάρχει αιφνιδιασμός του μύ και τέτοιες άλλες παπαριές τύπε.

"In order for a muscle to grow, strength to be gained, performance to increase, or for any similar improvement to occur, the human body must be forced to adapt to a tension that is above and beyond what it has previously experienced."

Με λίγα λόγια πρέπει να προσπαθείς να ανεβάζεις κιλά ή επαναλήψεις, ότι πρόγραμμα και να κάνεις, για όσο καιρό και να το κάνεις. Αν φτάσεις σε πλατώ είναι άλλο θέμα.

Με στενοχώρησες τύπε!  :'( Τζάμπα τόσα χρόνια στην Κομοτηνή! Παπαριές με μάθαιναν! :headbang:
Και του έλεγα του μπαμπά μου,  άσε με εδώ σε ένα γυμναστήριο καλύτερα θα τα μάθω! :grin:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Με στενοχώρησες τύπε!  :'( Τζάμπα τόσα χρόνια στην Κομοτηνή! Παπαριές με μάθαιναν! :headbang:
Και του έλεγα του μπαμπά μου,  άσε με εδώ σε ένα γυμναστήριο καλύτερα θα τα μάθω! :grin:

Ευτυχώς το κατάλαβες τύπε !

Επισκέπτης
Ρε μάγκες δεν γίνονται αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν... Έχω κάνει μία παραγγελία εδώ και ένα μήνα σχεδόν ένα προιόν για μετά την προπόνηση και ενώ σίγουρα έχει έρθει ο ταχυδρόμος έκανε την πούτσα του και δεν άφησε το ειδοποιητήριο κάτω στην πολυκατοικία επειδαή δεν έχω όνομα στην θυρίδα.. Λες και δεν μπορούσε να αφήσει το ειδοποιητήριο πάνω από τις θυρίδες.. :jerking: :jerking:
Εκτός αν κάποιος καριολάρας πήρε το ειδοποιητήριο αυτός, αλλά είναι άσκοπο γιατί έτσι κι αλλιώς θέλει ταυτότητα για να κάνεις την παραλαβή..
Πάω λοιπόν στον Ελτά και αρνούνται τα μουνόπανα να ψάξουν στο όνομα μου λέει χωρίς να ααααδουν το ειδοποιητήριο.. Ενώ τους λέω ότι είναι και συστημένο... Λες και αν τους πάω αριθμό πάλι δεν θα μπουν σε διαδικασία να ψάξουν κοιτάζοντας το όνομά μου..

Παραλίγο να κάνω χοντρό σκηνικό σήμερα...Αλλά είδα το έντρομο βλέμα των γιαγιάδων που περίμεναν να πάρουν τις συντάξεις να δαώσουν γράμματα κλπ και συγκρατήθηκα να μην κανιβαλήσω τα άμπρατσα όντα που αποτελούν το γαμημένο προσωπικό του Ελτά..
Τώρα πρέπει να παίρνω τηλέφωνα σε ταχυδρόμους και μλκίες να δω τι παίχτηκε.. Γιατί δεν γίνεται να το αφήσω έτσι.. Είναι σαν να πετάς 60 ευρώ από το παράθυρο..
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε μάγκες δεν γίνονται αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν... Έχω κάνει μία παραγγελία εδώ και ένα μήνα σχεδόν ένα προιόν για μετά την προπόνηση και ενώ σίγουρα έχει έρθει ο ταχυδρόμος έκανε την πούτσα του και δεν άφησε το ειδοποιητήριο κάτω στην πολυκατοικία επειδαή δεν έχω όνομα στην θυρίδα.. Λες και δεν μπορούσε να αφήσει το ειδοποιητήριο πάνω από τις θυρίδες.. :jerking: :jerking:
Εκτός αν κάποιος καριολάρας πήρε το ειδοποιητήριο αυτός, αλλά είναι άσκοπο γιατί έτσι κι αλλιώς θέλει ταυτότητα για να κάνεις την παραλαβή..
Πάω λοιπόν στον Ελτά και αρνούνται τα μουνόπανα να ψάξουν στο όνομα μου λέει χωρίς να ααααδουν το ειδοποιητήριο.. Ενώ τους λέω ότι είναι και συστημένο... Λες και αν τους πάω αριθμό πάλι δεν θα μπουν σε διαδικασία να ψάξουν κοιτάζοντας το όνομά μου..

Παραλίγο να κάνω χοντρό σκηνικό σήμερα...Αλλά είδα το έντρομο βλέμα των γιαγιάδων που περίμεναν να πάρουν τις συντάξεις να δαώσουν γράμματα κλπ και συγκρατήθηκα να μην κανιβαλήσω τα άμπρατσα όντα που αποτελούν το γαμημένο προσωπικό του Ελτά..
Τώρα πρέπει να παίρνω τηλέφωνα σε ταχυδρόμους και μλκίες να δω τι παίχτηκε.. Γιατί δεν γίνεται να το αφήσω έτσι.. Είναι σαν να πετάς 60 ευρώ από το παράθυρο..
τι συμπηρωμα περιμενες;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ενταξει, να παω και εγω με το σλιπακι στο γυμναστηριο

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Πιτσι τωρα που θα λειπω, να προσεχεις τον Βαγγο και την προπονηση του.

Θελω το καλοκαιρι να σου μοιαζει εστω και 60%...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ηθελα να ρωτησω ποιες ωρες θεωρειται οτι ειναι καλο να παιρνεις τα Ω3 λιπαρα οξεα και ποσες φορες την ημερα;
Επισης ειναι απαραιτητο το συμπληρωμα βιταμινης C για καποιον που γυμναζεται;

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ηθελα να ρωτησω ποιες ωρες θεωρειται οτι ειναι καλο να παιρνεις τα Ω3 λιπαρα οξεα και ποσες φορες την ημερα;
απο οσο ξερω καλο ειναι μαζι με το φαγητο,η ωρα δεν εχει να κανει.καλο το ω3 βοηθαει εκτος αλλων στην μνημη και την διαθεση. :)

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε βαζελε,βασικα απο την στιγμη που τρεφεσαι σωστα και ξεκουραζεσαι επαρκως,ολα τα αλλα ερχονται δευτερα.Ο υγιης οργανισμος ανταπεξερχεται μια χαρα.Τωρα,αν μπεις σε τριπακι με ουσιες και αλλα παρεμφερη,το μπερδεμα δεν εχει τελειωμο.Ασχολουμαι δεκαετιες με αυτα και πλεον ειμαι απολυτα καταληγμενος στο θεμα.Τωρα για μερικες βιταμινες η Ω3 σιγουρα δεν χαλας καποια συνταγη,αλλα ακομα και αυτα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι χρειαζονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom