Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εννοείται αναφέρομαι στο 98% των τύπων του επιπέδου όπως στην πικ π έδωσα και πιο πανω από αυτόν.
εχεις πμ4 μέρες χρειάζεσαι δηλαδή για να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες.
Έχεις και μέρες ξεκούρασης μέσα στην βδομάδα?
Σε ενδιαφέρει ο όγκος από ότι κατάλαβα. Παίρνεις και πρωτεΐνη ή άλλα συμπληρώματα?
προσωπικα ειμαι κατα στο να αλλαζεις τοσο γρηγορα αμα σε πιανει κατι γτ να το αλλαξεις?αν και εγω αλλαζω συχνα
![]()
εχεις πμ![]()
φιλε σου στειλα e mailΤα π.μ. δεν δουλεύουν φίλε μου από την αναβάθμιση του site και μετά και ο antisthenis δεν μπόρεσε να το φτιαξει.
Αν δεν έχεις πρόβλημα στείλε mail στο ronaldocrist7@gmail.com αλλιώς γράψε μου εδώ.
πιστευω οτι δεν χρειαζεσαι λιποδιαλυτες..υπομονη κλπ τα κλασσικα ξερειςΛοιπον μαγκες μετα απο 5μηνες αποχης εχω παρει 15κιλα....Απο 77 ειμαι 92...Να παρω κανα λιποδιαλυτη τωρα η να περιμενω καμια βδομαδα να φυγουν τα "υγρα"?Κανω πρωινη αεροβια εδω και μια βδομαδα και απο αυριο θα αρχισω κυκλικα βαρη.Τι λιποδιαλυτη προτεινετε?
1000 θερμιδες κατω την μεραΦιλε το ξερω αλλα εχω θεσει χρονοδιαγραμμα μεχρι τον Ιουλιο να χασω 15κιλα.Τι με συμβουλευετε να κανω ωστε να πετυχω αυτον τον στοχο?
ανετα τουσ πρωτουσ 2 μηνεσ θα χασεισ τα περισοτερα κιλα. μετα κουραγιοΦιλε το ξερω αλλα εχω θεσει χρονοδιαγραμμα μεχρι τον Ιουλιο να χασω 15κιλα.Τι με συμβουλευετε να κανω ωστε να πετυχω αυτον τον στοχο?
1 κιλο το μηνα δεν ειναιτιποτα.1000 θερμιδες κατω την μερα1 κιλο το μηνα δλδ
δεν ειναι σωστο αυτο αλλα ξερω οτι θα το κανεις οτι και να πουμε![]()
την βδομαδα εννοουσα το μηνα 41 κιλο το μηνα δεν ειναιτιποτα.
ποια η διαφορα;4κιλα τον μηνα ειναι νορμαλ,,,Εχω ενα κουτι λιπο6 και σκεφτομαι να το ξεκινησω απο αυριο η απο την αλλη βδομαδα?
ξεκινα με διετα με φαγητα ρε τυπε βραστα και ψητα. ΚΑΘΟΛΟΥ μακαρονια ασπρα ρυζια ασπρα ψωμια λαδια τηγανιτα σαλτσεσ αναψυκτικα γλυκα θα ζοριστεισ λιγο στην αρχη αλλα ετσι ειναι .και το λιπο παρτο μετα τον 3 μηνα που θα χανεισ πολυ αργα τα κιλα.4κιλα τον μηνα ειναι νορμαλ,,,Εχω ενα κουτι λιπο6 και σκεφτομαι να το ξεκινησω απο αυριο η απο την αλλη βδομαδα?
ποια η διαφορα;![]()
ξεκινα με διετα με φαγητα ρε τυπε βραστα και ψητα. ΚΑΘΟΛΟΥ μακαρονια ασπρα ρυζια ασπρα ψωμια λαδια τηγανιτα σαλτσεσ αναψυκτικα γλυκα θα ζοριστεισ λιγο στην αρχη αλλα ετσι ειναι .και το λιπο παρτο μετα τον 3 μηνα που θα χανεισ πολυ αργα τα κιλα.
καλυτερα οταν κολησεις.στα δυσκολα.κανε καμια κετογονα διαιτα και θα στεγνωσεις μπαμη διαφορα ειναι πως στην αρχη παντα χανεις πιο γρηγορα τα υγρα και γενικα πιο γρηγορα λιπος...Το διλημα υπαρχει γιατι απ την μια θελω γρηγορα αποτελεσματα αλλα απ την αλλη λεω να παρω βοηθημα(πιοδιαλυτη) οταν χτυπησω πλατω...