Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εννοείται αναφέρομαι στο 98% των τύπων του επιπέδου όπως στην πικ π έδωσα και πιο πανω από αυτόν.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
4 μέρες χρειάζεσαι δηλαδή για να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες.
Έχεις και μέρες ξεκούρασης μέσα στην βδομάδα?
Σε ενδιαφέρει ο όγκος από ότι κατάλαβα. Παίρνεις και πρωτεΐνη ή άλλα συμπληρώματα?
εχεις πμ :)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
προσωπικα ειμαι κατα στο να αλλαζεις τοσο γρηγορα αμα σε πιανει κατι  γτ να το αλλαξεις? :think: αν και εγω αλλαζω συχνα :grin:

Σύμφωνα με την θεωρία πάντα,  μετά την 6 εβδομάδα το σώμα  έχει προσαρμοστεί. Και εγώ βλέπω πολλούς που το κρατάν 3 μήνες. Άλλοι και χρόνο!! Και κάποια στιγμή που μίλησα με κάποιον που τον έβλεπα πάρα πολύ καιρό να κάνει τα ίδια επέμενε ότι τον πιάνει καλά ακόμα! :think:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Τα π.μ. δεν δουλεύουν φίλε μου  από την αναβάθμιση του site και μετά  και ο antisthenis δεν μπόρεσε να το φτιαξει.
Αν δεν έχεις πρόβλημα στείλε mail στο ronaldocrist7@gmail.com  αλλιώς γράψε μου εδώ.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Λοιπον μαγκες μετα απο 5μηνες αποχης εχω παρει 15κιλα....Απο 77 ειμαι 92...Να παρω κανα λιποδιαλυτη τωρα η να περιμενω καμια βδομαδα να φυγουν τα "υγρα"?Κανω πρωινη αεροβια εδω και μια βδομαδα και απο αυριο θα αρχισω κυκλικα βαρη.Τι λιποδιαλυτη προτεινετε?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Τα π.μ. δεν δουλεύουν φίλε μου  από την αναβάθμιση του site και μετά  και ο antisthenis δεν μπόρεσε να το φτιαξει.
Αν δεν έχεις πρόβλημα στείλε mail στο ronaldocrist7@gmail.com   αλλιώς γράψε μου εδώ.
φιλε σου στειλα e mail

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Λοιπον μαγκες μετα απο 5μηνες αποχης εχω παρει 15κιλα....Απο 77 ειμαι 92...Να παρω κανα λιποδιαλυτη τωρα η να περιμενω καμια βδομαδα να φυγουν τα "υγρα"?Κανω πρωινη αεροβια εδω και μια βδομαδα και απο αυριο θα αρχισω κυκλικα βαρη.Τι λιποδιαλυτη προτεινετε?
πιστευω οτι δεν χρειαζεσαι λιποδιαλυτες..υπομονη κλπ τα κλασσικα ξερεις :grin:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Φιλε το ξερω αλλα εχω θεσει χρονοδιαγραμμα μεχρι τον Ιουλιο να χασω 15κιλα.Τι με συμβουλευετε να κανω ωστε να πετυχω αυτον τον στοχο?

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αναλογα το σωμα και το μεταβολισμο ολα γινονται...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Φιλε το ξερω αλλα εχω θεσει χρονοδιαγραμμα μεχρι τον Ιουλιο να χασω 15κιλα.Τι με συμβουλευετε να κανω ωστε να πετυχω αυτον τον στοχο?
1000 θερμιδες κατω την μερα :grin: 1 κιλο το μηνα δλδ
δεν ειναι σωστο αυτο αλλα ξερω οτι θα το κανεις οτι και να πουμε :grin:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ανετα τουσ πρωτουσ 2 μηνεσ θα χασεισ τα περισοτερα κιλα. μετα κουραγιο

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
4κιλα τον μηνα ειναι νορμαλ,,,Εχω ενα κουτι λιπο6 και σκεφτομαι να το ξεκινησω απο αυριο η απο την αλλη βδομαδα?

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
4κιλα τον μηνα ειναι νορμαλ,,,Εχω ενα κουτι λιπο6 και σκεφτομαι να το ξεκινησω απο αυριο η απο την αλλη βδομαδα?
ξεκινα με διετα με  φαγητα ρε τυπε βραστα και ψητα. ΚΑΘΟΛΟΥ μακαρονια ασπρα  ρυζια ασπρα ψωμια λαδια τηγανιτα σαλτσεσ αναψυκτικα γλυκα θα  ζοριστεισ λιγο στην αρχη αλλα ετσι ειναι .και το λιπο παρτο μετα τον 3 μηνα που θα χανεισ πολυ αργα τα κιλα.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6

η διαφορα ειναι πως στην αρχη παντα χανεις πιο γρηγορα τα υγρα και γενικα πιο γρηγορα λιπος...Το διλημα υπαρχει γιατι απ την μια θελω γρηγορα αποτελεσματα αλλα απ την αλλη λεω να παρω βοηθημα(πιοδιαλυτη) οταν χτυπησω πλατω...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
ξεκινα με διετα με  φαγητα ρε τυπε βραστα και ψητα. ΚΑΘΟΛΟΥ μακαρονια ασπρα  ρυζια ασπρα ψωμια λαδια τηγανιτα σαλτσεσ αναψυκτικα γλυκα θα  ζοριστεισ λιγο στην αρχη αλλα ετσι ειναι .και το λιπο παρτο μετα τον 3 μηνα που θα χανεισ πολυ αργα τα κιλα.

αυτο κανω 10μερες τωρα...Ο υδατανθρακας σταματα το μεσημει ;) μαλλον αυτο θα κανω γιατι αν αρχισω απο τωρα λιποδιαλυτες θα κολλησω γρηγορα....

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
η διαφορα ειναι πως στην αρχη παντα χανεις πιο γρηγορα τα υγρα και γενικα πιο γρηγορα λιπος...Το διλημα υπαρχει γιατι απ την μια θελω γρηγορα αποτελεσματα αλλα απ την αλλη λεω να παρω βοηθημα(πιοδιαλυτη) οταν χτυπησω πλατω...
καλυτερα οταν κολησεις.στα δυσκολα.κανε καμια κετογονα διαιτα και θα στεγνωσεις μπαμ :rockon:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Ναι το ψηνω για κετο...Αλλα επειδη εχω καβατζα αρκετα τροφιμα που δεν κανουν για κετο(φιλετο κοτ,μπριζολες χοιρινες,τονους,σωλομους) λεω να παιξω με αυτα κ σε κανα μηνα αρχιζω κετο  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom