Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πηρα τα πριμομπολαν που μου ειχες πει
αλλο δεν προλαβα γιατι επαθα μια νευρωση στο στομαχι
και τωρα αρχιζω και συνερχομαι
και θα αρχισω να κανω αυτα που με ειπες
θα σου στειλω πμ για περαιτερω βοηθεια
περαστικα ρε μαγκα δεν το ξερα.εμενα με στειλανε στην αντιτρομοκρατικη εκπευδευση αλα βισμα 0.τεσπα οτι θες μονο πμ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
περαστικα ρε μαγκα δεν το ξερα.εμενα με στειλανε στην αντιτρομοκρατικη εκπευδευση αλα βισμα 0.τεσπα οτι θες μονο πμ
να σαι καλα φιλε μου
απο κωλοαγχος το παθα
εφυγες απο αθηνα;
ναι ρε εννοειται θα μιλησουμε με πμ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ωπα μεγαλε για εξηγησε το λιγο παραπανω αυτο γιατι με ενδιαφερει!
Εγω οταν φορτωνα πολλα κιλα σε ισια μπαρα στους δικεφαλους απο ενα σημειο κ μετα αρχιζαν να με πονανε οι πηχεις μου! (οταν λεω πολλα κιλα εννοω 32-34 :-)
Ρωτησα το "γυμναστη" και μου λεει εεε ξερεις μπορει να τραβιεται κανενας τενοντας καλυτερα να κοψεις την ασκηση για λιγο καιρο μεχρι να σου περασει κλπ
Μετα ρωτησα και ενα μιστερ τουμπανο που γυμναζεται 100 χρονια και ξερει τα παντα ολα κ μου λεει δοκιμασε στραβη μπαρα. Απο τοτε κανω δικεφαλα με στραβη μπαρα και ειμαι μια χαρα δε με ενοχλουν οι πηχεις. Μαλακια κανω? Λες να δοκιμασω παλι την ισια?
νομιζω οτι εννουσε αν ο καρπος ειναι ευθυς με τον πηχη και οχι να κρεμετε...μερικοι δεν μπορουν να κανουν ισιο δικεφαλα τους τσιμπαει

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Ωπα μεγαλε για εξηγησε το λιγο παραπανω αυτο γιατι με ενδιαφερει!
Εγω οταν φορτωνα πολλα κιλα σε ισια μπαρα στους δικεφαλους απο ενα σημειο κ μετα αρχιζαν να με πονανε οι πηχεις μου! (οταν λεω πολλα κιλα εννοω 32-34 :-)
Ρωτησα το "γυμναστη" και μου λεει εεε ξερεις μπορει να τραβιεται κανενας τενοντας καλυτερα να κοψεις την ασκηση για λιγο καιρο μεχρι να σου περασει κλπ
Μετα ρωτησα και ενα μιστερ τουμπανο που γυμναζεται 100 χρονια και ξερει τα παντα ολα κ μου λεει δοκιμασε στραβη μπαρα. Απο τοτε κανω δικεφαλα με στραβη μπαρα και ειμαι μια χαρα δε με ενοχλουν οι πηχεις. Μαλακια κανω? Λες να δοκιμασω παλι την ισια?

Την εκτελούσες λάθος πουσταλέκουρα.

Όταν κάνεις π.χ κάμψεις δικεφάλων ο καρπός σου είτε στο ανέβασμα είτε στο κατέβασμα δεν πρέπει να λυγίζει. Όταν λυγίζει μπαίνουν στο παιχνίδι και οι πήχεις.

Δοκίμασε το με λιγότερα κιλά, κράτα τους καρπούς σταθερούς σε όλη την διάρκεια της κίνησης και θα δείς οτι το βάρος θα πέσει απευθείας στον δικέφαλο.

Άλλη αίσθηση τελείως. Επίσης κράτα και την αρνητική, αν δεν το κάνεις ήδη.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
να σαι καλα φιλε μου
απο κωλοαγχος το παθα
εφυγες απο αθηνα;
ναι ρε εννοειται θα μιλησουμε με πμ
για ενα διαστημα ναι τωρα πισω εκει που ξερεις.δυσκολα ηΕΚΑΜ.μην αγχωνεσαι ρε ολα θα ερθουν.εμεις αρωστενουμε στο τελος

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Την εκτελούσες λάθος πουσταλέκουρα.

Όταν κάνεις π.χ κάμψεις δικεφάλων ο καρπός σου είτε στο ανέβασμα είτε στο κατέβασμα δεν πρέπει να λυγίζει. Όταν λυγίζει μπαίνουν στο παιχνίδι και οι πήχεις.

Δοκίμασε το με λιγότερα κιλά, κράτα τους καρπούς σταθερούς σε όλη την διάρκεια της κίνησης και θα δείς οτι το βάρος θα πέσει απευθείας στον δικέφαλο.

Άλλη αίσθηση τελείως. Επίσης κράτα και την αρνητική, αν δεν το κάνεις ήδη.

Ναι αλλα ετσι κ αλλιως το βαρος της μπαρας τεινει να σου λυγισει τον καρπο και για να τον κρατησεις ισιο μπαινουν αναγκαστηκα στο παιχνιδι λιγο πολυ κ οι πηχεις ετσι δεν ειναι?
Γαμω το τα δικεφαλα μου ειναι το αδυνατο μου σημειο! Ειναι σαν κακαρατζες κ δε μεγαλωνουν με τιποτα  :headbang:
Παντως και ο μιστερ τουμπανο στο γυμναστηριο μου ειπε οτι πιστευει οτι η ισια μπαρα ειναι ο βασιλιας  :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
επιτελους ρε φιλε.. αρχηζω και στεγνωνω στην κοιλια και στην μεση  :rockon: :rockon: :rockon:

εκοψα τα γαμημενα γλυκα  :rockon:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ναι αλλα ετσι κ αλλιως το βαρος της μπαρας τεινει να σου λυγισει τον καρπο και για να τον κρατησεις ισιο μπαινουν αναγκαστηκα στο παιχνιδι λιγο πολυ κ οι πηχεις ετσι δεν ειναι?
Γαμω το τα δικεφαλα μου ειναι το αδυνατο μου σημειο! Ειναι σαν κακαρατζες κ δε μεγαλωνουν με τιποτα  :headbang:
Παντως και ο μιστερ τουμπανο στο γυμναστηριο μου ειπε οτι πιστευει οτι η ισια μπαρα ειναι ο βασιλιας  :sunglasses:
οι πηχεις παντα δουλευουν  οταν κανεις δικεφαλο ,αλλα με ισιο καρπο χτυπας καλυτερα δικεφαλο :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε ανθρωποι, τι υπεραναληση κανετε ρε φιλε  :jerking:

σκεφτητε απλα ρε, και καντε γυμναστικη ομορφα και σωστα...

θα μπλοκαρει ο εγκεφαλος σας με τοση σκεψη  :birdman: εμμμ γοολγαρισμα  :birdman: :birdman:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
ρε ανθρωποι, τι υπεραναληση κανετε ρε φιλε  :jerking:

σκεφτητε απλα ρε, και καντε γυμναστικη ομορφα και σωστα...

θα μπλοκαρει ο εγκεφαλος σας με τοση σκεψη  :birdman: εμμμ γοολγαρισμα  :birdman: :birdman:

Φιλε το bodybuilding ειναι επιστημη!! Πρεπει να εισαι ευφυης! Αλλιως πηγαινε κανε μπαλετο!
Ακους εκει γυμναστικη ομορφα κ ωραια!! Ρεεε το γυμναστηριο πρεπει να γεμιζει με κραυγες πονου κ αγωνιας!!!
Πρεπει να βρισκεσαι σε μια συνεχη παλη με τα κιλα και τις μπαρες που λυγιζουν!!!  :rockon:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Γαμω το τα δικεφαλα μου ειναι το αδυνατο μου σημειο! Ειναι σαν κακαρατζες κ δε μεγαλωνουν με τιποτα  :headbang:
Παντως και ο μιστερ τουμπανο στο γυμναστηριο μου ειπε οτι πιστευει οτι η ισια μπαρα ειναι ο βασιλιας  :sunglasses:

Παπάρια φίλε μου, δεν δουλεύουν όλες οι ασκήσεις σε όλους το ίδιο. Μην κάνεις πολλά σετ στα δικέφαλα σου. 1 άσκησες με ίσια ή στραβόμπαρα και άλλη μία με αλτήρες και είσαι οκ.

Απλά κάντες αυστηρά.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε το bodybuilding ειναι επιστημη!! Πρεπει να εισαι ευφυης! Αλλιως πηγαινε κανε μπαλετο!
Ακους εκει γυμναστικη ομορφα κ ωραια!! Ρεεε το γυμναστηριο πρεπει να γεμιζει με κραυγες πονου κ αγωνιας!!!
Πρεπει να βρισκεσαι σε μια συνεχη παλη με τα κιλα και τις μπαρες που λυγιζουν!!!  :rockon:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

:s&m_2: :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πρεπει να βρισκεσαι σε μια συνεχη παλη με τα κιλα και τις μπαρες που λυγιζουν!!!  :rockon:

ρε μαν στον παλιο τα λες αυτα? :birdman:

παλια ειχε φραχνιασει η φωνη μου μονο απο τα γκαρισματα που εκανα οταν ζοριζομουν :birdman:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Παπάρια φίλε μου, δεν δουλεύουν όλες οι ασκήσεις σε όλους το ίδιο. Μην κάνεις πολλά σετ στα δικέφαλα σου. 1 άσκησες με ίσια ή στραβόμπαρα και άλλη μία με αλτήρες και είσαι οκ.

Απλά κάντες αυστηρά.

Ωραιος! Θα αρχισω παλι την ισια να δω πως θα παει! Ευχαριστω καυλεα  :rockon:
Α! Και φυσικα μετραει πολυ και η αρνητικη οπως ειπες! Καιγεσαι ολοκληρος  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποδια δεν παιζει κανεις απο οτι εχω παρει χαμπαρι..

:rolleyes:

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ωραιος! Θα αρχισω παλι την ισια να δω πως θα παει! Ευχαριστω καυλεα  :rockon:
Α! Και φυσικα μετραει πολυ και η αρνητικη οπως ειπες! Καιγεσαι ολοκληρος  ;)
να ναι καλα ο ray menzer που ξεκινησε την αρχη των αρνητικων επαναληψεων

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266

Stories

Νέο!

Stories