Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
με τις ορολογιες δεν τα παω καλα.αν εχεις ορεξη εξηγησε μου,ο εκτομορφος  δλδ τι τυπος σωματος ειναι?
ειναι ο τυπος σωματος που βαζει δυσκολα μυικα κιλα.απ την αλλη υπαρχει καιο μεσομορφος που αυτος βαζει αρκετα ευκολα κιλα αλλα δυστηχως και πολυ λιπος.τελος ο ενδομορφος οσο και αν προσπαθει οτι και αν τρωει δεν βαζει γραμμαριο

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

PEOPEXTRON

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ οραιο το θεμα! εδω!
Οταν ειμουν στην σχολη αλεξιπτοτιστων επερνα 260 καμψεις σωστες με την μια και τωρα παιρνω μονο 50 πρεπει να ξεκινησω πλαι γυμναστικη!

Τωρα αυτες της ημερες ειμαι δυστηχος αροστος!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
απ τους 10 στα γυμναστηρια αντε 0ι 3 να κανουν απολυτα σωστα της ασκησεις

ισχύει και κανένας μαλάκας γυμναστής δεν τους διορθώνει ! τόσο ζώα είναι μερικοί, τους νοιάζει να πάρουν τα φράγκα και στα @@ τους.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ισχύει και κανένας μαλάκας γυμναστής δεν τους διορθώνει ! τόσο ζώα είναι μερικοί, τους νοιάζει να πάρουν τα φράγκα και στα @@ τους.
γιατι εσυ πιστευεις οτι ολοι ειναι απο ΤΕΦΑ;

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ειναι ο τυπος σωματος που βαζει δυσκολα μυικα κιλα.απ την αλλη υπαρχει καιο μεσομορφος που αυτος βαζει αρκετα ευκολα κιλα αλλα δυστηχως και πολυ λιπος.τελος ο ενδομορφος οσο και αν προσπαθει οτι και αν τρωει δεν βαζει γραμμαριο

μαλλον εκτομορφος κοιταχτε παιδια με ορολογιες και τι τυπος ειμαι δεν τα παω καλα.γυμναζομαι χρονια και με τον καιρο εχω δει τι δουλευει πανω μου και το ακολουθω,αλλα δεν ξερω τις ορολογιες για το που ανήκω κτλ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
γιατι εσυ πιστευεις οτι ολοι ειναι απο ΤΕΦΑ;
δεν ισχυει οτι αυτος που ειναι απο τεφα ξερει απο βαρη,στο λεω γτ εχω φιλους τεφα...
βεβαια μλκια να παιρνουν γυμναστες που δεν εχουν τελιωσει τεφα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν ισχυει οτι αυτος που ειναι απο τεφα ξερει απο βαρη,στο λεω γτ εχω φιλους τεφα...
βεβαια μλκια να παιρνουν γυμναστες που δεν εχουν τελιωσει τεφα
στο στιβο καλα τα πανε :headbang:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ολα μαζι?οχι ρε την μια μερα πλατη-δικεφαλα και την αλλη στηθος-τρικεφαλα
πως κανεις δικεφαλα μετα απο πλατη και τρικεφαλα μετα απο στηθος ? :grin:εχεις δυναμεις ακομη? :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
ομορφα.εκανες τιποτα απ αυτα που λεγαμε;
πηρα τα πριμομπολαν που μου ειχες πει
αλλο δεν προλαβα γιατι επαθα μια νευρωση στο στομαχι
και τωρα αρχιζω και συνερχομαι
και θα αρχισω να κανω αυτα που με ειπες
θα σου στειλω πμ για περαιτερω βοηθεια

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
πως κανεις δικεφαλα μετα απο πλατη και τρικεφαλα μετα απο στηθος ? :grin:εχεις δυναμεις ακομη? :grin:

Γι αυτό ρώτησα και εγώ σύνολο ασκήσεων. Είναι λίγο μαλακία αυτή η δομή δεδομένου ότι στην πλάτη επιβαρύνονται αρκετά και τα δικέφαλα.

Αν κάνει όμως στο τέλος 2 ασκήσεις δικέφαλα απο 2 σετ την κάθε μία πιστεύω είναι οκ.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Γι αυτό ρώτησα και εγώ σύνολο ασκήσεων. Είναι λίγο μαλακία αυτή η δομή δεδομένου ότι στην πλάτη επιβαρύνονται αρκετά και τα δικέφαλα.

Αν κάνει όμως στο τέλος 2 ασκήσεις δικέφαλα απο 2 σετ την κάθε μία πιστεύω είναι οκ.
ρε με ολα τα προγραμματα περνεις (ξερω ατομα που λειτουργουν εκτος κλασικης νοοτροπιας ββινγ και εχουν τρελα σωματα) αλλα το θεμα ειναι τι ειναι το καλυτερο και αποτελεσματικοτερο :grin:

αμα το βγαζεις οκ .. :grin:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Πολλοί στα δικέφαλα δεν κρατάνε τον καρπό ίσιο.Είτε αλτήρες, είτε ίσια μπάρα. Μόνο του αυτό έχει τρομακτική διαφορά στο πως εκτελείται η άσκηση και στο πως εμπλέκεται ο δικέφαλος.

Ωπα μεγαλε για εξηγησε το λιγο παραπανω αυτο γιατι με ενδιαφερει!
Εγω οταν φορτωνα πολλα κιλα σε ισια μπαρα στους δικεφαλους απο ενα σημειο κ μετα αρχιζαν να με πονανε οι πηχεις μου! (οταν λεω πολλα κιλα εννοω 32-34 :-)
Ρωτησα το "γυμναστη" και μου λεει εεε ξερεις μπορει να τραβιεται κανενας τενοντας καλυτερα να κοψεις την ασκηση για λιγο καιρο μεχρι να σου περασει κλπ
Μετα ρωτησα και ενα μιστερ τουμπανο που γυμναζεται 100 χρονια και ξερει τα παντα ολα κ μου λεει δοκιμασε στραβη μπαρα. Απο τοτε κανω δικεφαλα με στραβη μπαρα και ειμαι μια χαρα δε με ενοχλουν οι πηχεις. Μαλακια κανω? Λες να δοκιμασω παλι την ισια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom