Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
αυτο το γαμημένο το στηθος με εχει γαμησει
neos123 δεν ασχολουμε με αυτα να καθομαι να μετραω κτλ
Τον τον kimbo "παλεύεις" gastez??
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.oddjack.com/wp-content/kimbo_slice2.jpg[/img[/URL]])
αυτο το γαμημένο το στηθος με εχει γαμησει
neos123 δεν ασχολουμε με αυτα να καθομαι να μετραω κτλ
γκας το στηθος ειναι κατα ενα μεγαλο μερος γενετικη προδιαθεση
αλλα συνεχιζε την προσπαθεια,μην το πιεζεις πολυ
παιζει να το καις;
ποσα σετ κανεις;
παντως εχω δει αρκετους μποντυμπιλντερς που να εχουν ως αδυναμο σημειο το στηθος ενω κατα τα αλλα ειναι αψογοι
η κορυφωση στα δικεφαλα ειναι γεννετικη ;)Παίξε λίγο αυτοσυγκέντρωση γιατί ο δικέφαλος σου ίσα που φαίνεται.
Σαν όγκος χεριού καλά είναι. Πόσα κιλά είσαι εδώ ; Μετά απο προπόνηση 3κεφάλων είναι η φωτό ;
Παίξε λίγο αυτοσυγκέντρωση γιατί ο δικέφαλος σου ίσα που φαίνεται.
Σαν όγκος χεριού καλά είναι. Πόσα κιλά είσαι εδώ ; Μετά απο προπόνηση 3κεφάλων είναι η φωτό ;
εκτομορφος εισαι;οταν ημουν στον ογκο
η κορυφωση στα δικεφαλα ειναι γεννετικη ;)
τερμα ο ογκος μαν/τωρα ειμαι ετσι
σχεδον 88-90
Καλύτερος στα πόσα κιλά είσαι έτσι ;
εκτομορφος εισαι;
δεν παιζει να μην τα χτυπαει σωστα και να ασχολειται τοσο καιρο με βαρη :-Δεν το νομίζω αγαπούλα. Εδω στην φωτό μιλάμε οτι ο δικέφαλος χάνει πάρα πολύ, εκτός και αν δεν τον πατάει σωστά .
82
δλδ.δεν σε επιασα μαν :S
τυπος σωματος εννοω82
δλδ.δεν σε επιασα μαν :S
δεν παιζει να μην τα χτυπαει σωστα και να ασχολειται τοσο καιρο με βαρη :-
απ τους 10 στα γυμναστηρια αντε 0ι 3 να κανουν απολυτα σωστα της ασκησειςΠολλοί στα δικέφαλα δεν κρατάνε τον καρπό ίσιο.Είτε αλτήρες, είτε ίσια μπάρα. Μόνο του αυτό έχει τρομακτική διαφορά στο πως εκτελείται η άσκηση και στο πως εμπλέκεται ο δικέφαλος.
τυπος σωματος εννοω![]()
Πολλοί στα δικέφαλα δεν κρατάνε τον καρπό ίσιο.Είτε αλτήρες, είτε ίσια μπάρα. Μόνο του αυτό έχει τρομακτική διαφορά στο πως εκτελείται η άσκηση και στο πως εμπλέκεται ο δικέφαλος.
δες λινκ στην πισω σελιδαμε τις ορολογιες δεν τα παω καλα.αν εχεις ορεξη εξηγησε μου,ο εκτομορφος δλδ τι τυπος σωματος ειναι?